Saint, nemoj tako

.
Lepo je što smo malo podigli temu.
Ja sam sinoć imala mnoštvo snova...
U prvom snu me je zvala telefonom draga drugarica..
Zatim se okruženje menja i ja postajem neko sasvim drugi (al opet ženski lik, da se tako izrazim) i sve teče poput nekog filma. U tom "filmu" se ja udajem za nekog čoveka i srećna sam, i istovremeno je svadba i moje najbolje drugarice i njenog verenika... inače, okruženje u snu je kao pre jedno 100 godina.. I svi smo kaobajagi srećni, veselimo se (da napomenem, u tom snu, nit ja ličim na sebe, nit znam u rl ikoga od tih ljudi koji se pojavljuju u snu)... I usred tog veselja, zgrada u kojoj smo počne da se ruši!!!!
Svi počnu da paniče, zaglavljuju se na vratima, i ja lepo osećam da se nakrivio pod i samo što se nije srušio... i grabim svoj novac i dokumenta i Tarot karte

(ovo je verovatno uticaj rl-a na san, bez karata nigde ne idem

) i bežim napolje i uskoro vidim kako ogromna rupa zjapi ispod zgrade polako gutajući sve, i u snu imam osećaj da mi nije suđeno da budem srećna...
Dakle, ovako malo nabacano izgleda, ali je u snu bio jak doživljaj...
U sledećem snu sam crtana simbole Geomantije na zemlji, proricala predstojeće tokove i prilazi mi starica i daje novčiće, ko da sam prosjak (pošto to radim/crtam na sred ulice)... međutim, kad sam pogledala novce, videla sam da su novčići raznih veličina, sa raznim simbolima....svi srebrni. Probudila sam se sa mišlju da treba više da se posvetim Geomantiji i uskoro ću gledati da otvorim i novu temu o tome (teorija, praksa i sl

).