Uf! Sad sam se setila.. imam josh jedno pitanjce. :?
MC - shta on konkretno znachi? I shta ako je on, npr. ugrozhen
nekakvim kvadratom?
P.S. Vip.. kad budesh mogla. Vetj sam ti par puta napisala da mi nishta nije hitja.
Pa sta radim, samo jurimza Viktorom.sad je fin, kupa se sa flasicomdok ja pisem, do malopre je skakao...zaposljeno dete, nema sta...
MC - zenit, kazu da njemu tezimo, on i 10 polje simbolisu nasu uspesnost, nas zenit u zivotu, karijeri, poslu, u svemu,. mi kao licnost...pa onda i potrebu za javnoscu, nasu prezentaciju u zrelosti..Mi kvadrate zovemougrozenst ali ja bih pre rekla izazov i problem da nam se ne da da dodjemo do cilja olako.Vidis, ljudi su prokleti, kad im ide od ruke nesto ( trigoni i sekstili), to bude i prodje, nekada se ne obrati paznja na to kako smo do toga dosli, jednostavno su se vrata otvorila.. Ali,kvadrati i opozicije uce coveka,jer jedino, jedino nesto nauci kad zvizne glavom o STOP..Znaci, kad ti se nesto neda ili ne mozes, onda moras da stanes i da se pitas kako,zasto, zbogcega i sl. Pa tekonda krenes da mislis o tome i da pronalazis resenja. I sve sto covek sa mukom odradi, on to dobro nauci..Zato je i Saturn MUCITELJ i UCITELJ.. Meni je to "kao isto" , kad sam citala Liz Grin promenila sam misljenje i o njemu i o kvadratima..