Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...пре меча сам имао неки чудан осећај да ће Звезда сигурно узети макар бод. Значи баш сам био сигуран у то као ретко када. Кажем то зато што нисам био на Мари...а једино када сам тамо имам такав осећај (а то је једном у 3 године), осећај страсти и заслепљености (да ли неко уопште кад се нађе у лудилу које прави 50 000 Делија може макар и на један једини секунд да помисли на негативан резултат? Не знам...знам само да ја не могу).
Значи није то био онај навијачки заслепљени занос...базиран на нечему имагинарном...стварно сам интиутивно осетио да ће Звезда да одигра страшно...и био сам у праву...
...не памтим када су Звездини играчи јурили противничке код њихове корнер-заставице...а поготово не против једног јаког тима као што је Бајерн. Звезда је имала игру и показивала жељу да се надиграва. Сво време сам се плашио да ће да се повуку или да ће почети да се ваљају на терену...али то се није десило до краја. Заиста не могу реч да приговорим нашим играчима. Браво момци...
...што се тиче ове цепанице на голу...хмм...код првог гола сам попиздео (додуше није само његова грешка)...трећи сам примио хладнокрвно...у глави ми је био Ескобар...
...шта рећи о Бајерну...види се да је велики тим...побеђује и кад не игра добро...
Мирни, сталожени...па и опаснији (иако је Звезда током већег дела меча показивала већу жељу за победом). Можда нису заслужили по игри да победе (не би било незаслужено ни да је Звезда добила)...али се њиховој победи нема шта замерити...чисто и легално...

P.S.
...комплексаши...рекао Клосе да никад није видео већи помоћни терен...онај са жутим и плавим столицама...
...увек ћете бити број 2 :mrgreen:

Da Gaja sam zaboravio da spomenem, steta sto nije zahvatio onu loptu glavom kod drugog gola, kako je skocio preko onog fudbalera Bayerna mislio sam da ce da ga razgrne.
Ali jbg, Randjelovic je trebao da stoji na 5-ercu ko bilo koji normalan golman.
Jbga Gaj je skakao i nosio svaku loptu koja je mogla da se pokupi, e sad još očekivati da će da kupi i onu loptu na sred peterca koja ide prema golmanu koji se ne pomjera sa gola... To ne bi odradili ni Rio Ferdinand i Teri u tandemu!!!
Za lopte koje su ubačene iz pozadine na pet-šest metara po sredini peterca ipak je potrebno imati sposobnog "igrača" sa rukavicama!!!

...cigani svaka cast za igru, vasi igraci nisu losi fudbaleri nego su mali ljudi, imaju malo srce, mala myda, jbg ali tako je...
l:

Pa isto ko i vasi. Ali samo ovi domaci za strance to ne vazi njima svaka cast i pojedinim nasim igracima.Ali na zalost uvek su tu bar 2-3 majmuna a to je dovoljno.
Randjelovic je sahranio Zvezdu.Taj covek za malo da izbaci Zvezdu iz Evrope jos protiv Livade ali sad ce je dokusuriti u ligi uefa

randjelovic je mogao da kosta zvezdu i same lige uefa... ali posto tada nije dovoljno ukenjao stvar, resio je da sada proba jos jace! covece, bore se ljudi ko lavovi i daju nekako 2 gola kakva nece skoro ponoviti, da bi se on igrao rukometnog golmana...
i nije mi jasno da miiiiiliiione bacis na matore i istrosene igrace (cast izuztcima kao sto je molina) koji ni kao mladi nisu bili neka imena, a prodas vladu stojkovica za bedan milion.
steta... samo da skontaju koliko ipak i stvarno mogu- i da nastave dalje. i da smo pobedili- ne vredi ako ne prodjemo. a ako prodjemo- ovo ce ostati vise lepa nego ruzna uspomena. a ako ovako budemo igrali, proci cemo :)

Randjelovicu, ubij se ko siroce!!! :evil:
Kao sto rece neko, veceras smo dali 5 golova.
Dokle cemo vise da primamo golove u 90+ minutima?????? U 85. minutu da imas Bajern na kolenima i onda dva glupa faula i jos gluplja dva gola!! Onaj drugi i nekako ali treci..!!!!!! :evil: Isti onakav su nam dali i 1991. Al nema veze, idemo dalje. Ako ovako budu igrali protiv Arisa i Boltona mozemo u sledeci krug.

Napred Zvezdo!

Mada kad se malo analizira sva tri gola su Randjeloviceva.

Prvi : ajde da je odbio loptu rukama pa jbg nego njega lopta u glavu pogodila hhaaahahaaa! Uzas!
Drugi : tu je 50% kriv posto covek se zakucao metar od gol linije i ne pomera se a lopta ide u peterac sto bi svaki prosecniji golman izasao da je uhvati a ne ovaj mlatara kao rukama kao da muve tera kada he Klose sutnuo loptu ka golu.
Treci: Nema sta da se prica.Inace lopta je toliko sporo isla da da nije bilo mreze stala bi posle jos 2-3 metra i njemu seljacini prodje ispod ruke.

Gledao sam utakmicu u društvu 2 navijača Zvezde :-D , jedan je mi je među najboljim prijateljima. Moram da vam kažem da se nešto nisu posebno uzbudili na kraju, čak su bili toliko kritični prema Zvezdi da sam se u jednom trenutku osetio da sam ja navijač Zvezde, a oni navijači suparničkog tima. :| :-D
Za naše klubove ovakav poraz nije čudan. Čak šta više uobičajen. O Ranđeloviću sve najgore! Ali Bajalica ljudi moji... nemam reči da se izrazim šta mislim o njemu. Kada je ulazio u igru kažem ovoj dvojici otprilike ovako: "Auuu ovaj Kosanović nije normalana, sad je usrao stvar načisto. Gledaj sad kad Bajalica napravi neko sranje, gde on može da igra beka onako spor pored ovih brzih krila Bajerna." Epilog znate, čovek napravi prekršaj isto kao Kovačević protiv Strazbura u poslednjem minutu. Koji je bre to mozak nije mi jasno. Još dobi i crveni što mu je možda potez sezone jer neće moći Kosan da ga ubaci u sledećoj utakmici da pokuša nešto da syebe.
Zvezda je sigurno zaslužila bod s jedne strane, a s druge su pojedinci zaslužili giljotinu!

crni lepotan:
kakvo je to razmisljanje, da su tako moji Partizanovci juce mislili nikad ne bi pobedili Barselonu
realo njima fali pola tima i protiv bunkera nece moci tako da je nereseno moguce

Pa nije bas pola tima, pretera ga malo. A drugo razlika u kvalitetu izmedju Partizana i Barse u kosarci nije svemirsko velika kao razlika izmedju Zvezde i Bajerna u fudbalu. I nisam zadovoljan ovim rezultatom iako sam rekao pre tekme da cu biti, pre svega zato sto smo bili bolji i zaluzili smo bar remi! Ali onaj treci gol...:evil:...aj bar da je bio neki smekerski pa da mi i ne bude krivo al ono je katastrofa!!!!

Jose Luis Torrente:
Randjelovic hitno mora na tribine da se preseli a i onaj Andjelkovic sa njim;ili neka ih daju u neki klub na kaljenje Vlasotince ili tako neki. Takodje treba spomenuti i bacene pare za Jestrovica.

Bronovicki STANDARDAN u prvoj postavi Poljske reprezentacije a kod ove ispicuture nije ni na klupi! **** ga Andjelkovic!!! :evil: A pare su bacene i za onog Barkosa. Decko se nije video.

Gledao sam utakmicu u društvu 2 navijača Zvezde :-D , jedan je mi je među najboljim prijateljima. Moram da vam kažem da se nešto nisu posebno uzbudili na kraju, čak su bili toliko kritični prema Zvezdi da sam se u jednom trenutku osetio da sam ja navijač Zvezde, a oni navijači suparničkog tima. :| :-D
Za naše klubove ovakav poraz nije čudan. Čak šta više uobičajen. O Ranđeloviću sve najgore! Ali Bajalica ljudi moji... nemam reči da se izrazim šta mislim o njemu. Kada je ulazio u igru kažem ovoj dvojici otprilike ovako: "Auuu ovaj Kosanović nije normalana, sad je usrao stvar načisto. Gledaj sad kad Bajalica napravi neko sranje, gde on može da igra beka onako spor pored ovih brzih krila Bajerna." Epilog znate, čovek napravi prekršaj isto kao Kovačević protiv Strazbura u poslednjem minutu. Koji je bre to mozak nije mi jasno. Još dobi i crveni što mu je možda potez sezone jer neće moći Kosan da ga ubaci u sledećoj utakmici da pokuša nešto da syebe.
Zvezda je sigurno zaslužila bod s jedne strane, a s druge su pojedinci zaslužili giljotinu!

Ma mi smo slepacki narod to je definitivno i istina je da smo slicni onim Rusima.
Ko je gledao CSKA-Inter zna na sta mislim.Ista smo g_ovna.Ne znam sto ovaj promeni Bastu covek se kao lav borio.A i nije mi jasno onaj Randjelovic toliko je puta nesigurnost pokazao da je to strasno i on i dalje na golu.Pa svaki put kad mu vracaju loptu to je kriticna situacija.Da ne pricam sto kad ispucava loptu to je automatski izgubljena lopta posto ni to ne zna.Golman za klub tipa Milutinac,PKB i slcni.Ono BGD zona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back