НИКОЛИЋ: КОШТУНИЦЕ, ХОЋЕШ ЛИ РАТ СА СНС?

Nikolić: Koštunice, hoćeš li rat sa SNS?

Pozvaću predsednika DSS na razgovor da vidimo da li možemo da rešimo nesporazume i posle tog sastanka biće jasno da li ćemo s njim da ratujemo ili ćemo zajedno kao opozicija da pobedimo DS

0203-Igor-Pavicevic.jpg

Strankama manjina nudim saradnju... Tomislav Nikolić

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić kaže da će narednih dana pozvati lidera DSS-a Vojislava Koštunicu na razgovor da rasprave sve nesporazume. Nikolić kaže da će posle tog susreta biti jasno da li će SNS i DSS ratovati ili zajednički nastupati kao jaka opozicija da bi na sledećim izborima pobedili Demokratsku stranku.
- I pored svega mislim da postoje šanse da Srpska napredna stranka i DSS sarađuju u zajedničkom interesu. Ja nisam sujetan čovek, nikada vrata nisam zatvorio posle svega što izgovore pojedinci. Neke korake sam već preduzeo i nadam se da ćemo vrlo brzo imati razgovore sa predsednikom DSS Vojislavom Koštunicom. Pa, ako je vreme da ratujemo, hajde da ratujemo. Ukoliko nije, nemojmo. Ja mislim da nije vreme jer to samo godi Demokratskoj stranci.

I pre tri meseca razgovarali ste sa Koštunicom, ali umesto dogovora samo su pojačane tenzije između SNS i DSS. Ispostavilo da se niste razumeli niti da ste se dogovorili da li EU ima alternativu ili ne. Šta sad može da se promeni?

- U razgovoru da predsednikom DSS sve ćemo da razjasnimo. I to će biti kraj. Ako se složimo, ako konačno budu razumni i razgovaramo ravnopravno, onda će opozicija biti ojačana, a ako te izjave budu različite, to će biti znak da ne žele da opozicija pobedi DS.

Potpredsednik DSS Miloš Jovanović optužio je SNS da deluje kao formalna, a ne suštinska opozicija, i da vam ne veruje da posle izbora nećete formirati Vladu sa DS.

- E, baš se našao ko da mi ne veruje. Neka taj pita građane da li mi oni veruju. Bolji je onaj koji veruje nego onaj koji je prevario pa, ceneći po sebi, ne veruje nikome. Možda ne veruje ni da sam živ, pa ni u to ne mislim da ga uveravam.
Rekao sam da Srbija neće u NATO

DSS vam zamera da niste do sada izneli nijedan dosledan stav ni o jednom krupnom pitanju poput ulaska Srbije u NATO?

- Kako nismo izneli kad sam rekao da Srbija neće u NATO. Ali, nemojte molim vas, Jelena Trivan ne zaslužuje da ja komentarišem ono što ona govori, kao što ne želim da komentarišem ni izjave sitnih činovnika iz DSS. Ako neko želi sa mnom da razgovara na tu temu, onda to može predsednik stranke. Da se osvrćem na to šta govore portparoli ili nekakvi tamo funkcioneri stranke koji su izabrani po milosti njihovih predsednika, mene to ne interesuje.

DSS vam ne veruje i da nećete u Vladu sa DS posle izbora. Da li biste pristali da potpišete da nećete u vlast sa DS?

- E, to stvarno više nema smisla! Zaista više neću da razgovaram na tu temu ni sa kim! Ako sam rekao da treba da me stave na stub srama ako napravim koaliciju sa DS, što me više dalje pitate?! Ispada da je jedina svrha mog postojanja u politici da dokažem da neću sa „žutima". Kome ja to treba da se dokazujem da neću s ovima ili sa onima. Kažem da neću i onda me hiljadu puta pitaju „a, je l' stvarno nećeš„!

Kako mislite da pobedite DS? Istraživanja pokazuju da nećete moći sami da formirate Vladu, a s vama neće ni opozicija DSS, SRS, LDP, a ni stranke vlasti, G17 i SPS?

- A ja pitam kako će DS da formira vlast ako ni s njima neće niko iz opozicije? Sadašnji koalicioni partneri im neće biti dovoljni da posle izbora formiraju vlast. I stranke nacionalnih manjina će biti na ispitu na koji ih ja unapred sad stavljam! Dakle, ko od nas pobedi, mislim na DS i SNS, neka im nacionalne manjine pomognu da formiraju vlast. Smatraću da su nekorektni i nelojalni prema državi ako onome ko bude slabiji pomognu da prestignu jačeg. Ja nikada neću da tražim da pomoću poslaničkih mesta koje su oni osvojili pobedim demokrate.

http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/147284/Nikoli%C4%87:+Ko%C5%A1tunice,+ho%C4%87e%C5%A1+li+rat+sa+SNS.html
***********************************************

Е, сад ћемо да видимо Коштуницу шта ће да каже.
Ја мислим да ће Коштуница, као човек који није принципијелно против ЕУ, ипак прихватити сарадњу са Николићем тако што ће га Николић лако обрлатити речима "ми смо за ЕУ, али не кажем да ЕУ нема алтернативу". Али, ипак да видимо...z:lol:

Šta je sad,opet se frljaju frazama i igrom reči SNS i DSS,dosadno u opoziciji.
Koljite se,napred pile,napred fazanu.
 
Klasican trojanac . Samoje bio pitanje , kad ce da ga napadne . Cim ga napada LDP , B92 , svi oni bivi iz gradjanskog saveza , NVO , Siptari , Hrvati , mora da je taj mlitavi posten covek .
Nema sljama u ovoj drzavi , koji ga nije opljunuo .
A pa zato i nema sa kim nije bio u koaliciji , od Cede , Kase , Djindjica , Tadica , Dinkica , Tome , Seselja u pokusaju , Labusa ,Batica , Ugljanina ,Canka ,Velje,Draskovica Vuka , Mila , Marovica ,SPS-a ... covek je promenio vise politickih i koalicionih partnera od onih gospodja sa Kacke petlje i Plavog mosta . :mrgreen:
 
A pa zato i nema sa kim nije bio u koaliciji , od Cede , Kase , Djindjica , Tadica , Dinkica , Tome , Seselja u pokusaju , Labusa ,Batica , Ugljanina ,Canka ,Velje,Draskovica Vuka , Mila , Marovica ,SPS-a ... covek je promenio vise politickih i koalicionih partnera od onih gospodja sa Kacke petlje i Plavog mosta . :mrgreen:

Dobro je onaj šešelj napisao knjigu k***a del koštunicaz:lol:
 
Biljo i ti si pala na nivo Granda...ovo bi trebalo da bude smesno?:)
Nije:neutral:

Тај Коштуније је покушао упропастити ДСС као Вук СПО ... ал јбга ... један је Вук, мада и овај има талента за смањивање броја бирача није да нема

da mi je videti profil birača koji će za Koštunicu da glasaju:think:
 
A pa zato i nema sa kim nije bio u koaliciji , od Cede , Kase , Djindjica , Tadica , Dinkica , Tome , Seselja u pokusaju , Labusa ,Batica , Ugljanina ,Canka ,Velje,Draskovica Vuka , Mila , Marovica ,SPS-a ... covek je promenio vise politickih i koalicionih partnera od onih gospodja sa Kacke petlje i Plavog mosta . :mrgreen:

Ono jest . Hebes njega , on je imao svoju priliku , a eno ga Canak na sloboddi ,.Nije nista uradio . Nama ipak trebaju ozbilni ljudi , koji ce da postreljaju sve ove plus sve iz njihovih telefonskih menika . Neozbiljan je taj Kostunica . XZa njega mislim da je jedno ozbiiljno razocarenej . Za ove druge ) bas sve od reda _ mislim da su smradovi , bitange ,pokvarenjaci , ustaski i sptarski agenti . I tako to . Dakle , Kostunica je promasaj i razocarenej , al je i takav u odnosu na ostale zlato . Samo sto je nesposoban skroz na skroz . i nikad ne bi mogao da uradi nista . Ostali ce da urrade lose i to namerno . Mislim , ovi sposobni .
 
Poslednja izmena:
Je li? Znaci to su "grandovske" umotvorine, vidis, nisam znala, hvala ti sto me obavesti, ne pratim Grand (kao ti, ocigledno), a da li je smesno?
Ni ja ne mislim da jeste- zalosno je... Ali je istinito.

Da, to su grandovske umotvorine, od reci do reci si prepisala iz Granda...:lol:
pa sad..ochigledno ga pratis...zalosno i/ili istinito je to da se Nikolicu vise ne veruje na rec, kako je on to i sam rekao u ovom chlanku:)
 

Cim ga napada LDP , B92 , svi oni bivsi iz gradjanskog saveza , NVO , Siptari , Hrvati , mora da je taj mlitavi posten covek .
Nema sljama u ovoj drzavi , koji ga nije opljunuo .
Ali, Koštunica je u poslednjih 10 godina promenio 2 skroz suprotna verovanja.
Prvo je avanzovao euro-talibansku ideologiju, a zatim je zaokrenuo i počeo da se bavi anti-EU dejstvima.

Ne možeš sad da kažeš da je "oduvek bio u pravu," kad je radio međusobno suprotne stvari!

Moraš da se opredeliš da li je Koštunica bio glup kad je sarađivao sa Zapadom, ili je glup sada kada je u konfliktu s njima.
 
Pozdravi tatu, vidim da je nesto bio pijan, to vam porodicno?

http://4.***************/_H9GGAti1hvc/S219lk-qPEI/AAAAAAAAAJo/GQLLKaDGASA/s320/Vojislav_Kostunica.jpg

Alkohol ne podnosim..jedino vino ponekad u specijalnim prilikama, kao sto je i Kostunica ovde uslikan u specijalnoj prilici:)

Ti delujes kao da si stalno na necemu:lol:tako da nemas pravo nikome nista da kazes:lol:

svi znamo da su najveci lokatori iz SNS:super:
 

Back
Top