Da li treba hapsiti bosnjake koji u Srbiji skandiraju "Ovo je Turska"?

• Začetnik teme Začetnik teme Iracc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

da li treba hapsiti one koji skandiraju ovo je turska u srbiji ?

• da treba ih uhapsiti

• ne treba ih hapsiti

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pitanje je jasno molim odgovor.

NOVI PAZAR - Više stotina građana okupilo se večeras u centru Novog Pazara slaveći pobedu košarkaša Turske nad ekipom Srbije.

Uz petarde i turske zastave povremeno su se čuli i povici "ovo je Turska". Istovremeno je i kolona od desetak automobila sa sirenama i zastavama Turske kružila centralnim gradskim ulicama.

Mislim da bi njima najbolje bilo da odu u Tursku, dakle... deport!

NOVI PAZAR - Više stotina građana okupilo se večeras u centru Novog Pazara slaveći pobedu košarkaša Turske nad ekipom Srbije.

Uz petarde i turske zastave povremeno su se čuli i povici "ovo je Turska". Istovremeno je i kolona od desetak automobila sa sirenama i zastavama Turske kružila centralnim gradskim ulicama.

Тај прекршај сврстати под терористички акт....
и го.вна побити....
:per: :per: :per:

ОПЕТ
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15332330&postcount=3
ТИ СА ТИМ БОШЊАЦИМА!?:think::think::think:

ЗНАЧИ

КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!:think::dontunderstand:
ОДАКЛЕ СУ!?:think::dontunderstand:
КАДА СУ ДОШЛИ!?:think::dontunderstand:
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?
:think::dontunderstand:

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10406234&postcount=88
Meni je najzanimljivije bilo kada sam bio BiH pre rata, negde osamdesetih godina...
Planinario sam sa nekim društvom i na planini Zlovrh (relativno blizu Žepe i Srebrenice) pozove nas neki starac na kafu i rakiju...

Mi sednemo i tako nešto pričamo... on musliman...
Jedan moj kolega (među tom našom ekipom nije bilo muslimana) hteo onako da ispadne "Politički korektan" pa počeo nešto pozitivno da priča o muslimanima... kad će ovaj starac...

E moj sine, nije to baš tako... Mi muslimani smo ti ljudi najčistije guzice i najprljavijeg obraza na svijetu...

Mi ostali šokirani...

draft_lens8322061module71693581photo_1259618974great_idea_smiley_guy.jpg

Bošnjaci su općina u Republici Hrvatskoj, posavsko selo smješteno u istočnom djelu Slavonije.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Bošnjaci_(Vukovarsko-srijemska_županija)

hr-vu-bs1.gif

:hahaha::hahaha::hahaha:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13429567&postcount=35

Ni ja ne zelim da zvucim nacionalisticki ali zato zelim da podelim sa vama jednu lepu pesmu :
BOŠNJA ZEMLJA BEADKA
(fragment iz epa BOŠNJAKUS MAJMUNUS)

Bilo je to u nekoj zemlji bedaka
Kraj ladne Drine, al` s` onu stranu
Živelo je pleme poturčenih ludaka
J.e.b.e.m im nanu balijsku usranu !

U Stambol, kažu, da svi su išli
Da p.u.š.e k.a.r.u sultanu staru
Sa uma svi su već davno sišli
Duša im gori u paklenom žaru.

Izdali svi su zemlju i brata
Hristovu veru pradedova svojih
Turski sultan ih zauzd`o k`o ata
Dao im zemlju praotaca mojih.

Sada ta gamad po srpkoj grudi
Koti se i smrad poturički širi
Ono što osta od nekdanjih ljudi
Je brabonjak što im iz čakšira viri.

Krmećim jezikom ta gamad zbori
Zavijaju turski k`o džukci svezani
Dok miris tamjana i kandilo gori
Neće se množit` turski jarani.

Kidisala gamad na nejač našu
Na naše crkve i naše dvore
Slušaju sotonu i turskog pašu,
Te zemlju srpsku hteše da razore.

Srpski junaci Ratko i Rašo
Kliknuše: "Diži se, Srbine brate !
Čekaj nas pogani turski pašo
Da ti Srbi za zulume vrate !"

Zastenja pogan u Saraj`vu gradu
Nastade graja srbomrzih baja
Povede Đinđa svoju gay-brigadu
Da se brani raja "srpskih nasrtaja".

Udovice crne, DOS i komunjare
Postaše čauši Alije Balije
Crnopoturice i ustaše stare
Pogan od pogani i zmija od zmije.

Republika Srpska nasta iz pepela
Stvoriše je naši sinovi i kćeri
Radovan i Rašo uzdignuta čela
Poručiše Đinđi: "Daj, bre, ne seri !"

Sada se Srbijom turska pogan šeće
Pljuju po nama i svetoj veri
Gasi nam kandila i slavske sveće
DOS gay-paraderi i ostale zveri

Turski barjak Bobi Taći nosi
Bošnjakus ludi iz Prdenca kraja
U Srbiji nama Srbima prkosi
Nek` zna baja ostaće bez jaja.

Da, beše, ljudi, zemlja bedaka
Kraj ladne Drine, al` s` onu stranu
Bošnjom je zvaše čopori ludaka
J.e.b.e.m im nanu balijsku usranu !

Krstan Dj. Kovjenic
:mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14441470&postcount=6

vrsta krompira koja se zvala Bosnjaci.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15167868&postcount=1

ВИШЕ О БОШЊАЦИМА

47716.jpg

НА ТЕМИ http://forum.krstarica.com/threads/404870

odma uhapsiti:evil::evil:

Demokratsko pravo je svakog da navija za bilo koju zeli ekipu.Sta sad ja moram?Ako zivim u Srbiji onda moram navijati za Srbiju jer ce me zakon kaciti ako ne navijam za nju.Ma to je glupost.Demokratsko pravo je da navijas za bilo koju zelis ekipu i to su ucinili Pazarci jer su navijali za Tursku a mozda su se kladili na nju i neko je dobio silan novac.Razmislite malo da se Srbija nalazi u demokratskom okruzenju a ne u Milosevicevom sistemu.

Demokratsko pravo je svakog da navija za bilo koju zeli ekipu.Sta sad ja moram?Ako zivim u Srbiji onda moram navijati za Srbiju jer ce me zakon kaciti ako ne navijam za nju.Ma to je glupost.Demokratsko pravo je da navijas za bilo koju zelis ekipu i to su ucinili Pazarci jer su navijali za Tursku a mozda su se kladili na nju i neko je dobio silan novac.Razmislite malo da se Srbija nalazi u demokratskom okruzenju a ne u Milosevicevom sistemu.

mozes da navijas za koga hoces. mozes i da slavis pobedu koga god hoces. al ne mozes da skandiras ovo je turska. jer srbija nije turska i to skandiranje predstavlja krivicno delo terorizma.

Back