СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro...vidim bolesti nikako da se resimo meni Lazar vec drugu noc kasljuca jadnicak toliko ga nekad uhvati da se probudi pa se jos razmazi onako sanjiv al dobro nekako resimo preko dana nista nocu se valjda sliva sekret...
nego kod nas krenula sezona rodjendana u vrticu :) a ja veze nemam sta se kupuje deci za rodjendan mislim to su deca sa kojima nismo bas bliski ne druzimo se van vrtica za one bliske sa kojima se druzimo znam sta cu al za ovu drugu decu plasim se da ne bude malo ili previse mada previse nikad nije...ako imate predloge ili savete dajte mi ih slobodno recimo sta ste vi dobijali za vasu decu od drugara iz vrtica ili sta ste i sami nosili na rodjendane :)
sledece nedelje imamo 2 rodjendana tacnije 3 uf...:)jedan poklon imamo fale nam dva za devojcicu i za decaka :)

ja obavezno, ali obavezno kupim čokoladu :mrgreen:
nekako mislim da sa tim ne mogu da pogrešim
kupim onu veeeliku, od 300 grama najlepše želje ili milku, zavisi kako sam pri parama, ili ima jedna ženica koja prodaje iz austrije te velike čokolade, pa joj dam pare kasnije, samo, ona nema baš uvek da prodaje čokolade

e sad, pored te čokolade, kupim još nešto, zavisi koliko poznajem dete, njegove želje
lopte sam nosila onima koji imaju dvorište
majce ili drugu garderobu sam nosila onima za koje znam broj

e a mi smo dobijali takođe slatkiše, majce ili dukseve, školski pribor, (đoto bojce i flomastere, maped, čak jednom je bio komplet: olovke, rezalje, bojce, sve---al dobro to ide malo starijoj deci, mlađoj može samo bojce, npr) igračke

videla sam na drugim rođendanima da je dete dobilo slovaricu, knjige , bojanke, edukativni materijal za taj uzrast i tako (raspitaj se samo dal dete nema baš to)
ma ima izbora samo sve zavisi i od trenutnog finansiskog stanja

...mm kaze da sam ja profesionalno deformisana...ja deci kupujem knjige, koji god da su uzrast...:D (a i odraslima)...ali, pokusavam da se promenim...:mrgreen: kum mi je ispricao pricu, kako je za jedan rodjendan dobio perjanicu indijansku, za rodjendan...i nije pogledao danima ni jedan poklon drugi (poput, odece, knjiga i statijaznam ostalog)...pa me to ponukalo da deci kupujem igracke kojima se mozda mogu obradovati...tako da sebe ne smatram podobnom za davanje saveta o kupovini poklona deci...:D

hahha nerviram se i ja volim knjige da kupujem hahah e sad moj lazar voli knjigice trenutno o dinosaurusima mozda tako nesto da uzmemo i jos nesto ne znam nesto sto ce koristiti krede tipa onih 20 velikih kreda neki bagercic ne znam ni ja sama...ili male dinosauruse pojma nemam hahaa za devojcicu opet veze nemam...

Ciao zene, sta radite? Posla masu, a i sunce granulo, slabo imam vremena za komp.
Kvi, moja starija cera ima 4 god., ne znam da li kod vas ima da se kupi po knjizarama neke modle koje su u kutiji sa 2 kesice gipsa, bojama, cetkicom, nekad budu tu i magneti ili sl., zavisi sta je u pitanju. To bude ili ram za slike, ili balerine, princeze i sl, i to dete sa mamom prvo izlije u modlu, saceka da se osusi, pa oslika (ako ima magnet, zalepi pa ima magnet za frizider). Ja uglavnom kupujem to ili mozgalice za taj uzrast. Ili igre memorije, domine sa diznijevim likovima, ne ljuti se covece, slagalice za taj uzrast... Znaci nesto sto ce dete zaokupiti i sto nece samo baciti sa strane. Dete tog uzrasta se nikad ne obraduje majici ili duksu, osim ako nije sa nekim njemu dragim likom (ubice me hello kitty:roll:)

nema nikog
normalno kad je lepo vreme, vikend, svi se razbežali
a ja moram da sedim u kućnom pritvoru jer mi Joca ima još temperaturu
bolje mu je, ali ozdraviće potpuno, kad se vreme pokvari, kad počne kiša :kafa:
:udriglavu: ---e to mi jedino ostaje
a moj muž radi danas, moram ja da sedim kući i proklinjem sudbu gorku

:mazi: nemo' se nerviras...ne vredi draga :zag:

Moje najmladje dete i ja smo danas ceo dan same.Mira sa svojim drustvom,Marija sa svojim,muzic kod majstora menja nesto na kolima...svi se razmileli.
Tako da smo i mi malo pre usle u kucu.Sad cemo da rucamo,zbuckamo neke kolace pa opet napolje :D

Dobar dan drage moje!

Ne stižem da se javim, stiglo proleće pa sam u totalnom haosu - hoću sve i hoću sada, a ne mogu da se kloniram.:lol:

Došla sam da vam se izjadam jer sam ja moron kakvog nema na celom svetu.

Imam problem sa mm već nekoliko godina, problem koji nije postojao, tj.nisam ga otkrila na početku. Iskrsao je kasnije kad se desio slučaj da dobijem poziv od poslovnog partnera na vikend druženje na koje vode sve svoje kupce i iz naše firme nas uvek ide nekoliko. Ja za 11 godina u ovoj firmi nisam nikad nigde išla jer je mm neprihvatljivo da SPAVAMO van kuće, a pogotovo da vikende trošimo na poslovna druženja. To je bio predmet rasprave nekoliko puta.

I pre nekoliko dana smo opet imali ozbiljan razgovor gde sam ja potegla sve moguće teme, između ostalih i tu. Objasnila sam mu da ako hoće da do kraja života budemo zajedno, mora da popusti povodac. Nemam nameru da idem negde svaki čas, ali ponekad, jednom u par godina, mislim da stvarno nije preterano.

I obavestim ga prošle nedelje da ove nedelje idem na sajam kozmetike u Bolonju, na poziv dobavljača, sa još dve koleginice iz firme. I on kaže - dobro!:klap:
I ja tako srećna kao mali majmun, prođe tu par dana, približava se vreme polaska, treba da krenem u četvrtak 8.marta i ispostavi se da moj Luka sprema meni predstavu za 8.mart i napravio mi je poklon i nedelju dana već šuška sa tatom meni iza leđa, ne može da dočeka da me iznenadi. I ja sada treba da odem na taj put i da jedino mom detetu mama ne dođe na predstavu kojoj se on toliko raduje. Pa sam onda ukapirala da ću odsustvovati 4 dana, a mislila sam da će biti 2 dana jer oni organizuju i turističko razgledanje Firence i Venecije koje sam ja videla i nisu mi uopšte više zanimljive pogotovo što me moja deca čekaju kući, a ja ću da luftiram sa nekim nepoznatim ljudima samo da mi dupe vidi puta.:(

I sad sam ukapirala da mi se uopšte ne ide. I da sam ja pacijent kome nema spasa. Toliko sam se borila za sebe i svoj prostor i sad kad mi se pružila prilika, meni se ne ide. Treba me utepati!:vudu:

dobar dan i od mene....
krenila sam ponovo na fitnes nakon male pauze...
i kako mi odgovara kad vježbam tek sad vidim...
Veksi nadam se da su momci ozdravili...
nerviram se kako su tvoji...
Eli....mm je išao na Guču po 4 dana i na sportske igre po 2 dana, nikad nisam pravila problem...
kontam ako je i šta uradio neću ni saznat i dobro:lol:
ali recimo da ja odem to bi vjerovatno bio problem...muški su takvi...
ali da imam priliku otišla bi:rumenko:...jest ti sad malo problem jer je to ipak 8 mart i ipak on priredbu
priređuje tebi, jel nema nikakve šanse da odeš recimo poslije priredbe...:aha:

...ej, Eli...znam taj osecaj...mm nema problem sa tim, ali ni ja nemam priliku nigde da idem poslovno...kod nas je slucaj da mm stalno putuje zbog prirode posla...
Nekako mislim da je normalno da se tako osecas, ali i normalno da imas i trazis svoj prostor...ja bih i pored griznje savesti otisla...ako je samo to razlog...svaki trenutak sa decom je nama i predragocen i ne zelimo da ih se odreknemo, ali nekada jednostavno i mora...i zarad dece i zarad nas samih...:think: ne znam da li razumes sta zelim da kazem...ali, ako te tesi ja razumem sta ti zelis da kaze, i kako se osecas... :)

...Wenerice...kako su tvoji?
Andrija i Nadja za sad zdravi, sto je najbitnije...Andrija se jadnicko smori od dosade, jer ne ide u vrtic...do daljnjeg...danas je 5....znaci jos devet dana do operacije...u sredu cu kod nase porodicne da vidim kada treba da vadimo preoperativne nalaze...krv i ekg...
Bar je lepo vreme pa svaki dan negde idemo ili oni idu sa tetom...jedva cekam da ta operacija prodje, da se vratimo "normalnom" zivotu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back