Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

  • IMG-9b997ca0518100113b6b88f578d07274-V-1.jpg
    IMG-9b997ca0518100113b6b88f578d07274-V-1.jpg
    80,5 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Hahaaa pocecu sa selfi stapom i pod da glancam :lol:
Margo,ne znam o cemu pricas? Daj fotku ljubim te
Pile,ne diraj me gde sam najranjivija :lol:
I hvala vam :zag: juce sam bila jako vesela i sretna,pa se to valjda vidi.a sto sam dobila kompliment od drugarice koju nisam videla jako jako dugo...saterala me u cosak i navalila ,kazi mi,jel botoks,jel hijaluron,molim te mi kazi,meni mozes da kazes,necu nikom reci....:zcepanje:
http://www.supermarketic.com/Univerzalno-sočivo-objektiv-za-mobilni-telefon-3u1
Pa tu štipaljku zakačiš na telefon gde je kamera.
 
Baby, ja bih birala lepu koktel haljinu. Moja prijateljica je imala debakl sa previse svecanim haljinama za deveruše. Spram lokacije i drugih zvanica, muzike i naših ulica ispalo je groteskno. Novembar, zahladnelo, devojke navukle preko dugačkih a la crveni tepih haljina teške zimske kapute do kolena, valjaju se oni slepovi, tetke u velikim svilenim košuljama se rastresle uz kola, devojke dižu one haljine da mogu da igraju, upadaju Cigani trubači, navlače kapute kada izlaze ispred restorana, vrelo unutra, kose ulepljene od laka...Kusturica uživo...od tada uvek biram koktel haljinu oko kolena, dobre štikle i lepe čarape...moj savet ti je da sve uzmeš u obzir i odmeris...to se isplati samo ako ne izlaziš iz restorana ili nije hladno...
 
Meni su te svečane haljine inače bez veze. I tamo gde im je mesto, crveni tepisi, scenski nastupi... Još kad se pretera u glamuru sa frizurama i šminkom.
I ovo je dokaz da i prelepe i zgodne žene čine manje lepim i atraktivnim, progutaju ih.

Bez veze da citiram redom, baš lepe fotografije poslednjih nekoliko strana. :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top