AMV

AMV, kao forma, predstavlja kreativno iskazivanje fanova, koji montiraju insterte iz anime ostvarenja uz muziku ili nekakvu drugu podlogu (u poslednje vreme popularni su odlomci iz filmova) i tako prave klipove, koje zatim najčešće dele preko interneta. Za efektno uskladjivanje inserata sa muzikom često je potrebna velika veština, i u inostranstvu se ovaj hobi doživljava kao "serious business" - organizuju se čak i takmičenja sa vrednim nagradama. "AMV 8 II", koji ćemo mi prikazivati, specifičan je po tome što je celokupna podloga na koju je anime materijal montiran "made in Serbia" - od rok muzike i narodnjaka, pa do odlomaka iz domaćih filmova i pesama Branka Kockice.

S tim rečenim, uživajte u rezultatu sedmomesečnog rada moje malenkosti i odabranih saradnika.

Браво мајсторе!
Ово се зове домаћи АМВ!

Само наставите са одличним радом. Коначно да видим нешто заиста вредно гледања. :ok:
 
Хвала на комплиментима, по свему судећи смо урадили добар посао. Како нисам нешто интегрисан у форумску заједницу, можете слободно да ширите линкове било где где мислите да ће постојати интересовање за гледањем Двојке. Хвала :)
 
Ај, пошто видим да има заинтересованих, ево свих АМВ-ова на нашем језику које сам успео да нађем. Пар њих су и моји, чак :)
моја сарадница на Двојци и њен АМВ чији сам део користио

[Радашин] И тако... [/Радашин]
 
@Grimm86
Late responce, sorry ;_;
Sve sam rucno animirao ako mislis na zooming i shaking effects, imao sam newblue effects, na zalost neaktivirane, mrzelo me da aktiviram tako da sam krsio prste -_-' Sto se tice ostalih efekata chroma keyer sam izbedacio koliko sam ga koristio xD Naravno lomio sam vrat i na masking -_- Igrao sam se i sa templates malo, ali pluginova nije bilo. A i mislim da bi bilo vreme da sednes da uradis jedan AMV xDDa, Evo prvi collab koji sam uradio sa drugaricom :D E, ovde nisam izbedacio keyer, ovde sam ga silovao xD jos sparkles i color corector+masking, renderovao sam jedno te isto 12 puta ;_; cudim se kako mi hard nije eksplodirao xD Ugasio mi se komp unknown times dok nisam uspeo da renderujem xD
Evo kako to izgleda, moj deo pocinje od 0:34 ;D
Btw guys kako da promovisem sebe, ovo suks, kao da pravim AMV-e samo za sebe ;_;
I kazite mi da li vam se svidja, da znam kako da se popravim :D
Btw ovo je pure sony vegas work :)
 
Poslednja izmena:
Последња почаст Којоту Старку, једином Еспади којег ће ми вечно бити жао и који није заслужио да умре!
 
Je li iko pokusao da napravi amv sa pjesmom
samo dok cura govori : On me voli na svoj nacin: da budu scene gdje Shinji davi Asuku?


Divna ironija i to

(Znaci cula sam pjesmu u knjizari i samo sam pomislila "AMV AMV AMV")
 

Back
Top