Da li podrzavate oduzimanje drzavljanstva nelojalnim Albancima na Kosmetu?

Da li podrzavate oduzimanje drzavljanstva nelojalnim Albancima?

  • DA

  • NE


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
"Ublažiti vizni režim za Srbiju"
Rusija pozdravlja odluku Srbije da ukine vize za ruske državljane i učiniće sve da maksimalno olakša izdavanje svojih viza za građane Srbije, izjavio je Sergej Lavrov.
Zasto su nam uopste i uveli vize?A sad kao....!
Odgovarajući na pitanja poslanika u Državnoj dumi, on je rekao da odluka Beograda o ukidanju viza svedoči o strateškom partnerstvu dveju država.
Jako strateska, ali za RUSE samo!!!
"Mi želimo da kao odgovor preduzmemo mere za maksimalno olakšavanje građanima Srbije za ulazak u Rusiju, sve do davanja besplatnih viza za pojedine kategorije", kazao je Lavrov.
Neka hvala, ja hocu u Evropu! u ostalom sto nisu ostali na Kosovo da ga odbrane, nego su otisli i niko ne zna zasto!?
eto rusija nam nece ukinuti vize sve dok su siptari sa kosova nasi drzavljani jer bi u tom slucaju siptari mogli da putuju u rusiju bez problema i razvijaju svoje kriminalne delatnosti.
A Rusi kao nemaju svoje kriminalce!
jedan od glavnih razloga sto i EU ima vizni rezim prema nama jesu ti Albanci sa Kosova .
Ne branim Albance, ali ti je ovo cista glupost!

Pogledajte sajt Interpola , vecina MOST WANTED ljudi na sajtu interpola jesu Albanci sa Kosmeta tj "drzavljani Srbije" .
Vise nisu!!!
Zato mislim da bi pravo resenje bilo da se nekako dodje do baze podataka "drzavljana Kosova" i da se automatski svima njima oduzme drzavljanstvo Srbije.
Tu bazu podataka Srbija ima, bolje nego i sami Kosovari, ne boj se!
Da li podrzavate takav potez ili ste protiv?
Zabole me uvo za ruske vize, zabole me uvo i za Albance, a za teritoriju Kosovo mi nije sve jedno, ali su se nasi politicari 90-ih godina, odrekli, potpisujuci sve sto se moglo potpisati...
 

Back
Top