Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
...Kvi, ovde ti ja ne mogu pomoci...kod nas u vrticu nije obicaj da se kupuju pokloni...sto mi je i ok...a ni ja ne bih znala sta kupiti...neku sitnici, "neutralnu"...igracku...verovatno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro...vidim bolesti nikako da se resimo meni Lazar vec drugu noc kasljuca jadnicak toliko ga nekad uhvati da se probudi pa se jos razmazi onako sanjiv al dobro nekako resimo preko dana nista nocu se valjda sliva sekret...
nego kod nas krenula sezona rodjendana u vrticua ja veze nemam sta se kupuje deci za rodjendan mislim to su deca sa kojima nismo bas bliski ne druzimo se van vrtica za one bliske sa kojima se druzimo znam sta cu al za ovu drugu decu plasim se da ne bude malo ili previse mada previse nikad nije...ako imate predloge ili savete dajte mi ih slobodno recimo sta ste vi dobijali za vasu decu od drugara iz vrtica ili sta ste i sami nosili na rodjendane
sledece nedelje imamo 2 rodjendana tacnije 3 uf...jedan poklon imamo fale nam dva za devojcicu i za decaka
![]()
Nerviram se...ne u vrticu to su nam drugari iz vrtica al ce nas zvati na rodjendane van vrtica rekose slavice u igraonicama i ne mozes otici bez icega...![]()
ma ja pokušavam da se ne nerviram, ali nešto mi ne ide od ruke
em se Jovan siroma žali da mu je loše
em mi ovo sunce vata zazubice![]()