Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Randjelovic je pravi idiot, samo ga pogledajte u facu i zakljucicete isto, kao i Bajalica i Andjelkovic. Milijas, Koroman, Molina i Kastiljo se odigrali sjajno, ostali dosta borbeno ali rekao bih ne i dovoljno za rezultat protiv ekipe kakav je Bayern.
Zvezda dala svih pet golova!!!
Na žalost, dali smo dva njima i tri sebi!!!
Sad nam je barem jasno zašto Bajern ove godine igra Ligu UEFA!!!:shock::cry:
Jbga... Šta drugo???:cry:

Randjelovic je pravi idiot, samo ga pogledajte u facu i zakljucicete isto, kao i Bajalica i Andjelkovic. Milijas, Koroman, Molina i Kastiljo se odigrali sjajno, ostali dosta borbeno ali rekao bih ne i dovoljno za rezultat protiv ekipe kakav je Bayern.

Za Andjelkovica i Randjelovica si u pravu 1000% . Dovoljno je da ih pogledas i vidis odmah da su teski retardi.Onaj Andjelkovic garantujem ima mozak kao kokoska a ni Randjelovic nije bolji.Inace doticnog sam posle onog primljenog gola sa 500 metara video u jednom kaficu u bloku 24 kako se smeje i zajebava sa onim Dostanicem.

Problem je bio što mi sebe ranije nismo mogli da ubjedimo da možemo da igramo ovako dobro ! Večeras smo tako i igrali, vidjeli da i to možemo, ali zaboravili na rezultat ! :roll:
Švabe se uvijek bore do kraja, ali sad to mora i ova generacija da nauči !
Kosan totalno promašio s Bajalicom ! Sad je kasno Ranđeloviću da uči da izlijeće sa crte i hvata loptu, još uvijek je pod strahom da će mu neko opucati po golu !:roll: To pali protiv slabijih klubova !
Bez obzira što neću moći zaspati noćas zbog šoka s kraja meča, mislim da nam je bitnije da ovako ili možda još bolje odigramo ostale utakmice ! Bravo za večerašnju igru i borbenost ! Napred Zvezdo !

Za Andjelkovica i Randjelovica si u pravu 1000% . Dovoljno je da ih pogledas i vidis odmah da su teski retardi.Onaj Andjelkovic garantujem ima mozak kao kokoska a ni Randjelovic nije bolji.Inace doticnog sam posle onog primljenog gola sa 500 metara video u jednom kaficu u bloku 24 kako se smeje i zajebava sa onim Dostanicem.

Veruj mi da sam u pravu i za Bajalicu. Pa ljudi iz OFK Beograda su bili presrecni kada su ga uvalili Zvezdi. Kakav to klub kupuje igraca koji je u proseku imao najvise autogolova po sezoni plus igra odbranu.

Pa logicno je da mu uprava da jednu fasciklu u kojoj je cek i prekid ugovora.
Ne vidim drugi razuman epilog!!! Već sam rekao da je sinoć njegove obaveze bolje odrađivao Gaj glavom nego ovaj rukama!!!
Usput... Gaju svaka čast!!! Čovjek je fantastičan u defanzivnom skoku!!! Alal mu vera!!!
Ako kojim slučajem Juve još nije kaparisao Kastilja, sad je evidentno da se "dama" zajebala u procjeni pošto je ovaj pred gomilom skauta večeras odigrao ko car!!! Sekundo je majstorčina!!!

Ne vidim drugi razuman epilog!!! Već sam rekao da je sinoć njegove obaveze bolje odrađivao Gaj glavom nego ovaj rukama!!!
Usput... Gaju svaka čast!!! Čovjek je fantastičan u defanzivnom skoku!!! Alal mu vera!!!
Da Gaja sam zaboravio da spomenem, steta sto nije zahvatio onu loptu glavom kod drugog gola, kako je skocio preko onog fudbalera Bayerna mislio sam da ce da ga razgrne.
Ali jbg, Randjelovic je trebao da stoji na 5-ercu ko bilo koji normalan golman.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back