Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...zzena je izraslina oko vagine za koju se drzzish dok jebbesh, da ili ne...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...zzena je izraslina oko vagine za koju se drzzish dok jebbesh, da ili ne...?![]()
Žena je beba.
Žena je dete.
Žena je devojka.
Žena je žena.
Žena je mama.
Žena ja baka.
Žena je baba.
...gej, klasichan...Žena je beba.
Žena je dete.
Žena je devojka.
Žena je žena.
Žena je mama.
Žena ja baka.
Žena je baba.
...zzena je izraslina oko vagine za koju se drzzish dok jebbesh, da ili ne...?![]()
То можеш и с лутком....zzena je izraslina oko vagine za koju se drzzish dok jebbesh, da ili ne...?![]()
...zavisi... ako je izraslina zloćudna ne bi je trebalo dirati rukama...
e jedva cekam da smisle genetskim inzinjeringom vagine na koja je 100% slicna originalu......i da nista nema okolo pa da svi muskarci ovog sveta koji bi da zive bez zenskog mozga uzivaju u zivotu.....a da, i da im omoguce da se ozene sa njom......
па ћекај...који мушкарац живи са женским мозгом?![]()
А ко ће да им пере, кува, чисти и пуши?e jedva cekam da smisle genetskim inzinjeringom vagine na koja je 100% slicna originalu......i da nista nema okolo pa da svi muskarci ovog sveta koji bi da zive bez zenskog mozga uzivaju u zivotu.....a da, i da im omoguce da se ozene sa njom......
А ко ће да им пере, кува, чисти и пуши?![]()
a ne znam ni ko ce da ih radja ako zamene pravu zenu samo vaginomma ko ih ebe kad misle da smo izrazline...........nek se snadju sami....
![]()