Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam uz sharapovu sada! :) kupila me je kada je iz "njegove" loze vikala: nooovak, nooovak! a i razbija! :D
a danas kada je enan sedela na stolici, za vreme pauze izmedju gejmova... nekako polumahinalno sam se potrudio da vidim da li medju nogama slucajno krije kitoo...
nole sutra od 9h! mora da se navije sat :D
 
Polarni :) pa ona ni obrve ne cupa! Ne moze da se odredi da li je musko ili zensko cak i u najboljem izdanju (full sminka) ona ne izgleda kao zensko.

Izgubi Ance, mladost ludost! A, bas sam mislila da ce da navali iz sve snage.
 
Enan osvaja bez blama!Mozemo mi da zelimo da neko lep osvoji,ali znate kako kaze poslovica-Ne je.e le,nego uporan :D :D

A Enan je stvarno uporna.... :D :D :D

Sta kazes,Nole od 9h?Ajoj...A jel neko zna kad igra ostatak sveta?
 
roze sutra od 7h ja mislim... a nole... boli ovo.... onaj ferer se napalio samo tako- nije u zivotu imao bolji mec. sve je pogadjao i trcao je kao da se bode... a verovatno se i bode... nema veze. pamti pa vrati... bar nole nije izgubio svu snagu. a i nekako kao da voli da ide tezim putem.
 
Nadam se da ce taj Hard-a-way da mu se isplati.Sad ima uvek nezgodnog Nadala(mada na brzoj podlozi) i Gaskea,za koga verujem da ce da ga odvali.Jos ima dobre sanse,mada mu ovo nije trebalo nikako.
Za Rozea hvala,hvala :D
 
Bas mi je drago da je Zistin pobedila, navijala sam za nju.
A ti vasi komentari kako je ona kao musko pa zato ne treba navijati za nju su izuzetno plitki. Zena je profesionalac, svoj zivot je posvetila igri i to se vidi, nije je ni smrt majke sprecila da bude teniserka br.1, i ja to cenim. Dok su se ostale smizle modirale misleci da ce dobbiti meceve na lepotu, ona je igrala i sad je nijedna nece "skinuti" sa prvog mesta.
I zato kazem: svaka joj cast i samo napred!
 
ehehehe.. pa mi je poredimo sa muskarcem zbog dobre igre koju pruza a ne zbog izgleda (ameli bi tu bila prv na listi). zezamo se sa njom ali je itekako cenimo (ko i moze da ne postuje sve sto je uradila)! a ako ne navijamo za nju, to je zato sto vec imamo druge za koje navijamo :)
nego kakva je to mrlja u karijeri koju enan ima iz meca sa serenom, u finalu grand slama... neki komentator pomenu, ali ja ne znam o cemu se radi (verovatno zato sto su mnogi komentatori bas kao ovaj koji je to naveo kao nesto opte poznato).
 
Dobro Mackic, to sto smo rekli da nije najlepsa na svetu ne znaci da mislimo da je losa teniserka. :) Uostalom, vrlo je ona napredna u svemu posto je do svoje 25 stigla i da se uda i da se razvede. Nije ni malo naivna.

To sto je komentator rekao je vezano za R.G, i od tada je prati glas da "prljavo igra" . Mrzi me da kucam, trebam pola strane da ispisem sta je uradila uglavnom posle toga Serena je pukla i na kraju izgubila. Ispala je djubretara, ne-fer igrac pa su je zato posle prozivali.
 
evo iskopah odgovor... pa i nije bilo mnogo sta da se objasnjava:
enan je na french openu 2003. digla ruku prilikom jako bitnog sereninog servisa (koji je zbog toga propao). kada je serena trazila novi servis, enan se pred sudijom pravila luda. poremetila je serenu i prosla dalje...

evo izvornog textica (ako nekome bude dosadno :)) :
Four years ago at the French before a key point in their match then, Henin held up her hand just as Serena was about to serve. Williams, seeing this, half-heartedly hit her serve into the net. Williams rightfully expected to be able to hit that first serve again. The chair umpire, though, said she never saw Henin raise her hand to stop play. Henin, in a stunningly ruthless gamesmanship maneuver, refused to acknowledge that she held up her hand, essentially costing Williams her first serve. The French fans showed their bias and booed Williams (Henin is from the French portion of Belgium). Serena was shaken and never recovered from that point. She lost her serve that game and eventually the match.

a evo i klipa (nije neki kvalitet, ali je ipak, zajedno sa objasnjenjem, dovoljan da promenis misljenje o nekome na brzaka) :

auh... i kasnije se pravdala kako je tad bila mlada... :shock:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top