smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Da li postoji arhiva reputacija i da li se moze do nje?Vec par puta mi se desilo da dobijem toliko reputacija da ih ne stignem sve procitati?Ljubac.
    Jao, cuti...ne pitaj kako sam se osecala....vazno je da se sve dobro zavrsilo... :)
    a tu si...ja mislila da ste legle.mada ona verov. i jeste:D..i ja cu sad polako :D
    znas kad ne mozes ni da zaspis od umora
    To je tačno... :zaljubljena: Sad ima fazon da se uvuče u krevet i bukvalno ugnjezdi do mene. Ludica razmažena!
    Samo... ona je i napolju... i nije sasvim čista.
    Svi su oni u stvari isti klub ali su se razdvojili da bi mogli dobijati vise novaca od saveza . Svetlana ih sve zna jer je godinama odlazila u Zrenjanin i druzila se sa njima.
    Bas mi je drago. Pitala sam svetlanu ko u Zrenjaninu trenira decu i ona mi je rekla. Inace Svetlana kao savezni trener ce isto doci u Zrenjanim da im odrzi par treninga. Rekla sam joj da racuna na to da cu joj se pridruziti. Veceras je otputovala za Nemacku u svojstvu trenera. Vodi jednu svoju ucenicu na turnir.
    Gde si šefice??? Ja sam tu, samo nemam vremena da pišem...puno posla oko šivenja, pa jedna tortica za sutra, evo vidiš kada ležem...seckala slova pa se smorila...mislim umorila baš, baš!!!

Sutra se pišemo u redovnom terminu...izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo!!!

Mislim, nemo* se ljutiš!!!!
    Kiss!!!
    hvalaa..napunio 6god :D
    za vikend moram da ga vodim u onaj pet centar da mu kupimo neku sitnicu :D
    aha tuj sam..nesto sredjujem po sajtu, menjam i cackam..a i Pedja radi pored isto neki sajt pa mu pravim drustvo :D

treci clan - rodjendanko mali - se komirao :heart:
    Hvala ti sto si neke stvari stavila tamo gde im je mesto.Bas sam htela da otvorim temu za ruzne i glupe stvari, pa ako nekome padnu na pamet da ih tamo i napise, ponekad je dobro i to da bude zapisano da se zna sta ne treba pisati.Jos jednom ti hvala i veliki pozdrav za tebe i tvoje.Kiss od Vere
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back