wanderlust3
Početnik
- Poruka
- 5
Da, pisite, i mene zanima kakav je rok bio. Prijavila sam academic za 12. oktobar - imam mesec dana da ga spremim, mozda sam i suvise optimisticna jer vidim da ljudi spremaju isti mesecima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki predlozi sa spremanje pisanja i citanja?
idem u skolu jezika vec dve nedelje i ide sporo.ja polazem za mesec dana a one se spremaju za februar.
a na priavtne casove sam isla kod svakakvih vise ne smem ni da se usudim da odem kod nekog novog, poludecu. pa ako je neko isao kod nekog normalnog ako moze da mi preporuci.
idem u skolu jezika vec dve nedelje i ide sporo.ja polazem za mesec dana a one se spremaju za februar. a na priavtne casove sam isla kod svakakvih vise ne smem ni da se usudim da odem kod nekog novog, poludecu. pa ako je neko isao kod nekog normalnog ako moze da mi preporuci.
Ja ti savetujem da ne ideš na privatne časove, jer i ti profesori samo imaju keš u glavi, 8-10 evrića po času (u proseku) pa dokle se stigne...
Da se ne lažemo, ja sam probao ići kod dva različita profesora, bacio sam oko 300 evra na časove, a imao minimalan napredak! Verovatno i sama to znaš, s obzirom da kažeš da si imala iskustva sa njima. Ovi što ih preporučuju ili su i sami profani, ili su u šemi sa njima.... Savet - zaobiđi to!
Ja bih rekla da je vreme najveci problem...bar meni![]()
Listening i reading kao u Cambridge knjigama, nije bilo iznenadjenja.
Writing 1 - tabela - max, min i average evropskih plata u 2009. u pet sektora (finansije, transport...)
Writing 2 - Environment essay... otprilike: Neki ljudi govore da bi trebali da cuvamo okolinu ali nista ne rade povodom toga. Zasto je to tako? Kako da sacuvamo okolinu?
Speaking 2 - Opisi razgovor koji si vodila sa nepoznatom osobom
Nije bilo strasno... Treba samo vezbati, vezbati, vezbati
Nadam se da sam bila od pomoci!