ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
Sad vidim da sutra u CBT-u imaju Shopping day,10% na belu tehniku i male aparate i 5% na audio i video program.Pa,ako vam treba nesto od tehnike,eto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plocice podne za terasu.
dajte savete gde kolko kako sta ?
moze odgovor ovde ili na pp
hvala u napred![]()
Takođe bih želio istu informaciju! meni ne treba puno, terasa ima 2.5 kvadrata.
.
Ja sam pre par godina kada sam radio stan, najveću ponudu keramike našao u Enmonu, bukvalno me glava zabolela od silnih dezena![]()
Trazim pomoc jer bas treba da renoviram stan od poda do plafona.. malo sam citala temu ali ne mogu sve.
Dobila sam 5-6 ponuda od izvodjaca radova ( u N.Sadu) i cene su poprilicno visoke, mislim na njihovu ugradnju.
Ono sto sam mogla da vidim npr ugradnja plocica je 6e a kod izvodjaca je od 9-13e... Hoblovanje i lakiranje parketa je 5e a kod njih 7-9eura.
Pa ne bih da me deru bezveze a opet mi je lakse da nemam nikakvog posla sa majstorima vec samo jednog koji nadgleda...
Kakva su vasa iskustva da li da trazim majstora posebno za rusenje,zidanje,keramiku,struju... ili da uzmem izvodjaca radova, i da li mozda neko ima iskustva sa nekim iz N.Sada?
Svaki odogovor bi mi dobro dosao![]()
Nego ako neko zna: treba mi za sudoperu nova slavina i malo sam guglala i dopadaju mi se slavine sa tusem koji se izvlaci, Imam masinu za sudove pa samo velike serpe ( u kojima kuvam sarmu i sl. ) ili plehove od pecnice perem rucno i bas bi mi dobro dosao tus.
Ali koliko sam videla to su slavine koje se montiraju na sudoperu a moja je na zidu jer mi topla voda stize iz kupatila. Da li postoji slavina sa tusem a da se montira na zid ? I gde moze da se kupi?
Sada smo tek u postupku kupovine stana ( zabolela me glava: na slici pristojan stan, lep raspored, nije zadnji sprat - a kad odes da vidis jeste zadnji sprat, slike uopste nisu od tog stana)- jos trazimo , stan ce biti 50-60m2, i samo sam htela otprilike da znam koliko bi izaslo renoviranje , da znam koliko da ponudim ( ili na koliko da pristanem
) kad vidim stan gde sve novo treba: i prozori i vrata i kupatilo i kuhinja i podovi ...
Da da to je standardno, lepo sve fino a kad odes da vidismi smo trazili gledali par stanova ali niko ne spusta cene s'obzirom da se ne kupuje al drze se svi cena. Medjutim mi slucajno naletimo na ljude kojima je hitno!! i tako mi prodjemo extra za stan na super lokaciji, dobar raspored, 2.sprat
mogu reci srecna nas posluzila! Eto tako i tebi zelim da naidjes na nekog kome je hitno! Srecno a sto se tice renoviranja eto od prilike mozes da vidis znaci neka srednja klasa nista nabudzeno!
Meni to deluje kao kiks agencije.
Idite i razgledajte stanove sa njima ( ili stavite oglas "Kupujem toliki stan bez posrednika") , ali posle se rapitajte o vlasnicima, stupite u kontakt sa njima i dogovor napravite bez agencije i njihove provizije.
Vlasnik će dobiti nešto više para, vi ćete uštedeti deo novca za renoviranje i svima dobro, samo unajmite svog advokata.
Moj komša je tako radio i par hiljada evra je uštedeo.