Lepo lice ili lepo telo????

Bitan je samo jedan detalj koji je presudan za privlacnost i zene prema muskarcu i muskarca prema zeni,a to cesto nije ni prelepo lice ni idealno telo.Kasnije i taj detalj postaje nebitan. :)

Savrsenstvo ne postoji,jer cak i ako uzmemo u obzir najlepsu zenu sveta,otkricemo hiljadu nedostataka (nesavrsenosti) na njoj - ili nema idealnu visinu,ili ima veliki ili kriv nos,malu ili veliku glavu,velika usta,nepravilan hod,premalu ili povecu kilazu ... i jos gomilu toga. :)

Bitan je samo jedan detalj koji je presudan za privlacnost i zene prema muskarcu i muskarca prema zeni,a to cesto nije ni prelepo lice ni idealno telo.Kasnije i taj detalj postaje nebitan. :)

Savrsenstvo ne postoji,jer cak i ako uzmemo u obzir najlepsu zenu sveta,otkricemo hiljadu nedostataka (nesavrsenosti) na njoj - ili nema idealnu visinu,ili ima veliki ili kriv nos,malu ili veliku glavu,velika usta,nepravilan hod,premalu ili povecu kilazu ... i jos gomilu toga. :)

Samo jedan detalj? ja mislim da je jedan detalj dovoljan da nas odbije, ali da bi nas neko privukao, potrebno je ipak da taj detalj bude dio cjeline... :)

Danas sam po ne znam koji put videla izuzetno lepo lice na prilicno debelom telu i palo mi na pamet da razmislim kakvo bi to lice bilo na mrsavijem telu i pogledala ponovo da pohvatam crte lica bez napumpanih obrascica i nazalost shvatila da ta zenska osoba ne bi bila cak ni lepuskasta a kamoli lepa.

Back