smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ma da!prava "naucna fantastika"!hahah...ali iskrena da budem, ne cudi me zaista....
    Hvala smeh :heart:
    Lakse mi je kada bar ovde mogu da napisem muku
    i da znam da necu da naidjem na komentare
    tipa: ma daj,to je samo zivotinja :roll:
    Hvala puno i meni se svidja mnooogo je lep jos ga nisam vozila ali sutra cu obavezno
    Mi sve nesto cekali a Blondi usla u teranje. Sad se njih dvoje kolju medjusobno i Mirko se kolje sa nekom dvojicom macora, jednim harlekinom i jednim Garfildom, obojica su duplo veci od njega. Na kraju cu morati licno to da uradim, Mirka tu i tamo ali za Blondi ziva nisam... Vidis, treba to uraditi na vreme. :(
    Poštovana,

Udruzenje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša poziva Vas na Medjunarodno „Takmicenje u pripremanju torti i kolaca Niš 2012”. Poslastičarske radnje, učenici ugostiteljskih škola, ljubitelji pripremanja torti i kolača prikazaće svoju veštinu i znanje 14. 2. 2012. godine u Nisu.
    Prijavljivanje kandidata traje do 5. 2. 2012. na adresu Udruzenja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša, Branka Krsmanović br 3, Niš' elektronskom poštom: udruzenjeutp@open.telekom.rs, kao i putem telefona 065/40-65-77
    Takmičenje počinje predajom radova od 11 – 13 h. Nakon toga od 13 - 14 h radove će ocenjivati stručni ziri.
    Svečano otvaranje manifestacije planirano je u 14 h kada će biti proglašena imena najboljih. Ideja organizatora je da po proglašenju i uručenju nagrada, svi izlozeni proizvodi budu deo aukcije, a novac prikupljen na aukciji biće uplaćen na ziro račun korisnika kojima je najpotrebniji.
    Kontakt osoba je Predsednik Zoran Mirašević,
    Hvala ti punooo!
    Prvo je bilo finansijsko presabiranje,da li mozemo da idemo,ipak ne mozes tamo otici bez para da samo gledas,e pa kad smo se presabrali onda ni jedna agencija ne ide zbog nedovoljnog broja putnika.
    Na kraju nadjosmo nekako i agenciju pa cemo nadam se i otputovati.
    Puno te pozdravljam.
    Ne samo nasmejao! Stranica dnevnika iz dana kad je "crko živ" mi je na desktopu. Više ne odgovaram na pitanja koja počinju sa "Je l' možeš, molim te..:", samo uperim prstom u monitor :D
    Ih bre koliko pitanja... Sve je OK, moram malo da se bacim na druženje, čoveče mi svi ko Amerikanci, sve nešto nemamo vremena. A nije baš tako, nego neorganizovanost, bar kod mene... Si kupila C-a?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back