O O olgicag 14.01.2011. Ја сам све то радила мислећи како ћу кад се вратиш из УК и донесеш опрему madi in UK изгубити и оно мало славе коју имам на пдф Пралине.
Ја сам све то радила мислећи како ћу кад се вратиш из УК и донесеш опрему madi in UK изгубити и оно мало славе коју имам на пдф Пралине.
jele2008 13.01.2011. Hvala Sneki. Svaki puta naučim neki novi trik ali daleko sam još od vaših savršeno glatkih torti..polako.
Hvala Sneki. Svaki puta naučim neki novi trik ali daleko sam još od vaših savršeno glatkih torti..polako.
sanja d 12.01.2011. Hvala Sneki puno,ponekad ni sama ne znam kako sve postignem.Fali mi samo jos par sati sna.Pozdrav
O O olgicag 01.01.2011. Где год била, на острву или континенту, шаљем ти честитке и искрене жеље за срећну Нову 2011.
vera_mk 20.12.2010. Simpatija je velika i obostrana.Srecna ti slava, zelim ti puno srece i zdravlja i tebi i familiji.Pozdrav!
Simpatija je velika i obostrana.Srecna ti slava, zelim ti puno srece i zdravlja i tebi i familiji.Pozdrav!
O O olgicag 20.12.2010. Не дају репутацију, али се ни ја не дам. Када се саставе "угладни примерак" и угладна домаћица, не може да омане.
Не дају репутацију, али се ни ја не дам. Када се саставе "угладни примерак" и угладна домаћица, не може да омане.
buducatasta 19.12.2010. Pozdrav milice moja, lepo se prove di i uživaj sa tvojim najmilijima, ljubim te