beepbup
Zainteresovan član
- Poruka
- 356
Pridružujem se.
tanki ste mi .....objasnio sam mu ..pa procitaj i videces

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pridružujem se.
Osnivač hebrejske religije je Mojsije (hebrejski Moše, oko 1225 p.n.e.) MALO DA NAUCIS NESTO MACO ;-)))prvo skoci pa reci hop ...ne zaleci se samnom druze ..imas ocigledno jos puno da ucis ..ko i ja ....![]()
O čemu ti to pričaš?
Pitao si ovde da ti netko navede kraljeve prije Mojsija.
Ja te pitam sljedeće:
Reci mi kako će ti netko navesti kraljeve prije Mojsija kad nikada po povjesti nije nigdje smješten vremenski taj Mojsije.
Kad budeš znao godinu postojanja Mojsija po povjesnim nalazima onda neko se može ravnati pa ti pokušati i reći koji su kraljevi bili prije njega
Šta to pričaš čoveće...O nekom znanju. Poznato je da je Mojsije zauzima prvo mesto među osnivačima religija , pošto njemu u prilog ide hronološko prvenstvo: Zaratustra, Buda, Konfučije, Isus i Muhamed pojavili su se tek mnogo vekova posle njega.
Ono što se i koliko može znati o Mojsiju može se znati samo iz biblije a nikako iz Kurana. A o Mojksiju možemo da pričamo na temi biblija.
I mene to interesuje.
LAKU NOC DRAGI DRUGARI ..VIDIMO SE SUTRA UVECE, HVALA SVIMA NA KVALITETNOJ KONVERZACIJI!!
POOOZDRAVVV
Osnivač hebrejske religije je Mojsije (hebrejski Moše, oko 1225 p.n.e.)
da naucis malo
tebi na glavu uvek ,sa zadovoljstvom!![]()
Majke ti mile tipa luda.
Najprije kaže da ne zna godinu a sad je ispali kao da zna.
Je li ovo povjesna zapisana godina ili odakle si ovo izvadio??
Iz špajza???
Osnivač hebrejske religije je Mojsije (hebrejski Moše, oko 1225 p.n.e.)
da naucis malo
Šta to pričaš čoveće...O nekom znanju. Poznato je da je Mojsije zauzima prvo mesto među osnivačima religija , pošto njemu u prilog ide hronološko prvenstvo: Zaratustra, Buda, Konfučije, Isus i Muhamed pojavili su se tek mnogo vekova posle njega.
Ono što se i koliko može znati o Mojsiju može se znati samo iz biblije a nikako iz Kurana. A o Mojksiju možemo da pričamo na temi biblija.
Majke ti mile tipa luda.
Najprije kaže da ne zna godinu a sad je ispali kao da zna.
Je li ovo povjesna zapisana godina ili odakle si ovo izvadio??
Iz špajza???
Što će pizdek mali ovako preko neta vrijeđa muslimane jer nema muda u 4 oka da im kaže.
I to pazi zna da nema niti jednoga ovde i kaki protiv njih.
velike hrabrosti.
Idi u Sarajevo pa im reci prdekavac mali.
Cupavii sto si se uzrujao??? ;-)
Necemo se vredjati ......
Sada se pokazuje da si se uzrujao i gubis tlo pod sobom ...
Ajde na spavanje ..pozdrav!!
Uci,znanje je majka!!![]()
Cupavii sto si se uzrujao??? ;-)
Necemo se vredjati ......
Sada se pokazuje da si se uzrujao i gubis tlo pod sobom ...
Ajde na spavanje ..pozdrav!!
Uci,znanje je majka!!![]()
Ja se uzrujao???
To je tebi namjera bila prvo muslimane a kad njih nema onda poštene ljude.
si želeo ali ti se nije ostvarelo.
Samo te ba podhebajem malo.
Smiri se ba.
Što ne odeš ba u Sarajevo pa propovjedaš???
Usro si se ba???
Neka ti dragi Bog da smirenje i sve najbolje.
Laku Noc
Pozdrav!!!![]()
O kakvom znanju pričaš...čoveče...Pročitao sam da si ranije napisao da si godinama proučavao RELIGIJE... I imaš javni poziv da nas na temi biblija malo edukuješ.
A o tome što si ti pisao, ja sam već pisao na temi šta je to islam od korisnika živac ali zbog toga što je tamo bilo obrnuto. Veličao se kuran a preko biblijskih kontradikcija. To je bilo kako bi se reklo...OČI U OČI onako virtuelno.
Jerohinac ,pogledaj moj originalni post koji nema veze sa Biblijom nego sa kontradiktornoscu sa samim sobom .Pre nego sto mislis da vidis neciju glupost zapazi svoju.Meni nije ni namera ni zelja da pricam globalno ...za svaku suru ili kontradikciju sa dao objasnjenje .Na temu Biblija cu te edukovati ako ti je potrebno kada budem otvorio tu temu,ako zelis.
A za sada ostajem ovde jer mislim da nisam naisao na dovoljan broj ljudi sa kojima zeli da diskutujem o temi koju sam otvorio.
Ljudi ostavite licnu sujetu za sebe i iza sebe,nadam se ako si poznavalac Biblije znas da tako valja.
Mir S Tobom,
Pozdrav![]()
Mir s tobom??
Nisi ti normalan mali.
![]()
Jerohinac ,pogledaj moj originalni post koji nema veze sa Biblijom nego sa kontradiktornoscu sa samim sobom .Pre nego sto mislis da vidis neciju glupost zapazi svoju.Meni nije ni namera ni zelja da pricam globalno ...za svaku suru ili kontradikciju sa dao objasnjenje .Na temu Biblija cu te edukovati ako ti je potrebno kada budem otvorio tu temu,ako zelis.
A za sada ostajem ovde jer mislim da nisam naisao na dovoljan broj ljudi sa kojima zeli da diskutujem o temi koju sam otvorio.
Ljudi ostavite licnu sujetu za sebe i iza sebe,nadam se ako si poznavalac Biblije znas da tako valja.
Mir S Tobom,
Pozdrav![]()