Kod WA SS, ako ispunjavas uslove (a prakticno jedini uslov je da prijavis da imas dovoljno para), sigurno dobijas...
Sto puta pitano, ali možda se nešto ( opet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod WA SS, ako ispunjavas uslove (a prakticno jedini uslov je da prijavis da imas dovoljno para), sigurno dobijas...
Sto puta pitano, ali možda se nešto ( opet) promenilo: da li podnosiš dokaz da imaš novac ili samo izjavu?
Meni nisu trazili nikakav dokaz![]()
Ko ti nije trazio? Ovi koji su ti radili state sponsorship ili DIAC?
Ovi koji su mi radili State sponsorship. Kod DIAC-a jos nisam aplicirao
Ne bih da te tripujem, ali sam citao na stranim forumima da diac trazi dokaz (mislim da je i ovde neko spominjao). Ako imas neku nekretninu, mozes kod vestaka da uradis procenu, mada ne znam koliko se para trazi za WA sponsorship.
Ok nema problema i ako proveravaju...pare koje sam prijavio imam![]()
Cini mi se da vise samovolje ima kod ocenjivaca IELTS (writing i speaking), pogotovo je tanka linija izmedju recimo 7.5 i 8...Kod WA SS, ako ispunjavas uslove (a prakticno jedini uslov je da prijavis da imas dovoljno para), sigurno dobijas...
Pominjao si status mail koji si slao Engineers Australia. Da li si mislio na prazan mail na msastatus@engineersaustralia.org.au, sa subject-om Status? Ja sam pre par dana dobio CID reference number, ali kad pošaljem mail ne dobijam nikakav odgovor.
Nije mi jasno zasto nisi dobio odgovor, ja sam ga uvek dobijao u roku od par minuta. To je automatski odgovor koji ti kaze koji se datum trenutno obradjuje. Probao sam ga i danas cisto da vidim da li radi, i dobio sam odgovor. Proveri da ti nije mozda stiglo u spam folder.
Poslao opet danas sa dva različita mail-a i ništa. Verovatno zbog nepodobnog .rs domena. Nemam spam folder, to su mail-ovi domaćih provajdera, pretpostaljam da je otišlo kod EA u spam. Kad ti je već uspelo
, reci koji su datum naveli u poruci.
Trenutni datum je 10.8
Ja sam poslala papire 04.12. Silan problem sam imala oko apostille pecata,dokumenti mi iz skoro svih bivsih nam republika,pa su mi pravili problem oko toga,neke sam morala ponovo prevoditi,jer u Federaciji i u RS nisu (da ne povjerujes)isti zakoni oko toga.Pare su mi trazili 07.12.Gospodja koja mi je poslamail zove se Hrgic Marta.Koliko sam ja nju shvatila,oni dok ne uzmu pare ni ne pregledaju nista.
Sve sam je predala i broj k.kartice,nego su oni trazili dozvolu neku da uzmu pare u eurima,ne znam zasto.Pa u info i pise da zajedno sa dokumentima predajes i novac. Znaci samo apliciranje tolko kosta. Zato sam ti rekao da procitas onaj info da ti bude jasniji proces i da ne gubis vreme za dzabe ...
Sve sam je predala i broj k.kartice,nego su oni trazili dozvolu neku da uzmu pare u eurima,ne znam zasto.
Pa naravno da se vrsi,ali ako im das broj kartice sta treba/Da konvertujem ja?Valjda skidaju sa racuna u valuti zemlje u kojoj to rade.Poslala sam i tu dozvolu i bas me zanima sta je sledece.i kad je to![]()
Moraju da te pitaju jer to nije tvoja domaca valuta i to se uvek tako radi legalno... Sledece ti ide lekarski koji moras sama da zakazes kod ovlascene klinike koju ce da ti kazu koja je i onda interview, opet kazem imas sve u info.![]()
Mi smo stavili da nismo imali drugo drzavljanstvo i da smo ziveli u Srbiji celog zivota. Ipak je sfrj federacija, a Srbija republika u kojoj si zivela.
Da li je smo u pravu ili ne, videcemo.