Da li ste imali sex ovg leta na moru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojke ostavite vanju na miru. to sto je uradila,i ako joj je bilo romanticno,njena stvar. ovako zvucite zavidno sto niste bile na njenom mestu. uostalom,ne znamo njene godine,moze biti neka napaljena klinka pa sve to izmislila? ti vanja ako si stvarno to uradila,mogla bi malo lepse da se odnosis prema ostalim devojkama na forumu koje nisu kao ti.pre svega ne diraj mi suzy :evil: .

dekart:
devojke ostavite vanju na miru. to sto je uradila,i ako joj je bilo romanticno,njena stvar. ovako zvucite zavidno sto niste bile na njenom mestu. uostalom,ne znamo njene godine,moze biti neka napaljena klinka pa sve to izmislila? ti vanja ako si stvarno to uradila,mogla bi malo lepse da se odnosis prema ostalim devojkama na forumu koje nisu kao ti.pre svega ne diraj mi suzy :evil: .
Znash shta je poenta? Sve one kad procitaju tako neku prichu kao shto je Vanjina, zamisle prvo svoje tipove u ulozi nekog od trojice vaterpolista. Ustvari, ne smeju ni da zamisle, al negde u dnu malog mozga su prilichno sigurne da njihov kuca-maca ne bi odoleo takvom iskushenju. Al ne vredi da nakrpe momka sa prichom "ti si djubre mushko, znam da nisi uradio nishta slichno ali bi uradio da ti se pruzi prilika". Najlakshe je ipak kamenovati fuficu. Ko joj je kriv shto je u manjini.

LePiaf:
dekart:
Znash shta je poenta? Sve one kad procitaju tako neku prichu kao shto je Vanjina, zamisle prvo svoje tipove u ulozi nekog od trojice vaterpolista. Ustvari, ne smeju ni da zamisle, al negde u dnu malog mozga su prilichno sigurne da njihov kuca-maca ne bi odoleo takvom iskushenju. Al ne vredi da nakrpe momka sa prichom "ti si djubre mushko, znam da nisi uradio nishta slichno ali bi uradio da ti se pruzi prilika". Najlakshe je ipak kamenovati fuficu. Ko joj je kriv shto je u manjini.

Bla bla truc truc!

ma vanja je 100% u pravu po mom misljenju. zivi svojim zivotom. i osudjuju je najvise oni koji imaju iste fantazije, a nemaju hrabrosti da ih ispune. jer za to treba hrabrost. ne bih voleo da moja devojka je to nekad uradila pre nego sto me je upoznala, iskreno mislim da ne bih ni zeleo da budem sa takvom devojkom, ali je to ostatak balkanstine u mojoj glavi. al eto, vanja, ne osvrci se na provokacije.

ps - a moje misljenje jeste da je jedan partner najbolja opcija :) i seks koji se "vezba" vise godina izmedju dva partnera je najdivnija stvar izmedju dvoje ljudi, vrhunac telesnih relacija muskarca i zene. grupnjaci su izivljavanje, ali ko voli nek izvoli.

dekart:

:D :oops: :wink:

ne mogu da verujem da su moderatori dopustili da se vanja ovoliko izvredja :shock:
naravno da je i ona posle preterivala ali bila je napadnuta pa je i razumljivo
ne mogu da verujem da pojedini clanovi nisu bili opomenuti pred ban :shock:

kako ste ljubomorni sto niste bili vi na njenom ili njihovom mestu :P

hanibal77:
ne mogu da verujem da su moderatori dopustili da se vanja ovoliko izvredja :shock:
naravno da je i ona posle preterivala ali bila je napadnuta pa je i razumljivo
ne mogu da verujem da pojedini clanovi nisu bili opomenuti pred ban :shock:

kako ste ljubomorni sto niste bili vi na njenom ili njihovom mestu :P

Mnnogo mi je drago da se neko ovde ponaša kao normalno ljudko biće. Iako se ne slažeš sa mojim stavovima ipak imaš ljudskosti u sebi da braniš one koji su u manjini i koji su nepravedno napadnuti, a to je za svaku pohvalu!!

ne dolivam ulje :P
ali razumem vanju,mislim da se nespretno izrazila,to za romantiku,ja sam to razumela kao da je dozivela bliskost,kao ono u bal na vodi...i ne osudjujem je :wink: bar je postena.qrva je ona koja to radi a dodje ovde i pljuje one koje priznaju(a javljale su se i takve na bas ovu temu :wink: )
u ovom slucaju se ne slazem s mojom drugaricom pajamacom :lol: sta da se radi.

hanibal77:
xpajamacax:
e vanja...malo si bila bezobrazna.
a hani?
naravno da ima ljudskosti u sebi,pa ona ždere ljude :P :P :P :P
joj naravno da je bila bezobrazna,ono sto je nazivala zene preko 30. tetkama u klimaksu je bas glupo ali bre maco vidis kako su je razapeli a nista im nije uradila,samo ispricala svoje letovanje :wink:

Hanny...ja se uopste ne uzbudjujem zbog toga...sto je rekla za godine....Bila je i vise nego bezobrazna....ali od nekoga sa takvim -mentalnim- sklopom drugo i ne moze da se ocekuje..Znam i ja...i ljudi iz mog okruzenja da ona NIKADA ni spolja ni iznutra nece tako dobro izgledati kao ja.....previse je vec sada -rashodovana-.....
I, ponavljam....neka ona radi sta hoce...ali ne moze da uzima romantiku i ljubav u usta....(a ne bi ni bilo mesta)....Ipak mislim da je i ona to videla pa se i ispravila...i rekla da je pricala o -strasti- i da se pogresno izrazila...To se razume i uvazava...i ja stvarno ne zelim da se vise ovde prepucava zbog toga....svaka rupa nadje zakrpu (e)...

Suzy stvarno nemam nameru sa tobom da se prepucavam. Nikada mi nije bila namera da te povredim i omalovažim. Ja apsolutno poštujem to što imaš stavove kao moja baba. Takođe tvoje godine su tvoja stvar, ako nisi preterano olinjala možeš i sa toliko godina da nađeš nekoga svakako.

Čak sam čula da su žene u tvojim godinama najpohotnije i da tada ne biraju već šta im naleti pod ruku. Apsolutno shvatam tvoju ozlojađenost.
Iskreno te pozdravljam i želim ti da nađeš ljubav svog života uskoro.

VANJA 011:
Ja apsolutno poštujem to što imaš stavove kao moja baba.
Čak sam čula da su žene u tvojim godinama najpohotnije i da tada ne biraju već šta im naleti pod ruku. Apsolutno shvatam tvoju ozlojađenost.
I ti isto ono od malopre :roll:

Zar ti stvarno misliš da bi svakome tako neki grupnjak trebalo da bude nešto normalno, uobičajeno, svakodnevno :?:

Nikada neću razumeti preterivanja ni sa jedne ni sa druge strane :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back