Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne lupaj.
Pixi je otisao zato sto mu je pun **** mafije i kriminala u nasem fudbalu i svakodnevnog s_ranja po novinama i drugim medijima.Nikad mi nije bilo jasno i zasto je u opste i dosao ovde da se ebava sa idiotima kada je mogao da zivi opusteno i uziva u zivotu bez ikakvih problema.

Ono sto sledi u nasem sportu jeste pocetak privatizacije klubova u bliskoj buducnosti i to sto je na celo Partizana (a sada ce i na celo Zvezde) dosao covek koji nema veze sa fudbalom vec su to kao neki vajni biznismeni i slicno samo ide u prilog tome da ce do privatizacije uskoro doci.Samo prvo treba ova dva kluba koja su i najprimamljivija nasim lopovima da se dobro sjebu u uvale kao u neke dugove da bi se sto jeftinije privatizovali tj da bi ih neki lopov maznuo za saku evra.E kad se to desi to ce biti kraj naseg fudbala i ovakvog jadnog kakav je danas posto znajuci nase "biznismene" oni sigurno nece uloziti milione u C.Z i P kao sto je Berluskoni u Milan,Roman u Celzi ....itd vec ce gledati da bez ikakvog ulaganja sto vise iscede para iz klubova.
Idi iskopaj sebi neku raku i uskoci...pa to je razmisljanje svih onih "pesimista".Kako mali Perica zamislja...kad bude postojala mogucnost da se klubovi privatizuju,skoro sigurno klub nece kupiti domaci biznismeni i tajkuni.Pre nekih godinu dana je Mital izrazio zelju da kupi Zvezdu,ali nije uspeo zbog nemogucnosti privatizovanja klubova.Inace covek je u prvih 5 po bogatstvu u svetu.I da li ti zaista mislis da ce navijaci to dozvoliti?Mozes ti da budes vlasnik kluba koliko oces ali razularenu masu ne mozes da smiris...oni traze rezultate!Malo pozitivniji pogled na svet,molim...

Sve maske su pale!!! Lik je zalutao u sportski menadžment!!!
Kakav zbunjenik, dobro smo i prošli ovih zadnjih godina ko nas je vodio!!! ŠTA ON MISLI DA JE??? Stoka jedna seljačka!!!
Sad bi malo da bude predsjednik FSJ, pa malo na čelu Zvezde, pa je malo umoran od svega, pa onda nazad u Nagoju!!!
Rasprodao šta je mogao, kupovao "pod mus", najavljivao projekat EVROPSKE ZVEZDE, a sa druge strane inkognito radio na realizaciji vlastitog rezervnog položaja!!! Kvalitet proidaje za kikiriki, a fudbalsku talašiku ne da "ispod cijene"!!!
Ko može nek mu oprosti, ja smatram da je to rijetko đubre koje smo imali u Crvenoj Zvezdi i za mene kao zvezdina zvezda on više ne postoji!!! Sačeko žrijeb za Ligu UEFA, A ONDA PODVIO REP I ZDIMIO!!!
DILETANT, SE.ONJA, IZDAJNIK I DEMAGOG!!!
Toliko fine priče i na kraju tutanj!!! Fudbalski Gazda Jezda!!! Običan cirkus majstor i mufljuz!!!
Stoka izdajnička!!!

Idi iskopaj sebi neku raku i uskoci...pa to je razmisljanje svih onih "pesimista".Kako mali Perica zamislja...kad bude postojala mogucnost da se klubovi privatizuju,skoro sigurno klub nece kupiti domaci biznismeni i tajkuni.Pre nekih godinu dana je Mital izrazio zelju da kupi Zvezdu,ali nije uspeo zbog nemogucnosti privatizovanja klubova.Inace covek je u prvih 5 po bogatstvu u svetu.I da li ti zaista mislis da ce navijaci to dozvoliti?Mozes ti da budes vlasnik kluba koliko oces ali razularenu masu ne mozes da smiris...oni traze rezultate!Malo pozitivniji pogled na svet,molim...

Koju razularenu masu? E decko pa zato ti je sad donet zakon za tu masu pa tu budi u istoj.Prvo bi te panduri otkinuli od batina a onda bi popio zatvorsku kaznu pa bi onda video dali ti je bilo pametno sto si bio razularen.
Pa nije se dzaba Miskovic privalio Zvezdi.Kakav Mital i ostali ti ce moci da ga duvaju samo.

Сад су на СОС Каналу пустили комплетну конференцију за новинаре. Прво је говорио генерални секретар, па онда Стојковић.

Сте видели цене карата за Бајерн и Болтон? Иду у пакету, а цене су бррр... :evil:

...pa ovo je odavno poznat plan...bar bi trebao da bude...
...on je dosao samo da bi smenio dzajica, a sada ce na njegovo mesto da dodje pravi predsednik kluba, koji je do sad vladao iz senke, neki koga ce postaviti miskovic junior....
...zar mislite da bi dzajic dozvolio da ga direktno zameni tamo neki mafijas...ne nego je piksi tu bio preko potreban posrednik...

...a i ne bi me iznenadilo da su upravo ti ljudi proizveli tu krizu u zvezdi, a moguce i ono sudjenje na derbiju [stvarno je nelogicno da vam sudije 2 god sviraju sve i svasta, i onda dodje tamo neki lik i pokrade vas pred ocima celokupne javnosti] ... a sve da bi ovaj lakse otisao....

Ne znam tacno koju firmu ali sam negde procitao da je taj Indijac Mital sj.bo neku firmu kod nas

Treba biti realan.
Piksiju svaka cast kao fudbaleru i osobi ali kao direktor nije nista postigao. Cak suprotno. Otkad je dosao Zvezda samo pada sve nize i nize.

Prvo. Rasprodao je sve sta je vredelo a zatekao je kad je dosao. (najdrasticniji primer je prodaja reprezentativnog golmana Stojkovica koji je imao ugovir na jos TRI sezone, a to je bio njegov prvi potez na mestu direktora)
Svi uspesi koje je postigao (dve duple krune) su postignuti sa nasledjenim timom koji je rasprodao.
Njegov tim je ovaj sada koji je najgori u Zvezdinoj istoriji, koji nista ne valja. Da valja ne bi usred sezone dovlacili nova pojacanja.
Ono ispadanje iz kvalifikacije LS je blamaza. Ono se nije znalo ko je bio gori na terenu. Mi ili Skoti.
On je svestan da ce Zvezda doziveti debakl i bezi na vreme.

NISAM OVDE RADI TURIZMA
Neću da se vraćam u Ekvador dok ovde u Zvezdi nešto ne uradim, jer nisam došao na ekskurziju u Srbiju

Franklin Salas, fudbaler Crvene zvezde, kaže da je u Srbiju došao kako bi se afirmisao u Evropi i da ne želi da mu angažman u Beogradu bude ekskurzija. Omaleni 25-godišnji napadač iz Ekvadora kaže da jedva čeka da se izbori za mesto standardnog prvotimca kako bi pokazao šta zaista ume.

Kako ste se snašli u Zvezdi u protekla tri meseca?
- Od prvog trenutka sam znao da sam stigao u važan i veliki evropski klub. Ipak, tek posle naših bledih igara uvideo sam koliko navijači dobro poznaju fudbal. Njih niko ne može da prevari, pa su bili nezadovoljni i kada smo pobeđivali sa 1:0, jer su znali da ne igramo dobro.

Kakva je konkurencija među igračima?
- Za svako mesto u timu konkuriše nekoliko fudbalera i teško je izboriti se za mesto startera. Ekipa se vremenom upoznaje, a meni posebno prija to što je svlačionica uvek vesela. Eto, pre nekoliko dana jedan čovek je doneo karikature igrača u klub, a kolegama se najviše svidela moja, jer su me poredili sa nekim pevačem narodne muzike, mislim da se zove Sejo Kalač. Svi smo se pokidali od smeha!

Koji su bili vaši motivi da dođete u Crvenu zvezdu?
- Uvek sam imao veliku želju da odem u inostranstvo, a kod nas u Ekvadoru je veoma bitno ako fudbaler zaigra u Evropi. Zvezda mi je ponudila dobre uslove i pristao sam da dođem u Srbiju, iako o toj zemlji ništa nisam znao.

Zašto niste standardni prvotimac, već više vremena provodite na klupi?
- Nisam došao u Zvezdu samo da bih bio broj, već da bih postao cenjen u Evropi. U Beogradu sam pokazao samo delić svojih mogućnosti i znanja. Potreban mi je samo kontinuitet igara u prvom timu. Da me klub istrpi makar tri utakmice, kao Molinu.

Kakva je komunikacija sa trenerom Kosanovićem?
- Moja želja je da uđem u prvi tim Zvezde. Nemam problema sa Kosanovićem. Profesionalac sam i poštujem sve odluke koje donosi naš trener. Uvek mi govori da budem strpljiv. To mi stalno priča, a ja se svakog dana nadam da će mi reći: „Momče, evo ti šansa, pokaži nam šta znaš„.

Da li ste pomislili da napustite Zvezdu i vratite se kući?
- Neću da se vraćam u Ekvador dok ovde u Zvezdi nešto ne uradim. Ne želim da protrčim Marakanom i da me navijači brzo zaborave. Nisam došao na ekskurziju u Srbiju, a za dobre igre potrebno mi je i malo vremena.

Koliko može Crvena zvezda u Ligi UEFA kupa?
- Moja želja je da Zvezda bude senzacija u UEFA kupu. U našoj grupi su sve jake ekipe, ali niko nije nepobediv, pa čak ni Bajern. Nemci su mnogo jaki, ali i oni su ljudi. Sigurno im neće biti lako pred više od 50.000 Delija i 11 raspoloženih momaka u crveno-belim dresovima. Ukoliko prođemo grupu, a ubeđen sam da hoćemo, ostvarićemo veliki uspeh.

Gde biste najviše voleli da igrate posle Crvene zvezde?
- Ne razmišljam o tome, ali pošto vi insistirate na odgovoru, reći ću vam da najviše volim Primeru. Voleo bih da karijeru nastavim u Realu iz Madrida, Valensiji ili Sevilji.

Da li vam je zbog problema s kolenom propao transfer u PSV Ajndhoven?
- Koleno sam povredio pre tri godine, kada sam napravio pogrešan potez i ukrstio ligamente. Imao sam nekoliko operacija, ali sada je sve u redu. U Holandiji nisam bio na probi, trenirao sam sedam dana. Kada sam video da PSV već ima formiran tim i da me zavlače, pokupio sam stvari i vratio se kući.

Prija li vam život u Srbiji?
- Srbi su dragi i ljubazni i veoma strastveni navijači. Počeo sam da učim i jezik uz prijatelje. Odgovara mi klima, a ja sam čovek koji voli kišu i tmurno vreme. Ne volim sunce i više mi prija kad šetam i igram po kiši. Hrana vam je odlična, posebno mi se sviđa punjena pljeskavica. Ipak, nju ne mogu celu da pojedem, jer je ogromna (smeh).

Ko vam je dao nadimak Čarobnjak?
- Jedan sportski novinar iz Ekvadora, Pančo Morena.

OMILJEN KOD DECE

Franklin Salas je definitivno jedan od najomiljenijih fudbalera Crvene zvezde. Kada je Ekvadorac krenuo da na Marakani pozira fotoreporteru Kurira, odjednom su ga opkolile desetine mališana, koji su izrazili veliku želju da se slikaju s njim.
Omaleni napadač se sjajno snašao u novoj ulozi - desetak minuta je strpljivo pozirao sa najmlađim zvezdašima i davao im autograme.

Dali smo vise od 2 gola.

Crvena zvezda – Dorćol 9:2 (5:0)

Fudbaleri Zvezde igrali su u sastavu Banović, Pantić, Bajalica, Adamović, V. Đorđević, Lukaš, Milovanović, Trišović, Salas, Rašković i Betoligar. U nastavku priliku su još dobili i Radivojević, Stančić i Burzanović.

Strelci za crveno-bele bili su: Salas u 3', Rašković u 10' i 90', Trišović 33', 37' i 40', Betoligar 56', Pantić 58' (a.g.) i Burzanović u 64' za Crvenu zvezdu, a Ilić u 59' i Olisa u 67' za Dorćol.

DukeOfSerbia:
Сте видели цене карата за Бајерн и Болтон? Иду у пакету, а цене су бррр...

A pazi kako su samo to lukavo uradili. Znaju da ce Bajern da napuni marakanu pa su zato uveli ovu prodaju u paketu, jer tako dobijaju prihod od dve PUNE marakane. Takodje su uklonili rizik da u slucaju petarde protiv Bajerna niko ne dodje na Bolton.

A pazi kako su samo to lukavo uradili. Znaju da ce Bajern da napuni marakanu pa su zato uveli ovu prodaju u paketu, jer tako dobijaju prihod od dve PUNE marakane. Takodje su uklonili rizik da u slucaju petarde protiv Bajerna niko ne dodje na Bolton.

Па зато и треба куповати пропуснице! Не да те после 'ебавају и они и тапкароши!

"Umoran sa... Došao sam do "zida" i sada ne mogu dalje. Kada sam dolazio u Zvezdu postavio sam sebi tri cilja: da Crvena zvezda bude superiorna u Srbiji – za dve godine osvojili smo dve duple krune, finansijski stabilna i da napravimo rezultat u Evropi - dva puta izborili smo plasman u ligu Kupa UEFA. Ostvario sam ciljeve koje sam sebi postavio i u ovom trenutku ja više nisam čovek koji je potreban Zvezdi," rekao je vidno iscrpljeni Stojković.

:shock:
Kakvi argumenti!!!
"Ja vise nisam covek koji je potreban Zvezdi" :shock::shock:

Pixi:
-Uvek sam zeleo neprikosnovenu Crvenu Zvezdu i da zauzima znacajno mesto u Evropi.Kada danas sumiram rezultate mozemo da budemo zadovoljni ostvarenim.

Obican navijac:
-Nepriksnovenu Zvezdu nismo dobili,kakve igrace si kupovao a koje si prodavao ovo je i uspeh gde smo u Evropi,samo najveci zlobnici mogu biti zadovoljni ostvarenim.A za domace prvenstvo kakav nam je kvalitet,pa da nije mozda Bezanija trebala da bude prvak.

Pixi:
-Uveren sam da je momenat mog odlaska idealan,jos letos sam pomisljao da podnesem ostavku,ali sam cekao pravi trenutak za to.

Obican navijac:
-Ovo sto si rekao bolje da nisi jer si time samo upotpunio sve sto si dosad uradio...idealan-da kad smo se na jedvite jade plasirali u ligi UEFA....letos-pa sto nisi tada kada si rasprodao i ono malo sto vredi a doneo tovar shuta na Marakanu.

Pixi - igracka velicina

Pixi - predsednicka funjara

Pixi,

hvala ti za sve strane igrace i trenere koje si doveo od Zenge,pa do Barkosa. Niko od njih nikada ne bi dosao u Srbiju koju vide kao Pakistan,Iran,Irak,Mijanmar... da nije bilo tvog LICNOG uticaja na njih.
Hvala ti iza dve DUPLE krune za dve godine,za koje mamlazi koji nikada nisu videli Marakanu kazu da ne vrede.
Hvala ti sto su za samo DVE godine na Marakanu dosli Roma,Milan,Rendzers...i sada Bajern.
Hvala ti sto si doprineo da nas Grobari mrze jos vise,jer im nisi dao NISTA da osvoje za dve godine.
Hvala ti sto si prodao SVE igrace koje si prodao,jer su NEKADA TI ISTI IGRACI ODLAZILI ZA DZABE!!! A za godinu-dve ne bi ih niko ni hteo,ni za 100 evra komplet u paketu.
Hvala ti sto si makar poceo da doterujes Marakanu,koja nije licila ni na sta.
Hvala ti sto si doveo Toyotu u klub (sa 40 vozila godisnje za igrace i rukovodstvo) koja ce sada verovatno da ode.
Hvala ti na svemu sto si uradio za Zvezdu,jer ti si LEGENDA kluba i to ces i da ostanes. A pacovi koji te pljuju,ce uvek ostati pacovi i nista vise od toga.

p.s. Jedino ti zameram sto si u klub doveo gamad poput Miskovica,Caneta i njima slicne...i tog Toplicu Spasojevica (lopova). Znam da si hteo najbolje,da si hteo da izvuces klub iz finansijske krize...to ti je verovatno i doslo glave.
zapamti da oni koji su te najzesce pljuvali ce prvi da traze da se vratis...vrlo uskoro.

p.p.s.
za sve one koji su pljuvali,mogu da ,da posto su im smetala vecina stranih pojacanja, sada ce verovatno (ako na mesto predsednika dodju "biznismeni") da gledaju dovodjenje novih Miladinovica,Joksimovica,Perovica,Djorjdevica,Trisovica...i slicnih VEDETA domaceg fudbala.

Plesu.
Sve je to tacno sta si napisao ali gledano plitko.
Ajmo malo dublje.
Nije tacno da su nekad igraci odlazili za dzabe.
Nije tacno da neko kaze da dve duple krune nisu nista. KAzemo samo da su te dve duple krune zasluga tima koji je Pixi zatekao u Zvezdi a ne tima koji je on stvorio.
Tim koji je on stvorio je najgori tim u Zvezdinoj istoriji. Toliko los da su tokom sezone morali da dovlace dodatna pojacanja.
Hvala mu za dovodjenje pijanog trenera ;)
Kog igraca je Pixi stvorio?
Zatekao je jednog Stojkovica, Zigica, Vidica. Kog je on stvorio?
Roma, Milan, Bajern su timovi koji su dosli odlukom zreba a naopako da nismo dosli do kruga u kojem njih mozemo da izvucemo.
Hvala mu za katastrofalnu igru protiv Skota i sto na Marakani nismo ugostili Barselonu, Stutgard i Lion koje bi sada imali u grupi.
Hvala mu sto nas je jedan Liberec izbacio.
Pod njegovim rukovodstvom su nas grobari prvi put pobedili posle toliko godina.
Hvala mu sto je doveo u klub sponzora koji je podelio kola igracima koji nece da pomere dupe na terenu.
On jeste Zvezdina legenda ali kao igrac, ne kao direktor.

Kao sto vidis Ples. Svako lice ima svoje nalicje ;)

@tab503

Ako cemo dublje,onda je brate ova tvoja analiza jos plica.

Hvala ovima pre Pixija sto Zvezda od 1995-2000. godine u ONAKVOJ ligi nije biula prvak NIJEDNOM!!! Akamoli nesto ozbiljno u Evropi.

Hvala ovima pre Pixija za poraze i blamaze protiv Ksamaksa,CSKA Kijev,Zenita,Monpeljea...hvala za dovodjenje najvecego bilmeza za trenera u istoriji kluba Miloljuba Ostojica,a boga mi Ratka Dostanica. Ima toga jos.

Igrace koje si naveo je stvorio i OKUPIO jedino i SAMO,jedan jedini...SLAVOLJUB MUSLIN. On je od svih njih svotio igrace i napravio taj tim,a ne Dzajic,kome je najvaznije bilo da potpisuje ugovoere 50-50...tj. na stetu kluba!!!

Roma,Milan,Bajern,Rendzers...su dosli odlukom zreba do koga pre 2-3 godine i pre nismo mogli ni da dodjemo. ova cetiri tima dosla su na Marakanu sa zamo dve godine. A to je omogucio direktno Pixijev rad u klubu.

Pominjes ovde pobedu grobara posle toliko godine?
Kako mozes da kazes takvu glupost,pa nemam mi vasionsko pravo da narednih 1000 godina redovno pobedjujemo Grobare.
nije sramota izgubti od Partizana,nije sramota izgubuti od Slovana-tada prvaka Ceske...ali je sramota izgubiti od CSKA Kijev...sramota je da te Ksamaks izbaci samo 3 godine posle Barija i Tokija.Zramota je da te neki tamo Zenit pocisti na Markani,kao nista...da te pobedi i izbaci drugoligas Monpelje...to je sramota. Sramota je da Zvezda 5 godina nije bila prvak u SELJACKOJ ligi...

Sve razumem,ali da se Pixiju ne priznaju evidentni uspesi to je jako jadno od strane svakoga ko navija za Zvezdu ili bar kaze da navija za Zvezdu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back