Labrador retriver

Ja? Ja sam imala jednog maleckog mešanca od 7.5kg i nije mi uz njegov apetit bilo skupo da mu kupujem superpremium granule tipa Royal canin ili Hill's mada sam svesna da bi za labradora to bio veliki izdatak. Pokušaj sa Bento, ili Meradog, znam da su ih vlasnici labova i goldena hvalili.
 
zato sto mi je radnik koji radi u pet shopu rekao da ne moram non stop da ga hranim purinom,ali da mu povremeno dam jer je to kompletna hrana,vitamini i sve sto treba. Tako da mu jednom dnevno dajem purinu,da bi svaki dan dobija to sto mu treba te vitamine. Inace,ona je 380 din/kg. A ovo drugo sto mu dajem sto isto jede sa zadovoljstvom je 260 din/kg...
 
2hpuov8.jpg

23i7bx0.jpg
 
ma,moj jede sve sa zadovoljstvom i lisce i sve...nego me brine njegova glava,kod svih vasih stenica glava je veca,i oni su malo bucmastiji,a moj je mrsav,i nogice su mu mrsave,i glava mu je drugacijeg oblika,pogledajte slike xD izgleda kao skitnica pored vasih :)
 
Meni je Purina bila katastrofa, namlađi mi je pas imao proljev 2 mjeseca od nje, nismo mogli vjerovati da je od te hrane! Royal je super ali sam si ga mogla priuštiti dok sam imala samo jednog psa. Ali nakon svih afera što sam čitala oko suhe hrane i meso kojih životinja stavljaju rekla sam dosta je bilo i moji su već mjesecima na piletini i junetini i voću i povrću i super izgledaju :) Bar znam točno što jedu.
 

Back
Top