oziman

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • oziman, da bi ostao član grupe Klub ljubitelja ezoterije moraš da učestvuješ u temama.
  Ma pazi BB je stwarno super, ewo ja wetj idem u teretanu 2 meseca, i skroz se slazem sa onime bozansko telo i tako to. Narawno da je to poput Boga, i tako i trebamo izgledati. Telo je dar, i trebamo ga sa ponosom nositi :ok:
  Postawitju i ja slike za jedno mesec dwa, da widis kako sam napredowao taman ^_^
  Pozz
  E citao sam onu twoju temu o kulturi tela, mislim da preterujes sa time d aje bb najwazniji. I ja idem u teretanu ali stwarno ima mnogo nacina doci do necega!
  Btw wideo sam ti slike, trebas da poradis na nogama! Radi onu wezbu prese pocni sa 80 kg, pa posle powetjawaj polako , i cucnjewe sa tegom! ostlo ti je :ok: (:
  Pozz
  Obrisala sam ovde napisani odgovor...nevazno...nekada je bolje drzati se cutnje...ili sacekati trenutak kada rec ima tezinu i pravi oblik. Svet nejednaki opsluzuju a za nju su podjednako obe strane krive...i ona koja se vidi na tronu i ona koja na tron gleda. Najbezbolnije je izvrnuti pogled od sebe, bez zelje da se trazi pravo mesto...verovatno se ono i zasluzuje necim.
  Tema - o zenama...
  Ne osecam se spremnom a ni zeljnom za ukljucenje u diskusiju na temu...mozda je teskoca u otporu individualne volje kao sto si pomenuo...ali...da li ima i malo logike u tome da u svetu koji je oblikovan po normama muskaraca, oni jesu ti koji sticu privilegiju najboljih, najrecitijih, najuspesnijih? Da bi se dospelo u poziciju stvaranja, neko je uvek u poziciji onog koji stvaraoca podupire i oslobadja trivijalnog koje svakodnevica donosi ali bez cega cak i on genije ne moze da funkcionise. On je oslobodjen prostog, dosadnog, jednolicnog da bi stvorio slozeno, uzbudljivo, dinamicno i to mu se priznaje kao privilegija i umece. Da li? Ili bar, da li uvek treba?
  Znam, kao sto i ne zelim da oruzje predam bez borbe. Znanje razotkriva tajne...volim ih...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top