Nedavni sadržaj od vule gs

 1. vule gs

  Auto - radionica, potraznja delova

  Потребан ми је добар ауто тапетар из БГ, ако неко зна неког нека јави на пп! :)
 2. vule gs

  Ko pogodi koja je kamera u pitanju njemu telegram! :D

  Другар до кога не могу да дођем је пре 3 године имао неку камеру (или Сони или Олимпус), која ми се много свидела али је у то време била прескупа. Међутим, проблем је у томе што ја нисам запамтио која је камера у питању, а до другара не могу да дођем.:( Имам само једну слику (с бока, и то баш с...
 3. vule gs

  Oldtajmeri

  Па ја ти рекао да је с том Шкодом немам ништа.:dontunderstand: То је Јомини постављао, ја сам само нешто коментарисао после.:)
 4. vule gs

  Udario me auto!

  Одма да ти речем да та држава неће бити ни ЦГ.:mrgreen: Ево, ја сам са Македонцима ок, увек машу кад у Грчкој виде српске табле на путу.:mrgreen:
 5. vule gs

  Старо за ново

  Мање, проверено. Нова возила нису прављена да трају дуже од 7 година.;)
 6. vule gs

  Oldtajmeri

  :ok::ok::ok: Па рекох ти, пуно обавеза непосредно пре сусрета па сам заборавио:rumenko:, а и нисам знао да вас занима.:rumenko::rumenko::rumenko:
 7. vule gs

  Oldtajmeri

  Не не...:mrgreen: :ok: и ...:mrgreen:
 8. vule gs

  Oldtajmeri

  А је*и га, морао сам да сервисирам ауто да бих уопште могао да дођем, и то се растегло на 4 дана па се нисам ни сетио да оставим обавештење овде. Наградно питање - која два су моји?:mrgreen:
 9. vule gs

  Oldtajmeri

  Од данас:
 10. vule gs

  Старо за ново

  Нове лампе за старе, нове лампе за старе!:hahaha:
 11. vule gs

  Lada Priora

  Приора хечбек се још не продаје код нас.
 12. vule gs

  Saobraćajne nesreće!

  Има итекако. Другар узео Заставу 128 склопљену од више аутомобила после неке теже хаварије, и после 2 месеца смо с њом имали судар код ЕТФ-а. А од првог дана сам имао лош осећај према ауту, а тог дана ми је нешто било посебно нелагодно да се возим.
 13. vule gs

  Старо за ново

  На GX не би сигурно јер штогод такво не постоји. Ако је бели са лајснама на вратима и браон ентеријером - видео, пипнуо, седео у истом.
 14. vule gs

  Старо за ново

  Ни мој. Имам 2 крша, и оба троше безоловни и новији су од 8 година.
 15. vule gs

  Старо за ново

  Не знам какви су сада услови, али ја сам кредит узео у Интези. Иако се обрада захтева за кредит мора платити, рате се рачунају по средњем курсу НБС уместо по средњем курсу банке на дан плаћања, па се тако оствари уштеда. Нпр, у старту за обраду платиш рецимо 5000, а затим (ако је средњи курс...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.