Predstavnik Holandije diskvalifikovan sa Evrovizije

Pa nije baš da može, njima je prvima zapoveđeno da izmene tekst pesme ;)

Mada, slažem se da Izrael ima izrazito jak lobi svuda i da neobjašnjivo uspevaju da se provlače. Ponekad je neobično kako u mnogim slučajevima dobijaju toleranciju koja bi svim drugima bila nemoguća. Razumem njihova stradanja ali to nije razlog da se cela priča izokrene u suprotonst pa da ceo svet zazire da im skrene pažnju na preterivanje.
Која страдања?
 
diskvalifikovan zbog navodnog zastrašivanja i pretnji produkcijskoj radnici
Ја сам чуо да је дисквалификован зато што је камерманки, тј. камери, показао средњи прст. А показао га је зато што ова није хтела да престане да га снима ( наводно је договор био да нема снимања. )
 
Prema pisanju medija, predstavnik Holandije je diskvalifikovan zbog navodnog zastrašivanja i pretnji produkcijskoj radnici, mada se većina slaže da je to zbog njegovog postupka prilikom izvođenja numere Izraela kada je pokrio glavu i tako bojkotovao nastup. Posle toga, svi holandski novinari su se povukli i napustili Evroviziju
Inače, prilikom defilea zastava, nisu se pojavile tri zemlje, Grčka, Švajcarska i Irska. Izgleda da Evropa puca po svim šavovima...
Žalibože što se novac daje na takvo s*anje od manifestacije sa s*anjem od muzike i kad unapred znaš ko će za koga glasati.Nije ni kič , posredi je transfer blama i totalna glupost.
 

Back
Top