Donose li izbori promene u Srbiji?

Da li izbori u Srbiji mogu doneti promene?

• Da

glasova: 16 29,6%
  • Ne

glasova: 38 70,4%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
'Ajmo ovako - mislite li da među partijama koje su relevantne, tj za koje se može očekivati da mogu preći cenzus na izborima postoji neka konkretna razlika koja bi donela promene u opštoj politici u Srbiji?

Naravno da nema.

I po čemu su relevantne kad ih sve skupa podržava možda trećina naroda?

Relevantni bi bili oni koji bi imali podršku svih onih koji ne podržavaju nijednu partiju.

Bolje jesi placen, ali ne i dovoljno (bar ne u poslednjih 10 godina).
Znaci dolazimo do kljucnih problema.
1. Mi sami.
2. Obnoviti i izgraditi DRZAVNE FIRME.

moja drugarica odbijena na desetak konkursa jer je prekvalifikovana! Ima dve diplome, pa neće niko da je primi da radi. Otišla u Holandiju, polomiše se oko nje, može da bira gde će i šta će. Povela sa sobom braću, fizikališu, ali za mnoooooogo veće pare nego ovde u Srbiji, svakako im se isplati, i dovoljno je plaćeno da će mnogo toga istrpeti zbog tog posla koji će im omogućiti da pristojno žive

narod je uglavnom neobrazovana, lenja a arogantna stoka, koja iz nekog razloga smatra da neko, koga je on izabrao da vlada, treba da mu omogući bolja kola, bolji stan, bolje ulice, zdraviju sredinu isl..

A on SAM da nastavi da pljuje po ulici, kupa se jednom nedeljno, baca koske u wc-šolju, ne zna ni pola stranog jezika, misli da sve žene glume orgazam, misli da deca ne znaju ništa i da će neki bog da ga nagradi jer ume da se prekrsti i vrati kašičicu od slavskog žita nazad u čašu..

pa ne ide to..

Ako milioni koji zive u Srbiji, ne mogu doprineti boljitku i ako isti zele da odu negde, da li bi ja jedina, mogla da pomognem tom boljitku i kako?
Opet pocinjes ono stereotipno, zasto se ne vratite...
Ovo ti sad ništa ne znači osim izvlačenja...Što si uopšte otišla a sad kritikuješ oni koji bi sada da odu...Znači tada je bilo ''opravdano'' a sada ...Malo čudan kriterijum...Ja to nikad nisam ni rekao ranije ''da se vratiš''...

moja drugarica odbijena na desetak konkursa jer je prekvalifikovana! Ima dve diplome, pa neće niko da je primi da radi. Otišla u Holandiju, polomiše se oko nje, može da bira gde će i šta će. Povela sa sobom braću, fizikališu, ali za mnoooooogo veće pare nego ovde u Srbiji, svakako im se isplati, i dovoljno je plaćeno da će mnogo toga istrpeti zbog tog posla koji će im omogućiti da pristojno žive

To i jeste logicno Rechke, ali u cemu je onda problem drzave Srbije?
Sta je najprioritetniji cilj?
Kada budemo nasli odgovore na ova pitanja, onda mozemo da trazimo to u programu nekih od stranaka i glasamo za njih.

Zavisi na koje promene se misli.
Kao prvo i osnovno, sve one stranke koje imaju u svom programu EU kao cilj i jedinu alternativu, trebaju to promeniti.
Prvi i osnovni cilj Srbije, treba biti, nahraniti gladan narod, urediti Ustav, zakone, institucije, podici privredu, Kosovo i Metohija, pa onda mozemo razmisljati o nekim unijama, istocnim ili zapadnim.
Pogresno je misljenje, da ako nas ikada budu primili u EU (sto se nece desiti), da cemo bolje ziveti. Sve vodece drzave, clanice EU, su bile u dobrom ekonomskom stanju i uredjene, kada su pristupile u EU.
Lose stanje i standard u drzavama bivseg istocnog bloka, koje su primljene u EU je upravo rezultat toga.

Svi znamo sta treba da se uradi pitanje je kako . Ne postoji metod da se poboljsa situacija u Srbiji jednostavno nije teoretski izvodljivo

Ovo ti sad ništa ne znači osim izvlačenja...Što si uopšte otišla a sad kritikuješ oni koji bi sada da odu...Znači tada je bilo ''opravdano'' a sada ...Malo čudan kriterijum...Ja to nikad nisam ni rekao ranije ''da se vratiš''...

Goxy, pogresno si me shvatio.
Ne kritikujem ja nikog, zato sto zeli da ode, jer je u Srbiji situacija vrlo losa, ne znam da li moze da bude gora, ali dosta smo cudan narod.
Moramo da shvatimo da moramo da radimo, da nista nece da nam padne sa neba, moramo da zaradimo.

Доносе економске реформе (пореске, монетарне, фискалне), обрачун са криминалом и корупцијом, приближавање са Руском Федерацијом, ако двије странке и коалиције остваре добар резултат.

Cekaj.
A kako se uzdigla Nemacka posle WWII?

Porediti Nemce i nase ljude , ko nebo i zemlja. Nemci su do drugog svetskog rata imali jednu od najjacih privrada na svetu , imali su razvijenu tehnologiju , njihovi autogiganti su vec u to vreme imali iza sebe decenije iskustva , oni su u to vreme bili veoma tehnoloski razvijeni , trebao im je samo kapital , a to su dobili marsalovim planom . Takodje stanovnistvo nemacke je bilo u to vreme mlado i obrazovano dok je stanovnistvo srbije staro i neobrazovano , mala razlika ali puno znaci

Back