Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.087
Moja licna iskustva sa Bogom!
Uvek sam izbegavao da pricam o mojim isksutvima sa Bogom jer to ljudi ismejavaju i često se pokazuju nedostojnima da cuju tako nešto.
Kada je Isus cinio cuda mesto da kažu, ovo je od Boga i da hvale Boga, oni su pravili planove kako da ga ubiju zbog toga sto je lecio bolesne dizao mrtve.
Odavno je to kako sam ispricao ovde svoja slična iskustva i nisam dugo ništa slično pricao do sada, jer su ta iskustva bila ismejna i popljuvana ovde na forumu i ljudi su se pokazali nedostojni pred Bogom da ih cuju.
Tako smatram da kada se pricaju isksutva, ljudi to ne cene i pokazuju se nedostjnima da cuju tako nešto.
Ali ovoga puta smatram da ipak treba to da učinim.
Desilo mi se to 22 aprila ujutro to jest u toku noći posto sam radio u nocnu smenu jer radim kao negovatelj starih i bolesnih ljudi.
Pre toga sam u sobu kod jedne starije žene jer mi je to posao da vidim da li joj treba nešto ili pomoć itd.
Kaže da nije spavala jer su je celu noc jako bolelele noge.
Posto sam već imao iskustva sa Bogom i molitvom, rekao sam joj da se pomolim snjome i da stvar predamo BOGU, AKO JE VOLJA BOZJA DA JOJ SMANJI BOLOVE; sto je pristala.
To je bilo pre par sedmica
22 aprila ujutro sam usao u njenu sobu jer mi je to obaveza i zaboravio sam na to da smo se molili, a ona kaže:
SADA SAM I JA PCOELA DA RAZGOVARAM SA ISUOM KAO STO SI TI TO UčinIO i urpavo sam to učinila.
Meni je pomogla ona molitva.
A ja SAM BIO VEC ZABORAVIO JER IMAM NA DESETINE SLUčAJEVA GDE SE NEKO ZALI NA Nešto a u međuvremnu imam opet slobodno itd.
I nemam potrebu da se molim za svakoga jer me duh sveti upucuje na to.
SEDMICU PRE TOGA MI SE ZALI JEDNA ZENA IMA JAKE BOLOVE U RUCI.
Imala je slog PRE PAR GODINA.
Kažem: da se pomolim Bogu za tvoju ruku ako je Bozja volja on može pomoći.
Slozila se.
Učinio sam to i otisao.
Posle nekih dva dana sam otisao kod nje i zaboravio sam na to već. A ona mi kaže: Nemam vise bolove u ruci i smeje se jer joj je to cudno da je popmoglo jer nikada nije imala takvo iskustvo.
I tako često, steta što ne pišem ta iskustva jer se zaboravi.
Ko trazi dobice a ko ne trazi kako da dobije???
Pre 2 godine sam radio u bolnici.
Usao sam u jednu sobu gde su lezale 3 žene koje primaju kemo terapiju.
Kažem dobar dana, treba li nešto?
Kaže jedna, da ozdravim.
Odma sam osetio kako mi Duh sveti dao sam reci, kao da ja nisam pricao lično a ipak ja pricam spontano i cudim se mojim rečima:
Kažem u redu, pomolicu se Bogu da ozdravite, hocete?
Kaže ona da.
Kada sma zavrsio pitam, treba li još nekome nešto?
Druga pacijentkinja kaže, parce hleba.
U redu kažem, vi ste hteli da ozdravite a vama ću doneti parce hleba.
Treca žena lezi u krevet i posmatra sve ovo i samo cuti.
Ove dve sede na stolicu pored stola.
Otisao sma i doneo hleba.
sada mi ova druga kaže sto je htela hleba:
I ja hoću da ozdravim.
Kažem ja, uredu onda treba da se pomolim Bogu za vas, može?
Kaže da.
Učinio sam to i otisao bez dalje price.
Imao sam slobodno i posle od prilike dva dana ulazim u tu sobu.
Dva kreveta su prazna a samo ona žena lezi što se nisam molio za nju.
Pozdravim je i pitam gde su vam one dve prijateljice sto su lezale pored vas?
Kaže, rekli im da su ozdravele i poslali ih kuci.
Kažem dobro, do vidjenja.
Kaže ona: Izvinite!
Kažem da.
Hocete da se pomolite i za mene da ozdravim?
Narednih 3 dana imam preglede i onda će reći da li se bolest razvila ili sam ozdravila?
Kažem hoću.
Učinio sam to.
I bez price rekao do vidjenja i otisao.
Opet sam imao slobodno i kada sam dosao na posao,
usao sam u ovu sobu ove žene.
Ona dva prazna kreveta su bila popunjena, dosle su dve nove pacijentkinje.
Stajao sam kod vrata i posmatrao vidim da su zauszeti.
Ova žena sto sam se molio za nju, je sedela na krevet i pakuje stvari i place, a neki covek stoji pored nje (kasnije sam saznao da joj je mnuz) a onda su oboje pogledali u mene i onda mu je pokazala prstom ka meni i rekla mu nešto.
A onda je on prisao ka meni i ja ka njemu i rekao je:
Hvala, vam hvala mnogo da ste se molili za moju ženu, moja žena mi je sve ispricala i doktori su joj rekli da je ponovo zdrava i sada se pakuje može da ide kuci, i covek tako ponizno se zahvlajuje vise puta. Rekao sam, Bogu sva hvala.
To su bili sve spontani slučajeve, nikada nisam otisao kod nekoga sa namerom, idem da se molim za njega.
Ja lično smatram da na ovaj način Bog želi da mene ojaca i da mi da snagu u mojem verovanju i sluzbi njemu.
I da me pripremi za vece stvari.
Malo je osoba kojima sam ovo ispricao ili imao ptrebu da im ispricam.
Jedna osoba koja radi sAMnom je iz Litvanije, kojoj sam ovo ispricao i ona me je samo saslusala.
Prošlo je par meseci a onda je rekla.
Sin od moje sestre u Litvaniji kažu doktori, da je vrlo verovatno da je bolestan od neke vrste raka i narednih semdicu dana će to na ispitivanjima sigurno utvrditi, a za sada su nalazi pokazali da tu nešto ima.
Možeš li da se pomolis za njega.
U sebi sam imao potvrdu da to trebam da učinim.
Učinio sam to.
Posle nedelju dana sam dobio poziv, osoba je bila jako srećna i rekla je da decaku ništa vise nisu nasli.
Od tada je prošlo godinu dana i nikada vise nsimo pricali o tome.
Ja verujem da je Bog podsetio tu osobu u ovom slučaju iz nekih razloga i više ne.
Amin.
Ja sam vam verno iskreno i istinito ispricao kako je bilo, Bog je moj svedok.
A vi verujte ne verujte, kako hocete.
Uvek sam izbegavao da pricam o mojim isksutvima sa Bogom jer to ljudi ismejavaju i često se pokazuju nedostojnima da cuju tako nešto.
Kada je Isus cinio cuda mesto da kažu, ovo je od Boga i da hvale Boga, oni su pravili planove kako da ga ubiju zbog toga sto je lecio bolesne dizao mrtve.
Odavno je to kako sam ispricao ovde svoja slična iskustva i nisam dugo ništa slično pricao do sada, jer su ta iskustva bila ismejna i popljuvana ovde na forumu i ljudi su se pokazali nedostojni pred Bogom da ih cuju.
Tako smatram da kada se pricaju isksutva, ljudi to ne cene i pokazuju se nedostjnima da cuju tako nešto.
Ali ovoga puta smatram da ipak treba to da učinim.
Desilo mi se to 22 aprila ujutro to jest u toku noći posto sam radio u nocnu smenu jer radim kao negovatelj starih i bolesnih ljudi.
Pre toga sam u sobu kod jedne starije žene jer mi je to posao da vidim da li joj treba nešto ili pomoć itd.
Kaže da nije spavala jer su je celu noc jako bolelele noge.
Posto sam već imao iskustva sa Bogom i molitvom, rekao sam joj da se pomolim snjome i da stvar predamo BOGU, AKO JE VOLJA BOZJA DA JOJ SMANJI BOLOVE; sto je pristala.
To je bilo pre par sedmica
22 aprila ujutro sam usao u njenu sobu jer mi je to obaveza i zaboravio sam na to da smo se molili, a ona kaže:
SADA SAM I JA PCOELA DA RAZGOVARAM SA ISUOM KAO STO SI TI TO UčinIO i urpavo sam to učinila.
Meni je pomogla ona molitva.
A ja SAM BIO VEC ZABORAVIO JER IMAM NA DESETINE SLUčAJEVA GDE SE NEKO ZALI NA Nešto a u međuvremnu imam opet slobodno itd.
I nemam potrebu da se molim za svakoga jer me duh sveti upucuje na to.
SEDMICU PRE TOGA MI SE ZALI JEDNA ZENA IMA JAKE BOLOVE U RUCI.
Imala je slog PRE PAR GODINA.
Kažem: da se pomolim Bogu za tvoju ruku ako je Bozja volja on može pomoći.
Slozila se.
Učinio sam to i otisao.
Posle nekih dva dana sam otisao kod nje i zaboravio sam na to već. A ona mi kaže: Nemam vise bolove u ruci i smeje se jer joj je to cudno da je popmoglo jer nikada nije imala takvo iskustvo.
I tako često, steta što ne pišem ta iskustva jer se zaboravi.
Ko trazi dobice a ko ne trazi kako da dobije???
Pre 2 godine sam radio u bolnici.
Usao sam u jednu sobu gde su lezale 3 žene koje primaju kemo terapiju.
Kažem dobar dana, treba li nešto?
Kaže jedna, da ozdravim.
Odma sam osetio kako mi Duh sveti dao sam reci, kao da ja nisam pricao lično a ipak ja pricam spontano i cudim se mojim rečima:
Kažem u redu, pomolicu se Bogu da ozdravite, hocete?
Kaže ona da.
Kada sma zavrsio pitam, treba li još nekome nešto?
Druga pacijentkinja kaže, parce hleba.
U redu kažem, vi ste hteli da ozdravite a vama ću doneti parce hleba.
Treca žena lezi u krevet i posmatra sve ovo i samo cuti.
Ove dve sede na stolicu pored stola.
Otisao sma i doneo hleba.
sada mi ova druga kaže sto je htela hleba:
I ja hoću da ozdravim.
Kažem ja, uredu onda treba da se pomolim Bogu za vas, može?
Kaže da.
Učinio sam to i otisao bez dalje price.
Imao sam slobodno i posle od prilike dva dana ulazim u tu sobu.
Dva kreveta su prazna a samo ona žena lezi što se nisam molio za nju.
Pozdravim je i pitam gde su vam one dve prijateljice sto su lezale pored vas?
Kaže, rekli im da su ozdravele i poslali ih kuci.
Kažem dobro, do vidjenja.
Kaže ona: Izvinite!
Kažem da.
Hocete da se pomolite i za mene da ozdravim?
Narednih 3 dana imam preglede i onda će reći da li se bolest razvila ili sam ozdravila?
Kažem hoću.
Učinio sam to.
I bez price rekao do vidjenja i otisao.
Opet sam imao slobodno i kada sam dosao na posao,
usao sam u ovu sobu ove žene.
Ona dva prazna kreveta su bila popunjena, dosle su dve nove pacijentkinje.
Stajao sam kod vrata i posmatrao vidim da su zauszeti.
Ova žena sto sam se molio za nju, je sedela na krevet i pakuje stvari i place, a neki covek stoji pored nje (kasnije sam saznao da joj je mnuz) a onda su oboje pogledali u mene i onda mu je pokazala prstom ka meni i rekla mu nešto.
A onda je on prisao ka meni i ja ka njemu i rekao je:
Hvala, vam hvala mnogo da ste se molili za moju ženu, moja žena mi je sve ispricala i doktori su joj rekli da je ponovo zdrava i sada se pakuje može da ide kuci, i covek tako ponizno se zahvlajuje vise puta. Rekao sam, Bogu sva hvala.
To su bili sve spontani slučajeve, nikada nisam otisao kod nekoga sa namerom, idem da se molim za njega.
Ja lično smatram da na ovaj način Bog želi da mene ojaca i da mi da snagu u mojem verovanju i sluzbi njemu.
I da me pripremi za vece stvari.
Malo je osoba kojima sam ovo ispricao ili imao ptrebu da im ispricam.
Jedna osoba koja radi sAMnom je iz Litvanije, kojoj sam ovo ispricao i ona me je samo saslusala.
Prošlo je par meseci a onda je rekla.
Sin od moje sestre u Litvaniji kažu doktori, da je vrlo verovatno da je bolestan od neke vrste raka i narednih semdicu dana će to na ispitivanjima sigurno utvrditi, a za sada su nalazi pokazali da tu nešto ima.
Možeš li da se pomolis za njega.
U sebi sam imao potvrdu da to trebam da učinim.
Učinio sam to.
Posle nedelju dana sam dobio poziv, osoba je bila jako srećna i rekla je da decaku ništa vise nisu nasli.
Od tada je prošlo godinu dana i nikada vise nsimo pricali o tome.
Ja verujem da je Bog podsetio tu osobu u ovom slučaju iz nekih razloga i više ne.
Amin.
Ja sam vam verno iskreno i istinito ispricao kako je bilo, Bog je moj svedok.
A vi verujte ne verujte, kako hocete.

jer nista se nece razlikovati od proslog puta ...