shalle87
Primećen član
- Poruka
- 683
Nisam,sta je to?Cao shalle. Da li si video nasu sindikalnu razglednicu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam,sta je to?Cao shalle. Da li si video nasu sindikalnu razglednicu?![]()
Doslo je tvojih 5 minuta.
Ilic uhvacen letos tokom popodnevne dremke na moru![]()
![]()
![]()
Nema sta. Kultura se odmah vidi. Ceska skolaKako je uredno odlozio papuce
![]()
Cekamo da se zavrsi danjasnja utakmica pa ces videti bujicu emocija (i dobrih i losih)Sta je ovo, sto se niko ne javlja.
Milijaš mnogo bolji nego inače, Molina odličan,napadači opet nisu učestvovali u igri, odbarana tu i tamo, Bogdanović puno smetao na sredini, Lukaš idalje mali, Kosan s podočnjacima, navijači protestovali i otišli, Piksi u loži,...
Da,stvarno kratko i jasno...a ovo sa navijacima sto rade vise stvarno nema smisla.Milijaš mnogo bolji nego inače, Molina odličan,napadači opet nisu učestvovali u igri, odbarana tu i tamo, Bogdanović puno smetao na sredini, Lukaš idalje mali, Kosan s podočnjacima, navijači protestovali i otišli, Piksi u loži,...
U yebote, ja tek sada videh da si javno objavio moju sliku sa godisnjeg odmora!Doslo je tvojih 5 minuta.
Ilic uhvacen letos tokom popodnevne dremke na moru![]()
![]()
![]()
Nema sta. Kultura se odmah vidi. Ceska skolaKako je uredno odlozio papuce
![]()
Ja bih najprije rekao da se ti nisi uklopio u standard širine putničkih sjedišta autobusa pa ti je ovo alternativno rješenje putničkog transporta!!!U yebote, ja tek sada videh da si javno objavio moju sliku sa godisnjeg odmora!
U nedostatku finansijskih sredstava i cistim uklapanjem u cesku turisticku kulturu pronasao sam najjevtiniji smestaj.![]()
Nemoj da vam posaljem svoju sliku pa da se ...........................Ja bih najprije rekao da se ti nisi uklopio u standard širine putničkih sjedišta autobusa pa ti je ovo alternativno rješenje putničkog transporta!!!
Jbga kad si ti tamo Česi tako uskoguzi!!!![]()
...u mimohodu u nekom aviohangaru!!!Nemoj da vam posaljem svoju sliku pa da se ...........................Kao Ples kada smo se sreli prvi put na aerodromu.!!!!!!!
![]()
Ал' те је спустио...ma prijatelju nemam vreme da trazim ako znas reci a ako neznas shetnja
Ona tebi nikako ne moze biti prijatelj. Moguca varijanta je prijateljica. A drugo: Onaj ko nema vremena da trazi ne treba da pita. Pogotovu ne da za svoje pitanje upotrebi otvaranje nove teme.ma prijatelju nemam vreme da trazim ako znas reci a ako neznas shetnja