Finansiranje SNS-a ?

al bundy

Legenda
Poruka
63.998
Radikali traže da se ispita finansiranje SNS

Članovi Skupštinskog odbora za odbranu i bezbednost iz Srpske radikalne stranke na današnjoj sednici zatražili su da se ispita finansiranje Srpske napredne stranke za koju, prema tvrdnjama radikala, postoji sumnja da je finansira Stanko Subotić Cane, optužen za šverc cigareta, ali je odbor to odbio

Predsednik Odbora za odbranu i bezbednost i potpredsednik SRS Dragan Todorović kao dokaz za te sumnje naveo je izjavu Ratka Kneževića na suđenju u Zagrebu optuženima za ubistvo vlasnika nedeljnika Nacional Ive Pukanića i njegovog saradnika Nike Franjića.

Prema tvrdnjama Todorovića, Knežević u toj izjavi dovodi u vezu Subotića i lidere SNS Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

Radikali su zatražili od republičkog tužilaštva da Odboru dostavi podatke o navodnoj povezanosti funkcionera Srpske napredne stranke sa Stankom Subotićem, ali su drugi članovi Odbora odbacili taj zahtev navodeći da je republičko tužilaštvo već dalo odgovor na pitanje o slučaju Stanka Subotića.

Član Odbora za odbranu i bezbednost iz Demokratske stranke Marko Đurišić rekao je da je republičko tužilaštvo odgovorilo da se protiv Subotića vodi postupak i da ne može da daje više podataka o tom slučaju.

U vezi sa tvrdnjama radikala o finansiranju Srpske napredne stranke, Đurišić je rekao da je finansiranje političkih stranaka pitanje za Odbor Skupštine Srbije za finansije i predložio da taj odbor pozove predsedstavnike Agencije za borbu protiv korupcije radi razgovora o tome.

Većina članova Odbora za bezbednost je glasala protiv predloga radikala da se od republičkog tužilaštva ponovo zatraže podaci o slučaju Stanka Subotića Caneta.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...kali+traže+da+se+ispita+finansiranje+SNS.html
Stvarno zanimljivo pitanje posto smo svedoci da ova stranka ocigledno poseduje ogromna finansijska sredstva sto se vidi iz njihovih nastupa , organizacije , plakata , ostalog propagandnog materjala , TV spotova , luksuznih prostorija u centrima svih vecih gradova , zakupljenih skupo placenih termina na nacionalnim medijskim kucama,placanje sirotinji i gologuziji da im potpisuju onu peticiju ovih dana ...
Dakle u pitanju su milioni evra , a stranka pod 1. ne dobija pare iz budzeta posto nije ni ucestvovala na izborima kao ostale partije u skupstini , pa samim tim nemaju pravo i na nakdandu iako su ilegalno prisvojili 20 mandata ...
a pod 2 nije ni na vlasti, pa da su im na raspolaganju drzavni fondovi za partijske delatnosti , cime se bave sve rezimske partije kod nas , kao i one koje ih posredno podrzavaju za pare poput recimo Cede i ponekad SRS-a ...
A ovi sigurno trenutno trose ubedljivo najvise para za stranacke aktivnosti i kampanje , pa je pitanje odakle im tolike pare ako uzmemu u obzir gorepomenute cinjenice ?:think:
 
Poslednja izmena:
Не морају ништа да испитују добијају паре од тајкуна, мафије, једино питање је од којих субјеката. Као и СВЕ друге странке
 
Oni su,SNS,za veoma kratko vreme potrosili toliko para da je to zacudjujuce i zabrinjavajuce.Toliko mnogo para ne daje nikakva privreda,privrednici,simpatizeri...jedino strane sluzbe ili mafija.To je jasno kao dan.A niko pare ne daje na lepe oci,to je jos jasnije.:think:
 
Члан ДС је био Горан Кнежевић.Он је масон француског оријента и сад је прешао у СНС где има другаре и саборце попут Вучћа(и Коштуница је у тој дружини).Тако да ,ако се мало размисли и повежу неке ствари ко где прелази и зашто заступа одређене политичке идеје(као што је европејштина),може се разумети и ко даје финансије.

Ево га Кнежевић на инаугурацији.
knezevicmason.jpg
 
Poslednja izmena:

Back
Top