sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Sta Rvatice nose samo crvene gatje?To kad dobiju da se neprimeti.Ko vam je taj obicaj ostavio u nasedje Austrijanci,Francuzi,Madzari,ili neko cetvrticash:
kao p*zda na crvene gaće
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta Rvatice nose samo crvene gatje?To kad dobiju da se neprimeti.Ko vam je taj obicaj ostavio u nasedje Austrijanci,Francuzi,Madzari,ili neko cetvrticash:
kao p*zda na crvene gaće
cash:onda idem i ja
a zašto misliš da mi je dijalog sa tobom teži?
što je sugovornik kulturniji meni je lakše
Iron Lord:Ma naravno da ti je lakše jer ti pametniji kaže da ti treba infrastruktura, vodovod, kanalizacija a ti samo odradiš...
http://www.imdb.com/title/tt0074695/ljuta_mamba:eej omasiste bre temu za otprilike kilometar
ja bi aprila 1941 posto sam svaba iz srema verovatno pristupio 7 ss princ ojgen
mada licno,verovatno bih bio vrlo napaljen tim nasim pocetnim uspesima pa se nebih zezao po jugu srbije i bosanskim vrletima,vec bi onako napaljen,ko vecina nasih otisao na istocni front,tamo bih se posteno isfriskao i verovatno oladio glavu i nebi bilo cudo na onoj zimi...ali jbg bez gvozdenog krsta se nebi vracao,bilo u komadu bilo u kesi
Bošnjak:Alija Izetbegović je bio cijeli rat u Partizanima!!! Naravno, vi to nećete vjerovati jer vam politički ne odgovara ta činjenica!
De_Sisti:MILAN NEDIC
MILAN STOJADINOVIC
dva svetla lika u nasoj istoriji
ljuta_mamba:i ti isto ko i ja vidis ustase,siptare i balije....vidim ih i ja,naravno ne ko ti budan,to se zove shizofrenija...ja ih nazalost vidim kad zaspim....dugo mi je trebalo da prestanem da ih se secam,a svaka grupa ostavila svoj pecat na neki drugaciji nacin....negde sanjam vatru,negde cujem jauke,negde vidim unakazena tela.....vrlo je ruzno vidjati ih u snu....kako li je tebi kad ih prividjas na javi?
Ma mislio sam da znaš onaj vic kad pitali cigu šta će da radi ako bude smak svetaljuta_mamba:u kom smislu??
ljuta_mamba:i ti isto ko i ja vidis ustase,siptare i balije....vidim ih i ja,naravno ne ko ti budan,to se zove shizofrenija...ja ih nazalost vidim kad zaspim....dugo mi je trebalo da prestanem da ih se secam,a svaka grupa ostavila svoj pecat na neki drugaciji nacin....negde sanjam vatru,negde cujem jauke,negde vidim unakazena tela.....vrlo je ruzno vidjati ih u snu....kako li je tebi kad ih prividjas na javi?
А ја знам ону варијанту, кад одговори:Dikan:Ma mislio sam da znaš onaj vic kad pitali cigu šta će da radi ako bude smak sveta
a on odgovorio
''Pa ništa, pakujem kofere pa begam u Nemačku''
Cossack:Прочитао сам више твојих постова и овде очигледно је у питању неспоразум.
ИЗВИЊАВАМ СЕ.
Мени је одлично, ја се тиме ни не оптерећујем.
Само, знам ко је био Нојбахер, а ОВО МИ ЈЕ ИЗГЛЕДАЛО КАО ПРОВОКАЦИЈА.
А и НАДИМАК ЉУТА (или Црна) МАМБА ме довољно асоцира на нешто.
Одлично спавам.
НА ШТА СИ МИСЛИО КАДА СИ ГОВОРИО О НОЈБАХЕРУ????????