sanja&darko
Zainteresovan član
- Poruka
- 435
Dva puta sam se porodila carskim rezom u Narodnom Frontu. Prvi put doktori su rekli da beba izlazi celom umesto temenom pa je mogla da se ugusi, drugi put su se previse mislili da li prirodno da me porode ili opet carskim rezom i dok su se oni tako nadmetali ko je pametniji i strucniji nisu primetili da je plodova voda zelena i kad su se napokon odlucili za prirodan porodjaj i probusili vodenjak imali su sta i da vide. Nacelnik se hvatao za glavu i panicio, ja sve mirno posmatrala i rekla muzu ( koga sam pre toga pozvala da dodje) da ode u najblizu crkvu i moli se za mene. Samo da napomenem da sam samo sat pre toga rucala jer mi nisu rekli kada ce da me porode.
Hvala Bogu sve je dobro proslo i sada imam dva zdrava i lepa deteta.
Nikada se nisam plasila bolova niti imala bilo kakav strah od samog porodjaja jedino me je uvek bilo strah od ljudske gordosti i gluposti koje nemaju granica.
Ne zelim nikoga da plasim ali svoje nezadovoljstvo ljudima koji rade u Narodnom Frontu ( cast izuzecima) i samom organizacijom porodilista( tj. haosom) cu uvek da izrazim jer to je moje ljudsko pravo.
Hvala Bogu sve je dobro proslo i sada imam dva zdrava i lepa deteta.
Nikada se nisam plasila bolova niti imala bilo kakav strah od samog porodjaja jedino me je uvek bilo strah od ljudske gordosti i gluposti koje nemaju granica.
Ne zelim nikoga da plasim ali svoje nezadovoljstvo ljudima koji rade u Narodnom Frontu ( cast izuzecima) i samom organizacijom porodilista( tj. haosom) cu uvek da izrazim jer to je moje ljudsko pravo.