Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
enemy87:
Iako je predsenik Crvene zvezde Dragan Stojković rekao pre nekoliko dana da više neće biti odlazaka i dolazaka u klub, utakmicu je iz lože gledao i najbolji strelac kamerunske lige i napadač lidera prvenstva Uniona iz Duale, Betolngar Misdongarti, reprezentativac Čada.

Mi dovodimo samo dokazane napadace. . . Ili prvi strelac ili nista. . .
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pa i treba da dovode te klince camuge iz afrike a ne ispusene mustikle koje niko vise nece

E moje Delije! Pa vi toliko pljujete tog Barkosa (i ostale) a da li je taj covek odigrao tri cele utakmice?
Djilardino se ne vidi u Milanu (plus nije morao da se adaptira jer je Italijan) i opet nisu hteli nikome da ga daju. Vec trecu sezonu. Imaju strpljenja za njega,iako mogu da biraju koga ce da kupe na celom svetu. Mislili ste dovoljno je da Pixi dodje i da cemo odmah da udjemo u LS 5 puta za redom. I cim nema toga,odmah krecete da histerisete. Nije to pametno. A koliko je vas bilo na stadionu? Ja sam citao da je bilo svega par hiljada ljudi. Ko ne placa kartu nema pravo ni da deli 'savete".
Cenim da su svi dovedeni stranci za 50% bolji,jaci i korisniji od svih domacih fudbalera,samo je postavka igre losa i krajnje kukavicka. Tu je problem. Zvezda kupi sve same napadace-sto spiceve,sto krila i poluspoceve i onda postavi defanzivnu varijantu. I vi onda ovde krenete da lajete kako niko od njih ne valja. Pa gde to moze,kazite mi?
Koliko sam ja uspeo da vidim kljuc uspeha su Burzanovic kao organizator,dva spica (Jestrovic-jedan) i dva krila-Koroman i Mao Molina (ili Salas).Plus Bronovicki koji je izmislio fudbal za izgubljenog Bastu. Siguran sam da takva postavka igre sigurno donosi rezultat protiv boranije kakvi su taj Groklin ili neke domace ekipe.
Nemojte samo da se desi da za mesec dana lizete tamo gde ste pljuvali. Sto ce se sigurno desiti.

@Careca
респект за коментар
Баркос не може да игра сам, кладим се да би са Јестром у тандему давао голове

плус имамо Роналдиња :D
IMG_CZ-BEZ8.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back