Justin Bieber

l just can't sleep tonight,
knowing that things ain't right.
It's in the papers, it's on the
TV,
it's everywhere that i go.
Children are crying, soldiers are
dying,
some people don't have a home.
Pre Chorus:
But i know there's sunshine
behind that rain,
I know there's good times
behind that pain (hey)
Can you tell me how i can make
a change?
Chorus:
I close my eyes, and i can see a
better day,
I close my eyes and pray.
I close my eyes and i can see a
better day,
Verse 2:
I lose my appetite, knowing kids
starve tonight
Am I a sinner? Cause half my
dinner,
Is still there on my plate.
Ooh i got a vision, to make a
difference,
and it's starting today.
Pre Chorus:
Cause i know there's sunshine
beyond that rain,
I know there's good times
beyond that pain
[ From: http://
www.metrolyrics.com/pray-
lyrics-justin-bieber.html ]
Heaven tell me i can make a
change.
Chorus:
better day,
I close my eyes and pray. (yeee)
better day,
I close my eyes and
Bridge:
I pray for the broken-hearted,
I pray for the life not started.
I pray for all the ones not
breathing,
I pray for all the souls in need.
I pray, can you give em one
today?
Pre Chorus:
I just can't sleep tonight,
Can someone tell me how to
make a change?
End Chorus:
better day,
I close my eyes and pray, (Ooh)
better day,
I close my eyes and i pray, (ooh)
I pray, I pray

I kako owo nema pouku. . . . :worth:

A i jos nesto, kakaw produ. projekat. . . . ?? on je 75 % swojih albuma pisao i konponowao sam. . . . dajte ljudi goworite kao da je ceo ziwot bio bogatas i ubijao se od para a decko je swirao na ulici za hranu. . . :sad2:

Producentski projekat pravljen za nameru zgrtanja novca na deci i njihovom "ukusu" ..., kad bude pregazio 25 neće ga biti ili će doživeti totalni wipe out kao britney spears! Nešto od toga mu ne gine u budućnosti a da ne pominjem to što ga se niko živ neće sećati! Sad da se povuče iz muzike, za godinu dana minimum bi ga svi passionate fanovi zaboravili i našli bi neku novu "zvezdu"!!!!!

Britni nije doziwela wipe out, ona je idalje slusana. . . to je ona sama sebi unistila karijeru sa onim skandalima, muzewima, i decom. . . ona idalje traje izdala je pesmu i imala je puno rekorda i posle 12, godina postokanja. . . a JB-a ce prestati da slusaju oni koji ga wole zbog kose. . . :roll: . . . ewo ja odmah da kazem ne poredim MJ I JB ali ja MJ slusam od 7 god a od 5. razr bas aktiwno, i nije me smorio hwala bogu a i nece. . . ja koga zawolim njega slusam. . . ne wolim ja owog zbog kose ili izgleda, mislim da je jako dobro dete, decko. . . ali ipak ga ne poznajem ali iz owoga sto sam procitala u njegowoj knjizi to sam zakljucila. . . i narawno da ga nece zaborawiti, nznm moje misljenje. . .:aha:

91122616.jpg

deo uvojaka doneo je i TV
voditeljki Ellen DeGeneres (koja
je svojevremeno na Twitteru
napisala kako je “sve što želi za
rođendan jeste uvojak Bieberove
kose”), u njen tok šou pa joj
pojasnio: “Da, to je moja prava
kosa. Ali, ima jedna kvaka.
Dajem uvojke različitim ljudima
kako bi ih prodali na aukcijama i
novac donirali u humanitarne
svrhe ”.
Bieber je ovih dana od Hugha
Hefnera zatražio da odobri
njemu i njegovom ocu Jeremyju
privatnu posetu Playboyevoj vili,
ispunjenoj seksi Playboyevim
zečicama . To je u šou Piersa
Morgana potvrdio sam Hefner.

Justin Bieber se ošišao i dao
kosu u humanitarne svrhe
Miljenik tinejdžerki širom sveta,
17-godišnji Justin Bieber, ošišao
je svoje uvojke, a odrezanu kosu
odlučio je da da na humanitarnu
aukciju.

Eee, Kaća... na šta me sve teraš, al' aj'... nema veze... Evo, fanovi... vesti o Bustinu Džiberu.

Justina Biebera mama i dalje drži na džeparcu
SIPA_00614341_000004.jpg

Mladi pevač Justin Bieber, koji je svojom muzikom zaradio već sto miliona dolara, još uvek finansijski zavisi od mesečnog džeparca koji mu odredi mama.

“Moj novac se ulaže. Ja imam samo kreditnu karticu koja mi omogućava da potrošim samo određeni iznos novca svakog meseca. Ako dođem do ograničenja prve nedelje, ne mogu sebi ništa više da kupim do sledećeg meseca. Moja mama to kontroliše”, priznao je Justin.

Uprkos tome, pevač tvrdi kako to njemu ni najmanje ne smeta zato jer je on više zainteresovan za svoju karijeru nego za novac koji zarađuje.

Justin Bieber dobija voštanu figuru kod Madame Tussauds
SIPA_00614254_000015.jpg

Mladi Justin Bieber, koji tek ima 16 godina, uskoro će ući među zvezde s “A” liste koje su postale “voštane”.

Naime, legendarni muzej Madame Tussauds ima nameru da izloži figuru Justina Biebera u svojim prostorijama.

Figura će biti izložena u martu, a iz muzeja su izjavili kako su oni uzbuđeni isto koliko i Justinovi nestrpljivi fanovi. Takođe, Justin je i ošišao svoju sad već poznatu frizuru i kosu namerava da da u humanitarne svrhe. Tu informaciju potvrdio je i njegov menadžer, ali nije hteo da otkrije o čemu se još tačno radi.

Justin Bieber pozvao Rihannu na dejt, ona ga odbila
justin-bieber-rihanna.jpg

Justin Bieber pozvao je barbadosku pevačku zvezdu Rihannu na sastanak tokom košarkaške All-Stars utakmice u losanđeleskom Staples Centru, koja se odigravala proteklog vikenda.

Budući da je na utakmici sedeo pokraj lepe pevačice, kako prenose američki mediji, 16-godišnji Bieber je odlučio da iskoristi priliku.

rihannajustinbieberfeb2.jpg

No, njegova 23-godišnja simpatija ga je odbila. “Pozvao sam je na izlazak. Očigledno je da nije prošlo najbolje, s obzirom na to da nisam s njom. Kad sam je pozvao. rekla mi je: `Premlad si!`”, priznao je Bieber.

Mali baš visoko leti... :rotf:

Romantik: Justin slao cveće Seleni za Dan zaljubljenih
50882PCN_Bieber151.jpg

Pevač Justin Bieber, za kojeg se već mesecima šuška da je u tajnoj ljubavnoj vezi sa Selenom Gomez, opet ne može da sakrije svoja osećanja prema njoj.

Tako su mediji saznali da je Justin nazvao cvećaru i zamolio da Seleninu kuću za Dan zaljubljenih ispune buketima ruža, a račun ispostave njemu.

Iako su između njih samo dve godine razlike, tačnije Selena ima 18 godina pa je punoletna, između veze dvoje mladih i uspešnih tinejdžera, osim poludelih tinejdžerki nedavno se isprečio i zakon. Naime, ako bi Justin ili bilo ko od njegovih bližnjih Selenu prijavio vlasti sa saznanjem da je par seksualno konzumirao svoju vezu, Selena bi mogla biti osuđena za seksualno napastovanje maloletnika.

50882pcnbieber12.jpg

Justinu je i njegov menadžer zabranio da ima devojku, a svega mesec dana kasnije Justin se pojavio u javnosti sa Selenom. Da tinejdžerska ljubav nema granica, Amerikanka i Kanađanin pokazali su u već nekoliko navrata.

Ekskluzivno! Objavljujemo prvi trejler za “Never Say Never” na srpskom jeziku!
Justin-Bieber-Never-Say-Never-Wallpapers-3.jpg

Kao što smo najavili, film Justina Biebera prikazivaće se u Srbiji od 2. aprila, sada možete pogledati i prvu najavu sa našim prevodom samo na Bravo.rs!
„Džastin Biber: nikad ne reci nikad“ jeste inspirativna istinita priča i redak uvid u uspeh Justina koji je od uličnog izvođača u malom gradu Stratfordu u Kanadi, postao internet fenomen i globalna super zvezda. Njegov uspeh kulminira ostvarenjem sna, a to je rasprodat koncert u poznatom Medison Skver Gardenu.

justinbieberneversayneva.jpg

Osim Justina, u filmu možemo videti Ushera, Miley Cyrus, Jadena Smitha, Seana Kingstona, Snoop Dogga, Ludacrisa i Boyz II Men.

justinbieberneversaynev.jpg

Film je odlično primljen u Americi i prvog vikenda je zaradio preko 30 miliona dolara, pa je brzo nadmašio Michael Jackson’s This Is It i Jonas Brothers: The 3D Concert Experience.

Mamu mu......... :lol:

Dzastin Biber (sam seljak) ccccccc... Da Srbija ima pola milijarde stanovnika Ekrem Jevric bio imao isti broj poseta na utube-u... Svi smo mi ista govna... Kad sam Bibsa prvi put video na vec pomenutom ssajtu ono baby vooooo onooooo, ja sam mislio da komponuje za Diznijeve crtace muziku, brate....

JUSTIN PUNI ZA MANJE OD 45 MIN 17 GODINA. . . . :zskace:
I jel si srećna? Bože, kad ljudi žive tuđe živote...

Elem, klinac se trudi, tu mu odajem priznanje. Sa druge strane, ima slavu kakvu ne zaslužuje i zbog toga ga ne gotivim uopšte. Pesme su mu ok, sve dok onaj ko ih sluša ne sazna da ih zapravo peva momak, a ne devojka i to klinac od 16 - 17 godina.

A ne znam ni zašto se mnogi toliko primaju na njegovo vređanje i ponižavanje. Njega slušaju klinke i klinci i niko iole ozbiljan ga ne bi smatrao kvalitetnim muzičarem. On je sada popularan, a opšte je poznato da mnogi koji tako preko noći postanu uber-poznati i slavni, isto tako posle izvesnog vremena iščeznu. Slušajte šta volite i ne uzbuđujte se zbog onih koje ne volite. Live and let live. :)

Justin Bieber odavno je
izrastao u globalni fenomen,
a najnovija potvrda njegove
planetarne popularnosti
jesterazmišljanje čelika
grada Njujorka da jednu
ulicu nazovu upravo po njemu.
Na nedavno održanoj
konferenciji američkih
megapolisa (gradova sa više
od milion stanovnika),
aktuelnigradonačelnik
Njujorka, Michael Bloomberg
izjavio je daće jedna od
prometnijih ulica u ovom
gradu nositi ime Justina
Biebera:“Znamo da nije
uobičajena praksa da neko
tako mlad dobije ulicu
nazvanu po njemu, ali
verujemo da nismopogrešili
sa Justinom. Uvereni smo da
njegova zvezda nikadaneće
izbledeti”.
Analitičari ovaj potez grada
Njujorka smatraju prilično
mudrim, jer će grad na taj
način dobiti novu turističku
atrakciju koja bi po
procenama, u Njujork
godišnjemogla da privuče
veliki broj posetilaca i
donese dodatni prihod od
nekoliko desetina miliona
dolara. Onitakođe smatraju
da bi Justin upravo na ovoj
lokaciji mogao da otvori svoj
prvi butik, iako jeprošlog
novembra objavljeno da od
njegovog ulaska u taj posao
za sada nemaništa.

@ cvele2
otkud tebi da on to ne zasluzuje. . . ?? decko je ziweo u podrumu sa praznim friziderom, i kucom koja je bila puna misewa. . . swirao je na ulici za pare, isao na talent takmicenja. . . .I PO CEMU NIJE ZASLUZIO. . . ? ? :think: , i da srecna sam. . .

Justin Bieber počinje da bilduje
SIPA_00616733_000021.jpg

Justin Bieber planira da krene u teretanu i nabaci mišiće, kako više ne bi izgledao kao dečkić.

17-togodišnji pevač navodno ima kompleks jer je sitan i mršav, a to je primetio nakon što je proveo neko vreme u ringu sa bokserskim šampionom, Davidom Hayeom. Kako navodi The Sun, on se tada zavetovao da će ojačati i angažovati ličnog trenera u tu svrhu.

sipa00616733000023.jpg

“Justin zna da devojke vole razvijene muškarce i on hoće da izgleda tako. On će provoditi sate u teretani kako bi imao savršene trbušne mišiće. Nakog toga, više će ličiti na pravog muškarca nego na tinejdžera”, rekao je neimenovani izvor.

Back