Redmond
Elita
- Poruka
- 17.039
lepo Caki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo Caki, a koji je ovo stil i jel to tvoja ručica?
to je stil koji se nikako ne radi uljem na platnu a ja sam eto uradila, veceras je gotova, potpisana itd
jeste moja je rucica, prljava od boja
nemam duge nalakirane nokte nikad![]()
a jel to planeta Zemlja na slici?
lepo, lepo...
javi ako budes slikala jos nesto, narocito neku temu iz mitologije ili folklora![]()
Lepa je slika i ti si lepa.
svidja mi se kako si uklopila boje, pa se ruze bas isticu. Kojom tehnikom si radila?
Bravo Caki.Samo nastavi sa slikanjem.
![]()
Tek sad videh. Kakav ti ovo korov s'desna
Slika je savrsena. Hvala ti![]()
![]()
nema na cemu
za tebe mi nista nije tesko![]()
Pa evo da postavim i tu staru sliku, ulje na platnu je u pitanju, radila sam je negde pocetkom dvehiljaditih. Nesto sam zapostavila slikanje uljanim bojama, moracu da izvucem kutiju i proverim da li su jos upotrebljive...
Pogledajte prilog 491775
Dosta od mene za sad, da ne zatrpam temu!
A jel? eto mene ponovo uskoro![]()
Pa evo da postavim i tu staru sliku, ulje na platnu je u pitanju, radila sam je negde pocetkom dvehiljaditih. Nesto sam zapostavila slikanje uljanim bojama, moracu da izvucem kutiju i proverim da li su jos upotrebljive...
Pogledajte prilog 491775
Pogledajte prilog 491775