Pixi nema muda da ponovo dovede stranog trenera,jer mu to ne daju njegovi drugari-sponzori koji onda ne mogu da mesetare. Kod stranaca nema zajebancije,jer oni ne zavise od TATE nekog "igraca".Moje misljenje je da je na Pixija izvrsen pritisak da ne dovodi stranog trenera,da bi pojedini igraci mogli da igraju.A posto Pixi nema muda da podvikne zato tako i prolazimo.
No,nije ni Pixiju lako,jer nije imao izbora. Morao je bandite poput Miskovica i Caneta da dovede u klub,jer u suprotnom otisli bi na dobos. Pixi je mislio da ce moci sa djavolima,ali...
Sve oko trenera se oduzilo,oko dovodjenja pojacanja se oduzilo...i ovo je realan rezultat. Tvrdim da Zvezda nije imala kvalitetniju ekipu u poslednjih 10-12 godina.Ali,ne ide braco moja sa 7 igraca u defanzivi. To je i za Zabare nezamislivo.
Cenim da je strani trener i stranci u strucnom stabu,resenje.
I posle ce opet da pljuje po sirotom Barkosu kome se daje po 10-15 minuta da igra i 3 neupotrebljive lopte da postigne 4 gola. Pa,ne ide to tako braco moja.
A ta Dzajina selekcija igraca je posebna prica. Koliko me secanje sluzi,Dzajina selekcija igraca nije uspela da osvoji titulu dok Zenga nije dosao. Ako hocete da budete iskreni prema sebi znate da su svi pljuvali po Kovacevicu u njegovoj poslednjoj sezoni u Zvezdi,jer covek nije mogao da poveze dva pasa na 10m razdaljine. Da su svi pljuvali Jankovica da je maneken. Pljuvali su i Pantelica da ima krive noge i da nabija glavu u zemlju kada vodi loptu i sl.
Samo budite iskreni,pa recite da niste tako pricali. A ja sam vise puta bio na stadionu u periodu ,konkretno,tog Dzajinog tima.
Dzajina slelekcija je i Miladinovic i Joksimovic i Orahovac i Bogavac i Milovanovic (koji nikada nije bio igrac)...i jos gomila papana koji su bili u klubu i na koje se zaboravilo. I svi zaboravljaju da nijedan od tih igraca nije bio 100% Zvezdin igrac. A jel znate sta to znaci? To znaci da klub nije imao da plati za njihov transfer u Zvezdu,pa se menadzerima nudilo kockanje. U fazonu...igrac po pola...mi ga isforsiramo,neko dodje i plati 500 000-1000 000 evra i podelimo po pola i svima lepo.
Plus,od svih tih igraca koje nazivate Dzajina selekcija,da nije bilo Muslina (jednog od najboljih trenera u istoriji kluba),postali bi oni go ****. A da ne pominjem igrace koji su za vreme Dzaje otisli bez obestecenja.
Ovim ne zelim da branim Pixija,niti da pljujem Dzajica. Dzajic je zanesem Barijem s godinama totalno izgubio kompas,a Pixi jednostavno nema muda da podvikne i igracima i menadzerima i kome god treba.
Zvezda ima strasnu ekipu,dovedena su odlicna pojacanja,ali trener i strucni stab su UZAS.
I na kraju...ljudi,pa ne moze Zvezda neprekidno da osvaja titule.To nije sportski...mora neki put i Partizan dodje do izrazaja. Tako da vam svima predlazem da sportski prihvatite poraz i da guramo dalje. U Italiji,u Engleskoj,Nemackoj...nema vremena ni za plakanje,ni za radovanje...samo se igra i trenira. Rezultat kad tad dodje.