RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сада се сећам тебе. Ти си онај клерофашиста што је писао једну тему против Ромске националне заједнице. Са таквима као ти нема шта да разговарам, вама је место иза решетака због распиривања расне, националне и верске мржње. Полиција не сме више толерисати фашизам по кафана и интернет форумима. Не желим те у мојој Србији, такви као ти вуку нас назад, а таман смо се извукли из мрака и кренули правим путем.

СТАРА ОЛИЊАЛА КОМУЊАРСКА ПОЛТРОНЧИНА...ЕТО ШТА СИ ТИ...НУЛА ОД ЧОВЈЕКА, БИО И ОСТАО...

Пријавићу вас полицији ако наставите да ми претите и да ме вређате, а уједно угрожавате моја људска права и слободу на изношење ставова. Са таквим размишљањем никада нећете ућћи у Европу. Прекшили сте многе параграфе нашег устава, као и многе Европске конвенције.

Пријавићу вас полицији ако наставите да ми претите и да ме вређате, а уједно угрожавате моја људска права и слободу на изношење ставова. Са таквим размишљањем никада нећете ућћи у Европу. Прекшили сте многе параграфе нашег устава, као и многе Европске конвенције.

ПРИЈАВИ МЕ ПИЧКЕТИНО РАСПАЛА СТАРА...НИШТА ДРУГО И НЕ ЗНАШ НЕГО ДА СЕ ТУЖАКАШ КАО СВАКА ЖУТА *****.

ЈЕСИ ТАКО ЦИНКАРИО И ДРУГОВЕ ЗА ВРИЈЕМЕ БРОЗА...КОЛКО ИХ ЈЕ ЗАГЛАВИЛО РОБИЈУ ЗБОГ ТЕБЕ ЈЕ ЛИ ПРОДАНА ДУШО?

Kojoj policiji? Internet policiji? Pa procitaj sta ti pises, jos gore stvari. Tako mator a pun mrznje.. Strasno...

I jos jednom

Jednom LUZER- uvek LUZER:rotf:

A kako bi bilo, da mi tebe prijavimo za krsenje ustava Republike Srbije i huskanje nacionalnih manjina na separatizam, ponudjenom prodajom (nagodbom) Raske Upravne Oblasti?

Слушај матори израубовани комунистички комбајну...мене ће сјутра бановати због тебе вјероватно али ћу ти рећи још једном да си ти калуп за српског изрода, по теби су штанцовани сви жути колко их има у српству. Ти си нешто најгоре што живи у Србији, гори си од најпрљвијег арнаутина на Космету...од највећег усташе у Загребу или Балије у Сарајеву...ти си арахетип српског смећа и олоша...наш јад и несрећа свеукупна.

ПРИЈАВИ МЕ ПИЧКЕТИНО РАСПАЛА СТАРА...НИШТА ДРУГО И НЕ ЗНАШ НЕГО ДА СЕ ТУЖАКАШ КАО СВАКА ЖУТА *****.

ЈЕСИ ТАКО ЦИНКАРИО И ДРУГОВЕ ЗА ВРИЈЕМЕ БРОЗА...КОЛКО ИХ ЈЕ ЗАГЛАВИЛО РОБИЈУ ЗБОГ ТЕБЕ ЈЕ ЛИ ПРОДАНА ДУШО?

Мене су цинкарили, ја сам патио и био прогањан,пребијан и понижаван, а због мене лично није потекла ниједна суза.

Мене су цинкарили, ја сам патио и био прогањан,пребијан и понижаван, а због мене лично није потекла ниједна суза.

А ћути и не лажи, плакао си као пичкетина кад ти је крепала она стара кумровачка смрадина...реко сам ти ти си најгори калуп за српског изорда.Од тебе и таквих су настали највећи издајници српског народа...највеће отроване будалетине европским "вредностима".

Реко сам ти пошаљи као знак добре воље Хрватинам и балијама ћерку и унуку прво...стоко безрепа.

Krajnje je vreme da shvatiš da te ovaj narod neće i da si šupak najveći.Lošiji čovek od tebe nikad nije došao u Srbiju niti će doći .Imaš onu selendru kod Nevesinja,vrati se tamo i krepaj.

Poslednja izmena:
Мислиш да немам начина да то урадим? Вараш се синко, могу све што пожелим, зато боље не вређај и дискутуј са мном аргументовано.
Šta ćeš reći policiji?
"Tamo na forumu Krstarice ne diskutuju sa mnom argumentovano".????

I onda će da pohapse sve one koji na forumu Krstarice napišu bilo šta bez argumenata?
Kako li će samo da dođu do (recimo) državljana Hrvatske?

Мислиш да немам начина да то урадим? Вараш се синко, могу све што пожелим, зато боље не вређај и дискутуј са мном аргументовано.

Слуашај будалетино...ајде попиј пилулицу па под поњаву...који Вук Драшковић...ти си обична метла комунистичка из најгорих јавних WC партијских и ништа више. Не требају твоје услге више...дошли млађи па си нашао овдје сада да сереш и ****ш о Европи.

Причала ти жена коју су ****** црнчуге је ли...свиђело јој се, па ти чупала косу да скинеш Милошевића да би опет могла да иде преко гране код ****** а...то је интерес Србије?

Šta ćeš reći policiji?
"Tamo na forumu Krstarice ne diskutuju sa mnom argumentovano".????

I onda će da pohapse sve one koji na forumu Krstarice napišu bilo šta bez argumenata?
Kako li će samo da dođu do (recimo) državljana Hrvatske?

Хрватске ниткове који вређају нека хапси њихова држава, а ми ћемо своје. Свако нек се суочи са својим злочинима и својим проблемима. Не смемо дозволити оволику количину мржње и нетрпељивости, оволико простаклука, оволико ниских увреда. То није она Србија за коју сам се борио. Ми хоћемо Краљевину Србију у Нато и Европској Унији, а са оваквим понашањем никада нећемо ући у Европу. Због наше бахатости нас је цео свет замрзео и изгубили смо старе савезнике и пријатеље Америку и Француску. Хвала Богу што су дошле демократске власти па је то пријатељство обновљено.

Sada jos i pretis!!! E pa zbog ovoga ima da te prijavim...

A argumente sam ti postavio juce, pogotovo za onu laz o cenama u Sloveniji, samo ti nemas ni trunke dostojanstva u sebi da odgovoris. Lepo ja kazem, SRAMOTA!!!!!

Pa znaci da nisi zasluzan. Znaci da sa tobom i tvojim razmisljanjem nesto nije u redu. Stranka ti se osula na sve strane. Treba biti talentovano glup da se dozvoli da onoliki procent podrske koju si imao 90-tih izgubis u nepovrat. Zbog tebe i tebi slicnih Srpski narod se razjedinio i posvadjao, a svojevremeno se i mlatio transparentima i motkama po ulicama. Prodao si se jeftino onome ko nas nikada nije voleo niti ce nas voleti, a sada kad ti je ponestalo novca ti se povampirujes.

Хрватске ниткове који вређају нека хапси њихова држава, а ми ћемо своје. Свако нек се суочи са својим злочинима и својим проблемима. Не смемо дозволити оволику количину мржње и нетрпељивости, оволико простаклука, оволико ниских увреда. То није она Србија за коју сам се борио. Ми хоћемо Краљевину Србију у Нато и Европској Унији, а са оваквим понашањем никада нећемо ући у Европу. Због наше бахатости нас је цео свет замрзео и изгубили смо старе савезнике и пријатеље Америку и Француску. Хвала Богу што су дошле демократске власти па је то пријатељство обновљено.

Сад звучиш као Минго...за шта си се ти борио, да отвориш границе да би ти се женски дио фамеље јебавао са црнчугама франсцуским и америчким да ти не би добијао батине а...то је твој рат био?

Ko to mi? Prekini da govoris/pises ono sto ti zelis!!!! Kraljevinu, kako da ne :) Ja mislim da mi hocemo tehnokratiju sa Skynet-om na vlasti, to je jedini izlaz...

Ovo kao da priča sam Vuk Drašković...

Ko to "mi"?

Због ваших гнусних увреда и хајке коју против мене водите на овом форуму, нагло ми је позлило и не осећам се добро. Имам извесних срчаних проблема, чини ми се да је у питању аритмија. Због тога не желим да дискутујем са вама, јер сте пуни отрова и мржње и не показујете поштовање према старијима и према човеку који је допринео вашој слободи. Да се ја нисам борио против Милошевићевог режима, ви сада неби форумашили из топлих соба него би се смрзавали у неком рову ко зна где, а живели би од 5 евра месечно. Збогом поштована господо!

Због ваших гнусних увреда и хајке коју против мене водите на овом форуму, нагло ми је позлило и не осећам се добро. Имам извесних срчаних проблема, чини ми се да је у питању аритмија. Због тога не желим да дискутујем са вама, јер сте пуни отрова и мржње и не показујете поштовање према старијима и према човеку који је допринео вашој слободи. Да се ја нисам борио против Милошевићевог режима, ви сада неби форумашили из топлих соба него би се смрзавали у неком рову ко зна где, а живели би од 5 евра месечно. Збогом поштована господо!
Ne znam da li da se smejem ovim redovima, ili... Bolje da ne laprdam....

E Gadafi, eto i zbog tebe se Srbi svađaju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back