Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Pa, može a ne mora. U vezama se više zapravo gleda komplementarnost - privlačnost bi svakako bila (mnogo) jača da su vam Asc-ovi obrnuti. Ovako, ova situacija bi pre govorila o sličnosti ali naravno, treba posmarati sve ostalo - na osnovu ovoga što si rekla svakako se ne može ništa definitivno tvrditi.
 
Severni čvor u Ovnu - Južni čvor u Vagi


Podložni ste uticajima i sugestijama drugih osoba. Nesamostalni ste i teško se usmeravate bez tuđe pomoći. To je rezultat vaših ranijih života u kojima ste previše živeli za druge osobe. Žrtvovali ste se i podređivali svoje potrebe njihovim. Vaš sadašnji život je inkarnacija promena i preuzimanja odgovornosti za sopstveni život. Morate imati više poverenja u sebe, radite na afirmaciji sopstvene ličnosti. Hrabro i odlučno započinjite svoje akcije i namećite sopstvena uverenja. Trudite se da ne odstupate od zadanog kursa bez obzira na prepreke. Budite spremni da prihvatate razlike i kontradikcije i da samostalno delujete. Izbegavajte bilo kakve oblike zavisnosti spram drugih. Nemojte u svemu što radite tražiti odobravanje okoline. Oslobodite se teškoća u preuzimanju inicijative. Lakše se opuštajte u nepoznatom društvu.

Severni čvor u sedmoj kući - Južni čvor u prvoj kući

Kod ovih osoba je prenaglašen ego i zbog toga su one često veliki egoisti. Sebi i svojim potrebama daju prednost, a za potrebe drugih im obično ostaje malo vremena. Posesivni su, lični i ljubomorni. Svojim partnerima se nameću kao jedini cilj i svrhu i na taj način ih « guše «. Veoma su naporni za svoju okolinu. Čak i kad nekog vole znaju da budu veliki gnjavatori. Radoholičari su i zbog preteranog rada su nervozni i mogu oboleti. Oslanjaju se isključivo na sopstvene snage. Sbog svega rečenog ove osobe treba da imaju u sadašnjem životu karmički cilj spontanost i velikodušnost. Potrebno je da i drugima pridaju veliku važnost, kao i sebi. Ne treba da očekuju za sve što drugom daju nagradu. Potrebno je da ono što imaju dele sa drugima, naročito sa bračnim partnerom i osobama koje imaju važno mesto u njihovom životu.
 
Polako :wink:

Ako Asc počinje na kraju znaka ta osoba i dalje ima osobine tog znaka ali će takođe vremenom pokazivati sve više osobine onog sledećeg znaka ... ukratko.

Tranzitni Jupiter na vladarima VII i II može doneti svašta ili ništa - sve zavisi od samog natala kao i od ostalih faktora koji govore o tome šta se toj osobi u tom momentu dešava. Jupiter nosi mogućnosti pa tako na vladaru VII ili u aspektu s njim može dati mogućnost za ulazak u vezu, brak, poznanstvo ... na vladaru II naravno novac ali sve u zavisnosti od onog već navedenog, što je presudno.

Tranzit takođe sam po sebi ne može doneti putovanja, ako ostali faktori to ne potvrđuju. Najtipičniji je, naravno, tranzit Jupitera kroz 9. polje ali i to daje samo mogućnost, koja se realizujeili ne u skladu sa svim ostalim.
 
Zanima me tumacenje konjukcije Juznog mesecevog cvora koji se nalazi na 8.stepenu skorpije i plutona na 6.stepenu skorpije,oba planeta se nalaze u 8. kuci,dakle u skopriji
8. kuca pocinje u vagi,zahvata skorpiju,i zavrsava se pocetkom strelca
ne znam da li trebaju i ovi podaci,pa za svaki slucaj...venera na 29. stepenu skorpije na kraju 8. kuce,pa pripada 9.,mars na 22. stepenu vage u 7. polju,a jupiter na 13. stepenu vodfloji u 12. kuci
 
Trebalo bi da znate da pojedinačni aspekti zaista ne govore mnogo (mislim da je ovo rečenica koju sam cca 100 i kusur puta ponovila ovde :roll: ).

Tumačenja možete naći na mnogim astrološkim sajtovima - postoji dosta tekstova o položaju planeta po kućama, znacima, planete u aspektima ... Nema svrhe da vam neko pojedinačno odgovara ako neće biti ni za mrvu precizniji od tih tekstova.
Meni nije teško, ali maltene da nema svrhe.
 
Bas je u tome fora, sto ne mogu naci na drugim saitovima o tom aspektu,a ako je ovo pogresan forum onda neka ne nosi naziv "sve sto vas interesuje...." sa naznakom na natalnoj karti ili ti jednostavno nemoj odgovarati ako te mnogo mrzi. Mislim da je totalno glupo da ti opsirno pisem moju zivotnu pricu i da cekam tvoj odgovor u nadi da cu dobiti pozitivan odgovor tj. da za mene ima nade....\\\\\\\
Zelim samo jednostavno tumacenje i da time postanem max svesna svojim mogucnosti,mana i vrlina, energije i pogresnog rasipanja energije.
Ali ako ti nisi u mogucnosti da mi das prave informacije,postujem:)
 

Back
Top