Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam jedan savjet za upravu zvezde:stick to koroman.
dobar gol prvi,mogli ste pobijediti ,ali je igracima opala koncentracija...
ako je randjelovic na forumu u stvarnosti...mozda i ne bi bilo pametno da ga pljujem ali boli me briga...
grozno je branio i primjetila sam da nije neki maestro,ali je vazno za njega da se pravi vazan pred novinarima...
no dobro de pritisak i sve to...medjutim...:roll:

cz_bajern_019-02.jpg

Видео сам голове у Дневнику 2 на РТС1. Молина је постигао голчину из клизећег старта у шеснаестерцу после некаквих одбитака. Али тек Павловић за Напредак је постигао евро гол! Одбила се лопта из корнера и њему села на волеј па са неких 17м искоса, лево од голмана.

И делије су запалиле бакље, приказали на 2-3 секунде.

UH JEBEMTI!!!:shock:
MA ***** SAD TU RANĐELA!!! PAZI MOLIM TE GDJE NAM U KAZNENOM STOJI KOMPLETAN TIM!!! JEB'O IH KLOSE KOJI IH JEISKOMPLEKSIRAO I NAVUKAO U PETERAC PA SAD KOD PREKIDA ZA OSTATAK ŠESNAESTERCA NI NE ZNAJU!!!:evil::evil::evil::evil::evil:Pa ljudi šta je ovo??? Ovo više liči na pozicioniranje u onom američkom nego ovom našem fudbalu!!! Ovi naši pod hitno svi na "salijevanje strahe" kako bi došli sebi!!! U srijedu u petercu sam Klose, a sada se na tom istom mjestu svi guraju i sudaraju, da neko od njih slučajno ne bi ispao iz tog prostora!!! Ovo ovako nema ni na igralištu pred osnovnom školom!!! Užas!!!
Pošteno govoreći mislim da kod ovog gola jedino razbezumljeni nesretnik Ranđel nije krivac!!! Valjda mu je bilo dosta takve uloge u ekipi!!!

UH JEBEMTI!!!:shock:
MA ***** SAD TU RANĐELA!!! PAZI MOLIM TE GDJE NAM U KAZNENOM STOJI KOMPLETAN TIM!!! JEB'O IH KLOSE KOJI IH JEISKOMPLEKSIRAO I NAVUKAO U PETERAC PA SAD KOD PREKIDA ZA OSTATAK ŠESNAESTERCA NI NE ZNAJU!!!:evil::evil::evil::evil::evil:Pa ljudi šta je ovo??? Ovo više liči na pozicioniranje u onom američkom nego ovom našem fudbalu!!! Ovi naši pod hitno svi na "salijevanje strahe" kako bi došli sebi!!! U srijedu u petercu sam Klose, a sada se na tom istom mjestu svi guraju i sudaraju, da neko od njih slučajno ne bi ispao iz tog prostora!!! Ovo ovako nema ni na igralištu pred osnovnom školom!!! Užas!!!
Pošteno govoreći mislim da kod ovog gola jedino razbezumljeni nesretnik Ranđel nije krivac!!! Valjda mu je bilo dosta takve uloge u ekipi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Idi bre tamo gde ne treba, umirem od smeha. Ima da me nosiš na duši. :| Komšije će misliti da sam poludeo kad se smejem u ove sitne sate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back