Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.776
Zena treba sama da stvori sebi bogatstvo a ne da ga stice preko udaje, to je nisko.
Hrabra izjava. Sad kad "uvaljene" skoce....bice drvlje i kamenje. Njihov moto "udala sam se za bogatog, uspela sam u zivotu".
Sto je najgore, takve onda stvarno umisle da su neko i nesto, samo zato sto su zene takvih muskaraca. Sirote...
Slazem se. I mene odbija sirotinja, ali puno mi je vaznije da li je taj muskarac sposoban izvuci se iz te situacije tj.da li je ta situacija trenutna ili trajna. Jer nikad ne znas sta se moze desiti, pare dodju i odu, ali sposobnost, optimizam, volja itd.su mi daleko vaznije stavke. Odnos prema novcu mi je bitniji od kolicine novca.
Hmmm...skeptican sam prema onim pricama "ona ga je digla iz pepela", "bio je na nuli, ona ga je ozivela", "zbog nje je uspeo da od nikoga postane neko" i sl.
Uglavnom ti likovi vuku neki baksuz, losu karmu sa sobom....pa cak i da se desi da uz dobru, sposobnu zenu steknu nesto - takvi ce cesto okrenuti ledja toj zeni , razbucati svu lovu neke druge stvari. A i slabo koja zena danas ima volje da vadi nekog tamo iz blata i da se uvaljuje u probleme.