Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ženice sa vas pitam nešto..

uzela sam one Witon 3/1 plastične sjekače za tratinčice.. ja sam očigledno idiot koji ih ne zna koristiti

to bude tako neuredno odsjećeno da mi je došlo da plačem..

nakon ne znam koliko pokušaja, sinulo mi je da sjekač dignem popravim dlanom fondant na sjekaču i izbacim cvijet sa one strane odakle sam stiskala.. ako me razumijete...ali to brate traaaje i trajee i trajeee...

da li postoji jednostavniji način?

po mom iskustvu ne, ja uvek popravljam rukom, ali kada imas onu mekanu podlogu od silikona, onda ako malo mrdnes u krug pre nego sto ih izvadis, onda isto budu skoro bez te neuredne ivice. Otkad nisam cula tratincica, jao, sad cu Belu radu zvati Tratincica:heart:

Jao što sam lenja...najgora sam od sve dece :) Tek sam sad skapirala da nisam neke sličice okačila
Ova mi je posebno draga. Pravila sam je za našu mamu. U poruci je sažeto sve što smo preživljavali nekoliko dana pre toga.
attachment.php

attachment.php

Mi se malo igrali kompresorom.
Na žalost, slikano blicem, pa se ne vide nijanse te plave boje... ali bilo je lepo i zanimljivo.
bludragon-1.jpg

Međutim, nije to poenta...
Ovo je torta za kućnu upotrebu, na kojoj je svoj talenat vežbao moj stariji bratanac. Najpre šlagom (sreća, pa nemam više nastavaka: sve ih je isprobao :zcepanje:), pa posle kompresorom.
Rezultat vidite samo polovično... blic je razbio gomilu nijansi ;)
aleksinatorta-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back