Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Tako je bilo i sa ljudima koji su dolazili u US...Ne vidim tu nešto posebno.
Znaci, spremni smo da radimo i izgradjujemo svuda i sve osim nase sopstvene drzave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je bilo i sa ljudima koji su dolazili u US...Ne vidim tu nešto posebno.
Patriotizam praznih stomaka i izolacije smo već imali i to odbacuje većina čak i među samim radikalima ove internet spike su čisto foliranje i paljevina onih koji nasednu.pa kad si dobro plaćen, mnogo bolje nego za ono za šta si stvarno kvalifikovan Srbiji
Čekaj a što se ti ne vratiš da doprineseš boljitku zemlje?Znaci, spremni smo da radimo i izgradjujemo svuda i sve osim nase sopstvene drzave?
pa kad si dobro plaćen, mnogo bolje nego za ono za šta si stvarno kvalifikovan Srbiji
a ko bi se odrekao te politike, kad se svi kunu u EU?![]()
'Ajmo ovako - mislite li da među partijama koje su relevantne, tj za koje se može očekivati da mogu preći cenzus na izborima postoji neka konkretna razlika koja bi donela promene u opštoj politici u Srbiji?
Čekaj a što se ti ne vratiš da doprineseš boljitku zemlje?
Bolje jesi placen, ali ne i dovoljno (bar ne u poslednjih 10 godina).
Znaci dolazimo do kljucnih problema.
1. Mi sami.
2. Obnoviti i izgraditi DRZAVNE FIRME.
Eto o ovome sam pričao...
Samo si kod boldovanog malo se zahebo![]()

Ovo ti sad ništa ne znači osim izvlačenja...Što si uopšte otišla a sad kritikuješ oni koji bi sada da odu...Znači tada je bilo ''opravdano'' a sada ...Malo čudan kriterijum...Ja to nikad nisam ni rekao ranije ''da se vratiš''...Ako milioni koji zive u Srbiji, ne mogu doprineti boljitku i ako isti zele da odu negde, da li bi ja jedina, mogla da pomognem tom boljitku i kako?
Opet pocinjes ono stereotipno, zasto se ne vratite...
Ja znam ljude koji su mogli da odu recimo moj prijatelj koji je mašinski inženjer specijalizovan za optiku koji je imao odličnu ponudu da ode u Kanadu 96.-te i nije hteo jer kaže da ''voli Srbiju''.

Ok ali ne možeš da osuđuješ one koji odlaze iz Srbije...To je ipak totalno neprincipijelno.Vidis, ja nisam mogla da biram, gde cu izaci iz maminog stomaka![]()
moja drugarica odbijena na desetak konkursa jer je prekvalifikovana! Ima dve diplome, pa neće niko da je primi da radi. Otišla u Holandiju, polomiše se oko nje, može da bira gde će i šta će. Povela sa sobom braću, fizikališu, ali za mnoooooogo veće pare nego ovde u Srbiji, svakako im se isplati, i dovoljno je plaćeno da će mnogo toga istrpeti zbog tog posla koji će im omogućiti da pristojno žive
Zavisi na koje promene se misli.
Kao prvo i osnovno, sve one stranke koje imaju u svom programu EU kao cilj i jedinu alternativu, trebaju to promeniti.
Prvi i osnovni cilj Srbije, treba biti, nahraniti gladan narod, urediti Ustav, zakone, institucije, podici privredu, Kosovo i Metohija, pa onda mozemo razmisljati o nekim unijama, istocnim ili zapadnim.
Pogresno je misljenje, da ako nas ikada budu primili u EU (sto se nece desiti), da cemo bolje ziveti. Sve vodece drzave, clanice EU, su bile u dobrom ekonomskom stanju i uredjene, kada su pristupile u EU.
Lose stanje i standard u drzavama bivseg istocnog bloka, koje su primljene u EU je upravo rezultat toga.
Ok ali ne možeš da osuđuješ one koji odlaze iz Srbije...To je ipak totalno neprincipijelno.
Svi znamo sta treba da se uradi pitanje je kako
Ovo ti sad ništa ne znači osim izvlačenja...Što si uopšte otišla a sad kritikuješ oni koji bi sada da odu...Znači tada je bilo ''opravdano'' a sada ...Malo čudan kriterijum...Ja to nikad nisam ni rekao ranije ''da se vratiš''...
I da nam i dalje šalju lovu bez koje bi većina ovde pretakala po kontejnerima...Ja ih ne osudjujem nego ih pozdravljam i zelim im sve najbolje -neka postanu dobri ameriknci , holandjani , nemci .. francuzi .. i sta god ...
Ok ali ne možeš da osuđuješ one koji odlaze iz Srbije...To je ipak totalno neprincipijelno.
Rekla si nešto kao ''kakvi su to ljudi kad odlaze''Ko kaze da osudjujem, one koji odlaze iz Srbije?
Cekaj.
A kako se uzdigla Nemacka posle WWII?