Nova misterija

Poslednja izmena:
Samo da uđe u zapisnik .
Hronologija se nazire.

Ovo mi je jako zanimljivo.Da vodimo, sto mislite, sto se valja iza brda....

http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...lu/537117.aspx

AMERIČKI mediji razvili su raspravu te se već raspredaju razne teorije zavjere oko događaja koji se vjerojatno nikada u prošlosti nije dogodio, a to je da SAD u istom trenutku na summit pozove veleposlanike iz gotovo svih veleposlanstava u svijetu. Sastanak se dogodio prošlog tjedna, a objašnjenja još uvijek nema.

Tako je Politico.com prije sastanka izvijestio da se očekuje da će veleposlanici iz gotovo svih 260 američkih veleposlanstava, konzulata i ostalih predstavništava iz više od 180 država doći u State Department na ono što je nazvano "prvim sastankom takve vrste". Huffingtonpost.com je napisao da je državna tajnica Hillary Clinton sazvala neviđeni masovni sastanak američkih veleposlanika.

Što može biti toliko bitno?

Na internetskim stanicama State Departmenta je 1. veljače objavljeno kako je Clinton sazvala prvu Konferenciju šefova misija. "To će biti prvi puta da se američki veleposlanici skupljaju u isto vrijeme", stoji na stranicama State Departmenta. Gledajući sve bivše svjetske krize, američki mediji se pitaju što može biti toliko bitno da se svi veleposlanici pozovu u Washington, a zašto razlog nije objašnjen novinarima.

Portal Before it's News piše kako je "samo nebo granica" u smišljanju razloga ovog velebnog okupljanja. Možde zbog nečega vrlo važnog žele sakupiti sve svoje veleposlanike, kako bi dogovorili rješavanje duga prije nego se uvede zajednička svjetska valuta, zbog devalvacije dolara, otpisivanja duga od strane Kine ili nekog drugog velikog razloga.

Mnogi su očekivali da ćemo nakon sastanka doznati što je to bilo toliko bitno, no možda nam i nikada neće reći razloge.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1359055/107-pilot-whales-die-stranded-New-Zealand-beach.html
article-1359055-0D495D9E000005DC-408_634x361.jpg

Sad mi pade na pamet onaj snimak iznad Jerusalima (snimak sjajnog objekta iznad Al-Aksa dzamije). Ne znam tacno datume obaranja koje je ovde prikazano i onog uzletanja, ali mi se cini da su bliski. Slucajonst?

(mada mislim da je neko na forumu pisao da je onaj snimak namestaljka jer nema odbljeska na kupoli i referenci o postavljacima snimaka ili tako nesto...)

U svakom slucaju interesantno, jer ovo o obaranju NLO je zvanicni snimak (mada moze biti u pitanju i bespilotna letilica u pokusaju da spijunira Izrael kao revans za sabotazu nuklearnih postrojenja u Iranu putem virusa)

Samo da uđe u zapisnik .
Hronologija se nazire.

Ovo mi je jako zanimljivo.Da vodimo, sto mislite, sto se valja iza brda....

AMERIČKI mediji razvili su raspravu te se već raspredaju razne teorije zavjere oko događaja koji se vjerojatno nikada u prošlosti nije dogodio, a to je da SAD u istom trenutku na summit pozove veleposlanike iz gotovo svih veleposlanstava u svijetu. Sastanak se dogodio prošlog tjedna, a objašnjenja još uvijek nema.

Tako je Politico.com prije sastanka izvijestio da se očekuje da će veleposlanici iz gotovo svih 260 američkih veleposlanstava, konzulata i ostalih predstavništava iz više od 180 država doći u State Department na ono što je nazvano "prvim sastankom takve vrste". Huffingtonpost.com je napisao da je državna tajnica Hillary Clinton sazvala neviđeni masovni sastanak američkih veleposlanika.

Što može biti toliko bitno?

Na internetskim stanicama State Departmenta je 1. veljače objavljeno kako je Clinton sazvala prvu Konferenciju šefova misija. "To će biti prvi puta da se američki veleposlanici skupljaju u isto vrijeme", stoji na stranicama State Departmenta. Gledajući sve bivše svjetske krize, američki mediji se pitaju što može biti toliko bitno da se svi veleposlanici pozovu u Washington, a zašto razlog nije objašnjen novinarima.

Portal Before it's News piše kako je "samo nebo granica" u smišljanju razloga ovog velebnog okupljanja. Možde zbog nečega vrlo važnog žele sakupiti sve svoje veleposlanike, kako bi dogovorili rješavanje duga prije nego se uvede zajednička svjetska valuta, zbog devalvacije dolara, otpisivanja duga od strane Kine ili nekog drugog velikog razloga.

Mnogi su očekivali da ćemo nakon sastanka doznati što je to bilo toliko bitno, no možda nam i nikada neće reći razloge.

Hvala buu-u za informaciju, bio sam u inostranstvu par nedelja i sasvim propustio ovo. Vrlo interesantno.

Evo sta sam (meni interesantno) nasao na forumima, jednom hrvatskom i jednom americkom:

NAPOMENA - ovaj citat NIJE sa foruma Krstarice, vec sa stranice sa vescu o ovom dogadjaju

energyman srijeda, 9.2.2011 21:10

Sprema se potpuna kontrola nad svjetskim pukom. Do sada je još uvijek autonomno svaka velika država odlučivala što će sa narodima ispod sebe. Sada nastupa globalna kontrola Svijeta. Kao što vidimo ljudi se bune u muslimanskim državama, a samo je pitanje vremena kada će se to isto dogoditi u svim ostalim zemljama Svijeta bez obzira na razvijenost. Jedini logični zaključak vodi u smjeru gdje se svjetski Močnici jednino mogu zaštiti, ukoliko djeluju zajedno. Također banke su dosegle svoj vrhunac proizvodnje novaca iz čistog zraka i sada sve dolazi na naplatu, a nema se od kuda dug naplatiti, što je izvrstan temelj da izbije pobuna svih naroda na Svijetu. Skoro vrijeme će nam dati odgovor.

A ovo je komentar sa americkog sajta http://poleshift.ning.com/profiles/blog/show?id=3863141%3ABlogPost%3A320314&commentId=3863141%3AComment%3A320152&xg_source=activity

Comment by Andrew Veresay on February 7, 2011 at 12:31pm

SOZT

Where this invitation has come just after the Egyptian protests emerged, it in fact has almost nothing to do with recent events in the Middle East. It has to do with the steady sinking in Indonesia, in accordance with our predictions, and where this is leading. The implications are immense. Most of our predictions made during the 15 years that ZetaTalk has been a presence on the web are still far in the future. The hour of the pole shift, the last weeks, and the remaining 7 of 10 scenarios - these are all in the future. What is known is that ZetaTalk was accurate about when and where Planet X would enter the inner solar system in 2003, and the many predictions on erratic weather, the Earth wobble, and increasing earthquakes and volcanic activity. But the hope of those in power has always been that our predictions would prove extreme, and the passage would not have the impact on the Earth that we predicted.

The 7 of 10 scenarios were the first time since 2003 that one of our predictions was dated, and very specific about the degree of impact. When the end of December, 2010 arrived with only the start of sinking, this hope was still held. As we have explained, undulating plates have delayed the rapid sinking we predicted, but sinking is still steadily occurring, and will not stop until the result we predicted has been reached. Wave after wave of sinking has occurred, all without remission. It has reached the point where mass evacuation of citizens from the affected areas has begun, and is admitted in the press. The point the establishment hoped to avoid, explaining all this to the public and preparing for the rest of the 7 of 10 scenarios, must at last be faced.

Wikileaks has been known to leak State Department memos, so on the issue of the passage and ZetaTalk accuracy and predictions, communications can only be done via face-to-face conferences. The official US position and policy will be explained in this manner. And what might that be? To deny the presence of a rogue planet in the inner solar system, until such point as the White House decides otherwise; to parse out any explanations demanded of them to the scientific community, who have already been expressing confusion and spreading disinformation; and by this to avoid engaging the situation. In accordance with what Obama is already relaying to heads of state, the issue of rescue by immigration to the US is firm - no change in the immigration laws, no special exceptions to be made. Embassies are often the site where immigration demands are presented, so are being braced to expect this, and to resist.

EOZT

http://www.zetatalk.com/ning/05fe2011.htm

A da ne bude sve copy-paste malo spekulacija made-by-me:

1. Cisto politicki aspekt - davanje instrukcija svim ambasadorima o novim pravilima ponasanja u prosledjivanju diplomatskih izvestaja, a vezano za Wikileaks i trenutne potrese u jako osetljivom regionu bogatom naftom. Prilicno realno, rekao bih.

2. Cisto politicki askekt - davanje instrukcija svim ambasadorima o planovima USA vezano za desavanja u arapskim zemljama u kojima su protesti. Ok, ali zasto onda zvati SVE ambasadore? Sta se tice onoga u Srbiji kakve instrukcije ce dobiti ambasador u Egiptu? Mislim da samo kriza u pobunjenim arapskim zemljama nije razlog sastanka SVIH ambasadora.

3. Novi svetski rat je na pomolu. Iran je poslao brodove u Mediteran, Arapi su se uzbunili, stanje u drugim zemljama je takodje lose, kriza jos drma... Finalne instrukcije pred pocetak haosa?

a sada malo pikantnije stvari...

4. Momak iz Amerike u drugom citatu gore pominje ponovo planetu X i njen uticaj koji se pojacava (klimatski poremecaji, zemljotresi itd) i nesto sto je meni promaklo, a to je tonjenje Indonezije i evakuacija koja je vec pocela sa tih podrucja a sto priznaje i stampa (prema komentaru). Da li neko zna nesto vise o ovoj evakuaciji i tonjenju Indonezije? U svakom slucaju, niko jos nije prijavio da je uocena planeta X, sto je malo cudno ako je tako blizu i ako ce uskoro (2012) proci kroz Ekliptiku.

5. Za kraj, ostavimo najavu o postojanju vanzemaljskog zivota (ne u vidu bakterija :] ), ili njegovo obznanjivanje. Moguce da je to dovoljan razlog za saziv ambasadora, mada opet ne vidim bas razlog da se sazivaju ambasadori, koji bi po pitanju stvari vec trebalo da su upoznati sa tom cinjenicom, a onda je dovoljno poslati poruku tipa "E.T je dosao" i da to oznaci da ce biti obnarodovana ta cinjenica. Malo glomazno za takvu vest, ako se ja pitam.

Licno favorizujem opcije 1 i 3 sa cisto politickom pozadinom, odnosno opciju 4 sa stanovista "NPIM"-ovskih pozicija. To mi deluje kao najlogicnije za skup ovakvih razmera.

Sta god da je, ne sluti mi na dobro...

Poslednja izmena od moderatora:
Fid3lio je izrazio svoje mišljenje o jednom od spotova.
Poznato je da se nekad namerno snimaju falš spotovi kako bi se relativizovala vrednost svim , pa i onim u kojima nema nameštaljki.

Uostalom HAARP oružja imaju različite modele dejstva.
Nekad služe da umire i sediraju , a nekad da izazovu histeriju.

Koj će ga znati.

Uglavnom, nek uđe u zapisnik

Back