Donose li izbori promene u Srbiji?

Da li izbori u Srbiji mogu doneti promene?

• Da

glasova: 16 29,6%
  • Ne

glasova: 38 70,4%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
Ajd da se ne pravimo maloumni - izbori 2008 su bili nedavno ... Srbija je vecinski glasala protiv Zapada i EU . Kasnije je napravljena ,, matematicka vecina ,, ona od koje se Bota grozio ... Dolazio onaj Mosa Papandreu Minesocanin da nam sklepa vladu .. lik je inace sa predumisljajem ubio Grcku - akamoli da nas ne zahebe ... i citava zapadna bulumenta se ovde sjatila kako bi se sprecilo formiranje proruske vlade . Palma je presekao : ,, U traktor se sipa EU, a ne patriotizam ,, ... ili tako nekako ... I tako se mi usrecismo ... :rotf::rotf::rotf:..

Po cemu i sta je bolje drzavama, koje sam pomenula?
O cemu nismo dobro informisani, konkretnije...
О томе шта све подразумева чланство у ЕУ.

Боље је, треба само знати како им је било раније.

А, и Грчкој, и Португалу је, на пример, далеко боље него пре уласка у ЕУ.

Не могу ја овде да ти на форуму пишем нашироко о томе, распитај се мало на правим местима. Не слушај политичаре демагоге којима улазак у ЕУ не одговара, а то су овде сви, чак и они који мантрају о "уласку у ЕУ". :)

Znate sta je zapanjujuce. Na jednoj od proslih tema gde je anketa bila " Da li ste za izbore odmah?", za izbore odmah je glasalo 80% ljudi. A ovde ja jedini glasao za to da oni mogu nesto da promene.

Pa i nije to toliko čudno.
Uostalom, da bi se biralo treba da postoji više opcija, a ne ovo...
Ovde se već dvadeset godina vrte sve sami gubitnici.
Bar kad je reč o njihovoj uspesima na planu poboljšanja situacije.

Gde je moja slika?!:eek::zper::evil::roll:

C,c,c...

Poslednja izmena:
О томе шта све подразумева чланство у ЕУ.

Боље је, треба само знати како им је било раније.

А, и Грчкој, и Португалу је, на пример, далеко боље него пре уласка у ЕУ.

Не могу ја овде да ти на форуму пишем нашироко о томе, распитај се мало на правим местима. Не слушај политичаре демагоге којима улазак у ЕУ не одговара, а то су овде сви, чак и они који мантрају о "уласку у ЕУ". :)

Milunka,
Rumunija je vratila sav dug, onog trenutka kada su skinuli Causeskua. Znali su bar zasto su tako ziveli. Rumuni pricaju da su imali malo, ali su imali svi, a danas sto se toga tice, imaju, ali malo njih; ili imaju sve, ili nemaju nista.
Pogledaj Bugarsku, Cesku (koja zeli da istupi iz EU), Poljsku, Litvaniju, Estoniju...
Nisam pominjala Grcku i Portugal, ali i oni su los primer, jer su bankrotirale obe drzave.
Najbolji primer mi daje sama EU u kojoj sam rodjena i informacije koje dobijaju gradjani EU o zemljama, koje sam ti nabrojala.

U vezi trenutno aktuelnih govorkanja i zahteva u vezi izbora, redovnih i prevremenih, kada se uzme u obzir kvalitet političkih organizacija u Srbiji, njihovih ideja, programa, lidera, aktivista i simpatizera, da li verujete da izbori, prevremeni ili ne, zaista mogu doneti neku promenu u Srbiji, i pored eventualne izmene onih koji će učestvovati u vršenju vlasti?

Уколико победи неко ко је спреман да настави политику која се води према ЕУ, онда не. Уколико победи неко ко ће да заустави то , и рецимо спречи продају наше(пољопривредне земље као последицу ЕУро интеграција), онда да.

Свакако промене су једино могуће уз потпуни отклон од ЕУ. Никако другачије.

Znate sta je zapanjujuce. Na jednoj od proslih tema gde je anketa bila " Da li ste za izbore odmah?", za izbore odmah je glasalo 80% ljudi. A ovde ja jedini glasao za to da oni mogu nesto da promene.

Da, samo sto su onu od pre podsvesno svi registrovali kao "da li hocete da se sklone sa vlasti odmah ili da jos vladaju".
Ovoga puta samo svi pokazuju da bi pre poverili svoj glas nekom generalu nego bilo kom politicaru.
Lose iskustvo dugo 20 god. i sistem "sjase vas kurta, a uzjase vas murta" cini svoje.

Уколико победи неко ко је спреман да настави политику која се води према ЕУ, онда не. Уколико победи неко ко ће да заустави то , и рецимо спречи продају наше(пољопривредне земље као последицу ЕУро интеграција), онда да.

Tacno !!

a ko bi se odrekao te politike, kad se svi kunu u EU? :)

a ko bi se odrekao te politike, kad se svi kunu u EU? :)

Back