msneki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Често сам мислила на тебе и веровала да је нешто лепо разлог твог одсуствовања са форума
    Pa gde si Sneki.Nismo te zaboravile, cekale smo strpljivo da se pojavis.Ja dolazim negde 17 ili 18 i nadam se da cu uspeti da vas upoznam.Pozdrav
    Hvala na bonama, ali sam Jagodici morala napraviti novo tijelo jer se počela topiti, pa se srušila i pukla joj je ruka.
    Hvala puno, sinoć sam baš pokušala dodati malo glicerina u plavu boju koja mi sa mrvila i bilo je super. Jedino je premekan, ali sam od njega uspjela napraviti hlače za Jagodicu Bobicu koja sjedi, pa mi nije bilo toliko bitno da se osuši.
    Molim te, kakav savjet ti je Zorica rekla u vezi glicerina. Meni se često zna mrviti crvena i crna boja.
    Оне бајадере, мислим да је словна грешка, али одлично звучи, обзиром на рад кад су високе температуре.
    Potpuno si u pravu. Svako se obraduje pohvali. Pogotovu ako je iskrena i dobronamerna. Takve stvari teraju coveka da zaboravi i umor i probleme i da stalno gura napred.
    Drago mi je da si se lepo odmorila i da si opet sa nama.
    bas mi je drago sto si se vratila.Kako si, kako si prosla na odmoru?Kako su tvoji andjeli?
    Pozdrav i poljubac za sve iz Makedonije!!!
    Синоћ сам правила једну туру, опет за поклон. Глупо ми да качим слике, али калупи су ипак пола посла. Остало је рутина (утиче наравно и материјал. Купила сам неку чоколаду из Шапца и баш се добро показала).
    Прошао одмор?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back