gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
ko si ti da određuješ koja su načela morala poljuljana a koja nisu?
Previše se ti praviš blesav. Svako normalan zna šta je moralno prihvatljivo a šta ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj, nemamo mi toliko satanista.![]()
To je sve stvar novih spin ''tehnologija''.Sutra može,u skladu sa mojim odgovorom iznad da otvori temu na ''muškarcima'',sa naslovom ''Da li je opravdano i ima smisla zameniti stariju ženu za mlađu?'' i opet se pozove na mene.Msm,nije u redu.Ako postavljaš kojekakva pitanja,radi to u svoje ime.Ето, слажем се са Мисонијем.
Срби нису савршени, нити су посебно гори од других.Једноставно, такви су какви су.
Што ће рећи не стидим се свог порекла нити својих предака.Фала им што постојим и што ми штошта пренеше.
А свако ко мисли другојачије, широко му поље.Бар данас има милијон начина да се реши прошлости и одабере лепшу и новију, тако ИН...........
Previše se ti praviš blesav. Svako normalan zna šta je moralno prihvatljivo a šta ne.
Misoni reče "Ja volim moju tradiciju i istoriju onakvu kakvu su mi ostavili preci."
pa me interesuje - koliko tu zapravo ima osnova za ljubav ako su nam (moje mišljenje) preci ostavili par prokletstava, zbog kojih i danas patimo:
Na primer Podele i na primer Predrasude.
Volite li vi amanet svojih đedova i zašto, m?
istorija zavisi od onoga ko je piše i ko je poručio.
Ето, слажем се са Мисонијем.
Срби нису савршени, нити су посебно гори од других.Једноставно, такви су какви су.
Што ће рећи не стидим се свог порекла нити својих предака.Фала им што постојим и што ми штошта пренеше.
А свако ко мисли другојачије, широко му поље.Бар данас има милијон начина да се реши прошлости и одабере лепшу и новију, тако ИН...........
Nisu se menjale,nego je u medijima,školama i na javnim mestima u Srbiji korišćena falsifikovana istorija celih 50 godina,pa sad imamo razne mutante u Srbiji:jugoslovene,na primer.pusti sada fraze, odgovori na pitanje - koje su se to stvari menjale pa je nastala šteta?
prvo - nema glupih pitanja, već samo glupi odgovora.
drugo - ko te tera da odgovaraš ako ti je glupo?
treće - ljudi treba da vole ljude, a ne zemlju.
svako normalan? ma šta kažeš... a Ko određuje ko je normalan a ko nije?
Misliš većinski preci svi zajedno, udruženim snagama, šta su nam ostavili?
Ima glupih pitanja. Tvoje je primer.
Tu krilaticu i jesu izmislili oni koji postavljaju glupa pitanja. ili oni koji ne znaju odgovore?
Lik sa utokom uperenom mi u slepoočnicu.
m, reklo bi se da si išao na neki kurs za duhovitost..
Ma nemoj?
Ljudi treba da vole žene, a te gejšizme ti ostavi za paradu ponosa.
bolje ti batice da skineš taj gej avatar ako misliš da ti neko poveruje...
lupa ti u glavi. Esi brojo..?
sve je to lepo i dirljivo, samo..nikako da konkretizuješ. Ni ti a ni ostali.za sada..
..........
Nisu se menjale,nego je u medijima,školama i na javnim mestima u Srbiji korišćena falsifikovana istorija celih 50 godina,pa sad imamo razne mutante u Srbiji:jugoslovene,na primer.
Нема шта да конкретизујем.
Знам ко сам и шта сам.И ко су ми преци.И што ми оставише.Сваког смем у очи да погледам.
А ко што рекох свако ко није задовољан оставштином нек је мења.Његова воља, својим пореклом и наслеђем ја сам задовољан.
Ti nisi ništa saznao jer još koristiš ovu falsifikovanu,Titovu.falsifikovana istorija? aha..pa smo sada naprasno saznali kako su se srbi zapravo oduvek pomagali, bili braća bez zavada i podela, kako im krvna loza nema veze sa pola male azije, kako su četnici und partizani izmišljotina, kako je dušan silni bio duša od čoveka, kako srbi nisu rasisti i kleronacisti?
Ili smo saznali da je srpska žena kroz istoriju vazda pažena i mažena a ne zlostavljana i mučena? de..prosvetli me, šta smo to novo saznali sa novom, nekrivotvorenom istorijom, m?
falsifikovana istorija? aha..pa smo sada naprasno saznali kako su se srbi zapravo oduvek pomagali, bili braća bez zavada i podela, kako im krvna loza nema veze sa pola male azije, kako su četnici und partizani izmišljotina, kako je dušan silni bio duša od čoveka, kako srbi nisu rasisti i kleronacisti?
Ili smo saznali da je srpska žena kroz istoriju vazda pažena i mažena a ne zlostavljana i mučena? de..prosvetli me, šta smo to novo saznali sa novom, nekrivotvorenom istorijom, m?
Eto, sad n' umeš ni post da citiraš, a ni da odgovoriš.
Inače, lik na mom avataru nije gej, što se, čini mi se, ne može reći za tog u tvom......avataru.
rekoh ti, sve je to fino ali - bojim se da si na ovoj temi dao odgovor samo prvom rečenicom
Ti nisi ništa saznao jer još koristiš ovu falsifikovanu,Titovu.
Znas sta, ne moras da se pravis blesav da bi opstruisao,
dovoljno je da priznas da si omasio sa temom!!!!
batice..slika govori više od reči - izgledaš ko čelo gej parade okej?
a pazi ti tek potpisa.."walks among you, but not one of you"..
say no more..