Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan!

U nasoj i vasoj Zvezdi atmosfera posle zreba je odlicna.Svi su ubedjeni da mozemo da se nadjemo na nekoj od prva tri mesta u grupi posle meceva sa renomiranim protvnicima.

Bajern Minhen-Svi smo prizeljkivali Bajern,da ponovimo duele iz proslosti Zvezde,ocekujemo spektakl 25 oktobra i to od vas,navijaca a mi cemo na terenu dati sve od sebe.

Braga- Mislimo da ovaj klub nije bauk,samo trebamo da zapnemo od pocetka,uzdamo se u bodove sa ovoga gostovanja.

Aris- Ne mozete zamisliti reakciju trenera kad se pomene utakmica sa Arisom.Po svaku cenu zeli da dokaze da je bolji od Bajevica.Ja postujem obojicu i necu ostavljati komentar o tome ko je bolji i uspjesniji trener.

Bolton-Tezak protivnik ali na svu srecu uzdamo se u domaci teren gde Bolton ocigledno ne umije da se snadje.Primer makedonski Rabotnicki!

Saigraci su ok,ulaze u formu i drago mi je zbog toga.Izgladjeni su i neki losi odnosi medju igracima.
Spremamo se za OFK
Puno pozdrava od Dusana Andjelkovica i ostatka ekipe!
Поздрав и теби "Душане"!!!:-D:-D
Поздрави ми Баркоса!

Имам ја бољу. Прави хит на Северу: :twisted:

Кад си био дете мало
комшија те силовао.
Волим Партизан
Волим Партизан

(а песма се пева као она ...поносита земљо мала, Југославијо, Југославијо)

Исправка!!!

Кад си био дете мало
комшија те силовао!
Јасно је к'о дан
Волиш Партизан!!!

Piksi napušta Zvezdu!
Petak, 12. oktobar 2007. 09:39

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković Piksi obavestio je u četvrtak svoje najbliže saradnike da napušta klub.

Kako MONDO saznaje, Piksi je saopštio da preuzima čelnu funkciju u njegovom bivšem klubu, japanskoj Nagoji.

Nezvanično saznajemo da Stojković nije dao obrazloženje za ovakvu odluku i da već 24 sata njegovi najbliži saradnici pokušavaju da ga ubede da promeni odluku i ostane u Zvezdi.

Stojković se u četvrtak nalazio u Parizu, a u petak bi trebalo da se vrati u Beograd.

Do ove odluke dolazi samo nekoliko dana nakon kulminacije njegovog sukoba sa vrhom Fudbalskog saveza Srbije i dve nedelje pred veliki meč na Marakani izmedju Zvezde i Bajerna.

Pod vodjstvom Dragana Stojkovića, crveno-beli su u poslednje dve godine osvojili dve "duple krune" i bili nadomak ulaska u Ligu šampiona. Trenutno su učesnici Lige UEFA.

(MONDO)

:shock::shock::shock:

Ja lično ne vjerujem ! :roll:
To bi već bila izdaja ! :evil: I sve ovo ne bi imalo smisla ...
Zar ima veće privilegije od ovog posla koji trenutno obavlja ? :roll:

U ime svih nas u crveno belom
za zakletvu Zvezdi ja spevo sam stih
ja kunem se srcem i dusom i telom
da bodricu do smrti njih.
Al zivot pred nama jos bitaka skriva
jer tezak je tezak taj fudbalski boj
ja znam Zvezdu ceka jos sto ofanziva
i zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
i mrze nas zato sto uvek smo s' njim
al Sever i dalje odjekuje tom
navijackom pesmom najboljom
Racunajte na nas...

Od prvoga časa života svog,
Od trena kada sam ugled'o dan,
U glavi se mojoj misao javlja,
Da živim za Partizan ...

Na kraju sveta da igra Partizan,
On nikada neće ostati sam,
I svako će od nas ponosno reći,
Za njega ću, život da dam,

Računajte na nas !!!

Prepreke nema da bodrimo voljeni tim,
I radost i tugu mi delimo s njim,
U borbi za trofej, u bitci za spas,
Prati vas naš gromki glas,

Računajte na nas !!!

Počeci naši su krv prolili,
Da danas imamo mi miran san,
U srca su naša ljubav usadili,
Za voljeni naš Partizan.

Ljubav je naša sve jača i jača,
I ona raste iz dana u dan,
Ovo je poruka nas navijača,
da živimo za Partizan,

Računajte na nas !!!

:lol::lol:8-)8):):p;-);-)

Od prvoga časa života svog,
Od trena kada sam ugled'o dan,
U glavi se mojoj misao javlja,
Da živim za Partizan ...

Na kraju sveta da igra Partizan,
On nikada neće ostati sam,
I svako će od nas ponosno reći,
Za njega ću, život da dam,

Računajte na nas !!!

Prepreke nema da bodrimo voljeni tim,
I radost i tugu mi delimo s njim,
U borbi za trofej, u bitci za spas,
Prati vas naš gromki glas,

Računajte na nas !!!

Počeci naši su krv prolili,
Da danas imamo mi miran san,
U srca su naša ljubav usadili,
Za voljeni naš Partizan.

Ljubav je naša sve jača i jača,
I ona raste iz dana u dan,
Ovo je poruka nas navijača,
da živimo za Partizan,

Računajte na nas !!!

:lol::lol:8-)8):):p;-);-)

Dječija posla!!!:roll:;-)

Govorim ja dugo da on nema VELICINU da vodi ovako veliki klub. Prodao je sto se moglo prodati, umesto mladih i perspektivnih igraca doveo ispusene mustikle, i sta sad nego bezanija. IZDAJNIK. Ali nema veze,
i 91. kad je otisao iz zvezde mi smo procvetali, valjda ce opet. Samo nemoj da posle nekoliko godina da mu padne napamet da se opet vraca. IZDAJNICI nam vise ne trebaju.

imate OK grupu u Kupu UEFA
Bolton, nije nesto, morate da ih dobijete
Aris, Grci su igrali sto su igrali sad je gotovo
Braga, njih ste vec jednom izbacili
Bajern pucate 2-0, ali i drugi ce pa nema veze
solidne su vam sanse, ne znam sta je sa Pixijem, mozda vas to pokoleba

Odlican komentar....voleo bih ipak realno da ovako bude jer shvabe su tu neprikosnoveni ali ako budu igrali kao recimo Rendzers protiv nas onda i nereseno nije daleko8-)

Promena na čelu crveno-belih
Piksi podneo neopozivu ostavku
Autor: Blic online | 12.10.2007 - 18:47

piksi-v.jpg

Dragan Stojković Piksi nije više predsednik Crvene Zvezde. Piksi je podneo neopozivu ostavku na vanrednoj sednici UO na Marakani. Kao njegov naslednik se spominje Tomica Spasojević, koji je izjavio da ga još niko nije zvanično kontaktirao.

Prema nezvaničnim informacijama novi kandidat za upražnjeno mesto predsednika biće Toplica Spasojević, sportski biznismen, osnivač i predsednik ITM grupe. Spasojević je u januaru proglašen za poslovnog čoveka godine. ITM grupa je jedna od vodećih distributivnih kompanija u ovom delu Evrope.

Dragan Stojković Piksi bio je na čelu Crvene zvezde od 2005. godine, kada je na mestu predsednika kluba nasledio Dragana Džajića.
Razlozi Piksijevog iznenadnog odlaska iz Zvezde nisu poznati, ali do ovog obrta došlo je samo dva-tri dana posle kulminacije sukoba Stojkovića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića.
Nezvanično nam je potvrđeno da će se Piksi posle nekoliko godina vratiti u Nagoju. On bi u Japanu trebao da preuzme funkciju direktora kluba. Stojković u Nagoji ima status "legende", a jedna tribina stadiona se zove "Piksi".
Stojković je danas oko podneva došao iz Pariza i direktno sa aerodorma se uputio na stadion Crvene zvezde. Na aerodromu ga je sačekao sportski direktor crveno-belih Stevan Dika Stojanović, a samo pet minuta ranije iz Beča je doleteo Vladimir Jugović član Upravnog odbora Zvezde. On je tom prilikom rekao da ne zna ništa o eventualnom odlasku predsednika crveno-belih.

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=15937

12. oktobar 2007. | Izvor: B92, Beta
Stojković: Odlazim jer sam umoran

Dragan Stojković Piksi više nije predsednik FK Crvena zvezda. Posle sednice Upravnog odbora kluba ovakva (neočekivana) odluka i zvanično je saopštena medijima, ali bez pominjanja naslednika na ključnoj poziciji kluba. Ovlasćenja predsednika Stojković je preneo na potpredsednika Milana Tomića. U roku od 14 dana biće sazvana Skupština kluba, a do tada komisija u sastavu Tomić, Šekularac i Vladica Popović podneće predlog za novog predsednika.

Dragan Stojković Piksi bio je na čelu Crvene zvezde od 2005. godine, kada je na mestu predsednika kluba nasledio Dragana Džajića. Nezvanično se pominje mogućnost da se Piksi vrati u Nagoju, gde je tokom igračke karijere stekao status legende.

"Umoran sa... Došao sam do "zida" i sada ne mogu dalje. Kada sam dolazio u Zvezdu postavio sam sebi tri cilja: da Crvena zvezda bude superiorna u Srbiji – za dve godine osvojili smo dve duple krune, finansijski stabilna i da napravimo rezultat u Evropi - dva puta izborili smo plasman u ligu Kupa UEFA. Ostvario sam ciljeve koje sam sebi postavio i u ovom trenutku ja više nisam čovek koji je potreban Zvezdi," rekao je vidno iscrpljeni Stojković.

"Klubu je sada potreban uspešan menadžer. Imao sam veliku podršku Upravnog odbora u svim teškim trenucina i na tome sam zahvalan svima. Bila mi je velika časti i zadovljstvo da budem predsednik Crvene zvezde, ali ta funkcija nosi i veliku odgovornost i osećam se iscrpljeno. Treba mi odmor."

Stojković je istakao da na njega niko nije vršio pritisak da podnese ostavku, kao i da se ne oseća inzeverenim ni razočaranim na podršku koju je dobio iz kluba.

"U životu je vrlo bitno znati kada je pravo vreme da se nešto počne, ali i završi... Upravni odbor kluba i ja na njegovom čelu možemo da budemo ponosni na ostvarene rezultate, na to što smo finansijski konsolidovali Crvenu zvezdu. Ostaću veran Zvezdi sa kojom sam u neraskidivim vezama. Ne mogu, ipak, da preporučim nikoga za novog predsednika. Svoje takmičarske i sportske motive sam iscrpeo, vreme je da dodje neko novi ko će svojim znanjem da pomogne, pre svega menadžerski", izjavio je Stojković.

On je dodao da ima ponude za novi angažman, ali je kazao da će o njima govoriti u budućnosti. Stojković je negirao da je na njegovu odluku uticao sukob sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanom Terzićem.

Po nezvaničnim pričama prvi kandidat za upražnjeno mesto predsednika je Toplica Spasojević privrednik i osnivač i predsednik ITM grupe. Spasojević je u januaru proglašen za poslovnog čoveka godine. ITM grupa je jedna od vodećih distributivnih kompanija u ovom delu Evrope.

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2007&mm=10&dd=12&nav_id=267531

***** га уста смрдљива, да бог да га земљотрес збрисао са лица земље у Јапану, ***** једна смрдљива, јебале га паре. ***** једно, надам се да ће нам бити боље него кад је он био ту.

Gov*o se nakralo para i otislo!!! Ja sam odavno pricao da ce se ovo kad-tad desiti,dok su mu svi verovali!ua pederu!

Ne lupaj.
Pixi je otisao zato sto mu je pun **** mafije i kriminala u nasem fudbalu i svakodnevnog s_ranja po novinama i drugim medijima.Nikad mi nije bilo jasno i zasto je u opste i dosao ovde da se ebava sa idiotima kada je mogao da zivi opusteno i uziva u zivotu bez ikakvih problema.

Ono sto sledi u nasem sportu jeste pocetak privatizacije klubova u bliskoj buducnosti i to sto je na celo Partizana (a sada ce i na celo Zvezde) dosao covek koji nema veze sa fudbalom vec su to kao neki vajni biznismeni i slicno samo ide u prilog tome da ce do privatizacije uskoro doci.Samo prvo treba ova dva kluba koja su i najprimamljivija nasim lopovima da se dobro sjebu u uvale kao u neke dugove da bi se sto jeftinije privatizovali tj da bi ih neki lopov maznuo za saku evra.E kad se to desi to ce biti kraj naseg fudbala i ovakvog jadnog kakav je danas posto znajuci nase "biznismene" oni sigurno nece uloziti milione u C.Z i P kao sto je Berluskoni u Milan,Roman u Celzi ....itd vec ce gledati da bez ikakvog ulaganja sto vise iscede para iz klubova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back