I
iluzionista
Gost
Jesam zaboravio da kažem da se nadovezujem na priču o rambu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Jesam zaboravio da kažem da se nadovezujem na priču o rambu?![]()
nikodim:Jesi, ali lao se po citatu moze pretpostaviti ko je u pitanju. Mada, dosta ljudi na njega gleda kao na nekog "bezveznjakovica", ipak, cinjenica je da pronalazi odlicne nacine za "napusavanje" tih "granditelja". NE znam da li sii gledao onu animiranu emisiju na BK, od pre tri godine. Kada je u studio dovodio te neke pevaljke, jedna od njih se zvala "Svimadalovic Radoprimovic". Lud, ali jako, jako lud cova...![]()
iluzionista:Da, da... Sećam se... Ali ako se ne varam jedno je "doveo" i Karića..Možda mu zato i ukinuše šov (show)? :?
iluzionista:Znao sam.Loodak.
E, da je više ljudi kao on... Bez dlake na jeziku... Teško je naći jednog hrabrog čoveka u gomili pičqica i povlađivača... On deluje ozbiljnije od onih koji se ne zayebavayu, a bore se za iste/slične ciljeve (poput: S. Milošević)...
Morbidno.@nica:sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!
HEBEHA:Nekada davno pjevalo se o tome kako se dvoje voli, kako se eventualno rastaju, pa pate, kako voli nju, ona njega ne, i obrnuto...
Onda, kada sam ja bila mala poceli su da pjevaju o prevarama, lazima - Ona ga voli, on je vara, on je voli, ona samo folira... Ajde ni to nije tolika drama, prosto to se desava i onaj ko je povrijedjen pise o tome i pati, pa iskukas poentu da nije dobro varati.
E, sada su pevaci oni koji varaju svog otrcanog partnera, koji forsiraju da neko prevari covjeka koga voli sa njim... U ulozi najnemoralnije stoke! Navodim primjere:
OOOOO, tvoja lepota boli,
oooooooo, ajde leci me
ooooooooo, jos nocas slobodan sam,
OOOOOOO sutra zenim se... Sasa ili BUrazer mu Matic koji pominje nekakav sat, mada je, koliko znam oslijepljen (e dje nije ogluvio!)
Ajde, vodi je da spava
reci da si umoran
pa joj bar do jutra
budi neveraaaaaaaannnnnn! Slavica ne znam joj prezime nesto u fazonu Curke.... SH
DOk mi u trenutku zara tvoja burma kozu para...
A najjaca
NIsam ti ja nocas zena,
nije ovo krevet njen
ja sam tvoja ziva lutka
ti moj seksi biznismen! Ne znam koja je pevaljka u pitanju.
Ne zamjerite na poznavanju pjesama, okolina...
A sad zamislite da vam dijete dotrci i otpjeva ovo...
Drzavu komplet sravniti sa zemljom, dovesti majmune, pa evolucija iz pocetka.