Dinkić okuplja jato za cenzus

munjoliki

Domaćin
Poruka
4.324
Dinkićeva unija preskače cenzus, vraća se Marković

Lider G17 Plus Mlađan Dinkić potpisao je juče sa predstavnicima nekoliko regionalnih i lokalnih partija i pojedinaca, inicijativu za osnivanje unije stranaka, koja će se zalagati za decentralizaciju i ravnomerni razvoj svih delova Srbije.

Inicijativu su potpisali i predsednik „Zajedno za Šumadiju" Veroljub Stevanović, predsednik pokreta „Živim za Krajinu" Boško Ničić, predsednik „Pokreta za Vrnjačku Banju" i vlasnik kompanije „Todor" Mirko Todorović, reditelj Goran Paskaljević i funkcioner G17 Plus i nekadašnji predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković.

Dinkić je najavio da će se unija zalagati za ravnomerni regionalni razvoj, odnosno, kako je rekao, „da svi delovi Srbije, a ne samo Beograd, imaju koristi od ulaska Srbije u EU". Osnivačka skupština unije biće održana u maju, kada će ova organizacija dobiti i zvanično ime, program i organe.

Programski direktor Cesida Marko Blagojević kaže za Press da će ovakvo udruživanje stranaka doneti korist i da je unija ozbiljan pretendent za preskakanje cenzusa od pet odsto, koji G17 Plus trenutno nema.

- Svaki od tih ljudi ima specifičnu težinu i glasove u svojoj sredini. Na primeru kragujevačke saradnje G17 i Veroljuba Stevanovića vidi se da su obe strane imale ozbiljnu korist. Međutim, Unija neće dobiti čitav zbir svih glasova pojedinačnih stranaka koje će je činiti, ali će svakako biti ozbiljni kandidati za cenzus - kaže Blagojević.

Mlađan Dinkić je juče naglasio da je unija otvorena za saradnju i sa strankama koje juče nisu potpisale inicijativu, naglasivši da im je namera da sarađuju i sa sandžačkim partijama Ugljanina i Ljajića.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...unija+preskače+cenzus,+vraća+se+Marković.html


Neuništivi G17 nakon par neuspešnih rezultata na lokalnim izborima gde su izlazili samostalno izgleda da želi da se osigura za ubuduće pa skuplja ekipu lokalnih biznismena,privrednika i vođa grupa građana.
Još kad Dinkić omogući regionalizaciju i kasniju raspodelu para po regionima ni ne čudi što okuplja regionalne lidere i gradonačelnike.
 
ovo se znalo josh pre godinu dana
mladjan je odavno pustio gej17 niz vodu a parama koje je opljachkao od drzave kupio je te lokalne probisvete shibicare i ostale palme
ali dzaba mu to
samo mentol moze da glasa za koaliciju na chijem chelu je taj kriminalac
vidcemo posle sledecih izbora ima li u srbiji mentola iznad cenzusa
 
Pa na celu svih koalicija i partija su ili kriminalci ili nesposobne budaletine ,ili oba odjednom , tako da nije nista manje glupo glasati za Dinkica , nego za Tadica , Seselja , Cedu , Pickoustog , Voju ... isto sranje
a ovi imaju izgleda da uspeju posto ce za lokalne kabadahije glasati tamosnje pucanstvo po tim opstinama , samo da nadju jos kojeg ,mozda Palmu ,onog iz Pirota , Uzica... i nekog Canka,Jesica ili Madjara odavde ,jednog muju iz Sandzaka , verovatno Sulju , +brojni budzetski i paraziti i njihova sira i dalja familija sto ih je navukao gej17 ...
tako da ako ostvare tu zamisao do izbora imaju prilicno velike sanse da predju cenzus,to je malo jace od 200 iljada glasava
Dinkic jeste pokvaren i lopuza , al za razliku od brojnih drugih politicara nije nimalo glup i verovatno zna sta radi ... pogotovo sto mu i verovatno i sloboda zavisi od tog cenzusa
 
Kada na politickoj sceni jedne drzave moze da bude jedna bitanga i lopovcina kao sto je ovaj Dinkic,nije ni cudo sto se desava ovom narodu i drzavi!

Samo glup narod ne moze provaliti nekoga ko toliko krade i unistava svoju zemlju po nalogu sa strane!

Ovako glup narod i ne zasluzuje bolje!
 

Back
Top