Zvezde Holivuda na strani Srba..

January 21, 2008

Tom Hanks, Robert DeNiro, Johnny Depp, George Clooney..
What do they, Michael Douglass, Sean Connery, Sharon Stone, Richard Gere.. and others have in common? Apparently using their status to bring attention to the plight of Serbian Kosovo and stopping its forced severing from teh rest of the country..

Ostatak na: http://morningpaper.typepad.com/morning_paper/2008/01/tom-hanks-rober.html

prvo je u trendu bilo usvajanje ruzne djece iz ugrozenih vukojebina sirom svijeta
sada je u trendu boriti se za neciju stvar
time doprinose samo svom imidzu
sto je naravno i njihov cilj
politika je zasla u sve pore zivota
biti u politici znaci zivjeti
aoni moraju dizati sebi cijenu
svaki publicitet je dobar publicitet
lako je agitovati za nekoga kad imas milione dolara na racun i to radis iz neke vile

to je sad u modi kao sto rekoh,a kao sto je dadimar napisao,prije je bilo usvajanje djece iz Kirgistana a sad ovo...da strajkuju.kladim se da 51 % njih boli uvo za djecu koju su usvojili(ne sve ali eto...51 % :D)
A ovo je malo za njihov imidz da im udje u biografiji kako su ''borci za pravdu'' :roll:.Sigurna sam da Clooney-a boli patka,a za druge 80 %...
http://www.blic.co.yu/strip.php?id=252
:lol: :lol: :lol:...ne znam oce li vama biti smijesno ali ja sam crkla...

Sigurna sam da Clooney-a boli patka,a za druge 80 %...

I ja sam sumnjicava ....
Da kazem da jedino mogu da poverujem u iskrenost De Nira i Depp-a. Ne kazem da crkavaju za sudbinom Srbije, jer i zasto bi, nego su ljudi za razliku od drugih bar bili ovde i proveli neko vreme. A i takodje nisu poznati po ucescu u slicnim akcijama "plemenitosti". Nije im to navika, pa zbog toga mogu da im poverujem.
S druge strane, najmanje verujem Giru.

I ja sam sumnjicava ....
Da kazem da jedino mogu da poverujem u iskrenost De Nira i Depp-a. Ne kazem da crkavaju za sudbinom Srbije, jer i zasto bi, nego su ljudi za razliku od drugih bar bili ovde i proveli neko vreme. A i takodje nisu poznati po ucescu u slicnim akcijama "plemenitosti". Nije im to navika, pa zbog toga mogu da im poverujem.
S druge strane, najmanje verujem Giru.
Sigurna sam 46 % da je De Nira bar malo briga,a za druge...rekoh,20 % da ih je UOPSTE briga...
Sheron Stone lupa gluposti,meni je komsinica bila Ruskinja(odnosno Ruskinja iz Kazahstana),cak mi je bila i rodjaka(ujna tako nesto),pa ne znaci da sad ja trebam da se ubijam sto (lupam gluposti)Rusija ima problem sa Cecenijom itd...
Ne vjerujem Giru,ne zbog filma za Karadzicem nego uopste,ni drugima.Najmanje Sheron Stone ali svi su negdje.
Kao sto rekoh,vjerujem De Niru jer je on pricao(ako je vjerovati novinama)da je kao student zivio u Beogradu,pogleda mec Novaka Djokovica itd...
Ali,ne vjerujem ni njemu pretjerano.Mislim da lazu(osim De Nira za njega nisam sigurna)kad otvore usta a kazu Kosovo...

Sigurna sam 46 % da je De Nira bar malo briga,a za druge...rekoh,20 % da ih je UOPSTE briga...
Sheron Stone lupa gluposti,meni je komsinica bila Ruskinja(odnosno Ruskinja iz Kazahstana),cak mi je bila i rodjaka(ujna tako nesto),pa ne znaci da sad ja trebam da se ubijam sto (lupam gluposti)Rusija ima problem sa Cecenijom itd...
Ne vjerujem Giru,ne zbog filma za Karadzicem nego uopste,ni drugima.Najmanje Sheron Stone ali svi su negdje.
Kao sto rekoh,vjerujem De Niru jer je on pricao(ako je vjerovati novinama)da je kao student zivio u Beogradu,pogleda mec Novaka Djokovica itd...
Ali,ne vjerujem ni njemu pretjerano.Mislim da lazu(osim De Nira za njega nisam sigurna)kad otvore usta a kazu Kosovo...

Znas kako, ja mislim da bi bilo zaista neprirodno da coveka bude 100 % briga, jer on ipak nema veze sa nama.
E sad, tacno je da je on 4 puta bio u Srbiji. Bio je na FEST-u 1976. i 1978. godine. A druga dva puta je bio pocetkom '60, jer je kao student obilazio Evropu auto-stopom, pa se tako nasao i u nasoj zemlji. Tacnije, boravio je u kuci neke nase porodice iz okoline Nisa. On je o tome licno govorio, znaci nisu u pitanju prepricavanja.

Takodje je tacno da je prijatelj sa mnogim nasim intelektualcima, na primer sa cuvenim novinarom Bogdanom Tirnanicem i glumcem Karl Maldenom, cije je pravo ime Mladen Sekulovic.

To su sve cinjenice, nisu izmisljotine. Ja imam broj casopisa Evropa gde je objavljen intervju sa njim. Lik odlicno zna sta se sve desavalo na Balkanu '90. Zna o Titu, Slobi.... Meni je bilo neverovatno :)

E sad, on voli da putuje, upoznaje druge kulture i mi svakako nismo jedina zemlja o kojoj ima takva znanja. Covek je vrlo otvoren za daleke narode i kulture, sto se vidi i po cinjenici da mu je zena crnkinja.

Znaci, sve sto si citala o njemu vezano za Srbiju je tacno, ali koliko zaista njega zanima sudbina Kosova to samo on zna :)

Sve je to...prijatelji moji sviranje k... Nece nas i Kosovo spasti ni Holivud niti neko poznanstvo sa cika Miloradom. A ponajmanje ce nas spasti govnovalj kao sto je Gir. Nista nece biti dok se Srbi ne udruze.Znate onu:Ne daj Boze,da se Srbi sloze. E kad se ta recenica cuje iz Busovih(jebenih) usta,znajte da je doslo nase vreme. A do tada,mozemo samo da se zezamo i smisljamo aforizme. Cudi me da se jos nije pridruzila i Andjelina Zoli.Izgleda da ona misli kako smo mi Srbi pogani a ona turska deca sto usvaja su andjeli. J...em ih sve tamo gde sunce ne sija.:lol::lol::lol:

Cuh nedavno da je Di Niro kao mladic lutao po Srbiji i grebao sa za klopu od seljaka.

Da, to je tacno. Imao je 19 godina i obilazio Evropu auto-stopom. Hteo je da ide za Grcku, ali ga je neko nevreme zadesilo u okolini Nisa. Tad ga je jedan seljak povezao zapreznim kolima ali do svoje kuce da prenoci tamo dok se nevreme ne smiri. De Niro je hteo da spava u nekom pomocnom objektu tipa senik i slicno, ali su ga ti ljudi primili u kucu. Sporazumevali su se pomocu nekog komsije koji je znao nemacki :)
Sutradan De Niro ode, ali se vrati posle 2-3 meseca i to kolima. Iznajmio je bio neki auto u Nemackoj i dosao da ih obidje i zahvali se sto su ga bili primili na prenociste. Provede on kod njih par sati i krene na put. Taman se oni ispozdravljaju i otprate ga kad za nepun sat vraca se De Niro i to peske. Objasni im da je usput povezao bio nekog stopera. Kad je stao na pumpu da natoci gorivo taj stoper mu ukrade auto sa sve dokumentima i parama.
Tad je De Niro bio primoran da provede mesec dana u tom selu, jer je valjda proces oko dobijanja novih dokumenata isao sporije nego sada, a on je jos i strani drzavljanin.
Posto je ziveo kod tih seljaka za dzabe morao je malo da im pomaze u radovima :)
Ucestvovao je u berbi paradajza i u prodaji istog na Niskoj pijaci :)
Kad su mu stigla dokumenta oprostio se od njih i otisao.

Sam De Niro je pricao o tome na FEST-u '76. Rekao je da je zaista boravio u kuci neke porodice u okolini Nisa i da je prodavao sa njima paradaj za pijaci, jer je hteo da im pomaze posto je ziveo kod njih za dzabe.
Ostale detalje iz price je za novine pricao jedan od ljudi iz te porodice i to posle US Open-a, jer je tada ta prica postala aktuelna :)

Back