Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr.Torrente:
Govorim generalno.Decko je ocajan a u Glazgovu nista uradio nije.Svaki duel je izgubio i Zvezdina je sreca sto je Rendzers ocajan inace da je umesto Rendzera bio neki ozbiljniji klub petarda bi bila minimum jos kad se uzme u obzir "fascinantni" Randjelovic na golu.
Slazem se da je neki ozbiljniji klub bio bilo bi i vise od petice ali ako je stvarno los(Andjelkovic) ja mislim da onda vecina fudbalera (cast retkim izuzecima) trebalo da predje u kujundzije.

vnkrca:
Slazem se da je neki ozbiljniji klub bio bilo bi i vise od petice ali ako je stvarno los(Andjelkovic) ja mislim da onda vecina fudbalera (cast retkim izuzecima) trebalo da predje u kujundzije.

84' Гости појачавају нападе, али наша одбрана за сада без већих проблема одолева. На другој страни, Анђелковић центрира и замало постиже гол. Лопта је погодила горњи део мреже

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa tamo gde Andjelkovic centrira ni u Realu,Milanu,Barseloni,Bajernu.... ne bi bilo nikoga.

A istina je i da retko koga ima i u 16 ali to zahvaljujuci Djurovskom i sada Kosanovicu koji su p_icketine. Takvi treneri u Evropi vise mesta nemaju zato i treniraju ti nasi tzv strucnjaci raznorazne kineske klubove i po arapskim zemljama.

Jestrović u Zvezdi!
18. avgust 2007

Sve je dogovoreno - Nenad Jestrović (31) će naredne tri godine predvoditi napad Crvene zvezde. Naš bivši reprezentativac će se tako, posle punih deset godina provedenih u pečalbi, vratiti u zemlju, pošto je karijeru u inostranstvu počeo još 1997. godine, kada je iz OFK Beograda otišao u francusku Bastiju.
Poslednjih godinu i po Jestrović je proveo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prvo u Al Ainu, a od januara 2007. i u Al Nasru, gde je otišao posle nekoliko sjajnih sezona u belgijskom Anderlehtu.
Potpisivanjem ugovora sa Jestrovićem trebalo bi da bude završen posao Crvene zvezde u ovom prelaznom roku. Znalo se da srpski šampion traži napadača, pošto Argentinac Barkos nije još ništa pokazao, pa je velika odgovornost prebačena na mladog i talentovanog Filipa Đorđevića.
Prvi plan na početku prelaznog roka bio je rezervisan za Beniteza (Ekvador), najduže i najčešće pominjao se Danijel Ljuboja, a na trenutak je u centru pažnje bio Milan Rakić, ali su za crveno-bele finansijski uslovi OFK Beograda bili neprihvatljivi.
Nenad Jestrović će uskoro biti i zvanično predstavljen kao šesto pojačanje ovog leta, ali kao prvi domaći fudbaler. Pre bivšeg reprezentativca plavih, na "Marakanu" su stigli Portugalac Lukaš, Argentinac Ernan Barkos, Ekvadorac Franklin Salas, Kolumbijac Maurisio Molina i Poljak Gregorž Bronovicki.

LIČNA KARTA

Ime i prezime: Nenad Jestrović
Rođen: 9. maja 1976. u Obrenovcu
Klubovi: Radnički Obrenovac 1991/1994. (44 utakmice/31 gol), OFK Beograd 1994-1997. (34/18), Bastija 1997-1998. (19/2), Mec 1998-2000. (44/8), Muskron 2000-2001. (25/20), Anderleht 2001 -2006. (81/55), Al Ain 2006-2007., Al Nasr 2007.
Reprezentacija: 12 utakmica/5 golova

PETORICA NAPADAČA

DOLASKOM Nenada Jestrovića trener Crvene zvezde Milorad Kosanović će na raspolaganju imati petoricu napadača: trojicu klasičnih, kao što su Argentinac Barkos, mladi Đorđević i novajlija Jestrović, kao i dvojicu koji više deluju iz drugog plana: Rašković i Ekvadorac Salas.

(Sport)

Torente,hvala bogu da si primetio da Andjelkovic veze nema sa prostorom i centar sutom. ja sam pobeleo vise pricajuci o tome,jos i prosle sezone sa prijateljima,ali ne vredi. Za njega je onaj ubogi Cirkovic izmislio centar sut.
Taj Andjelko sve uradi kako treba,otvori se,napravi visak,pretrci sve...i centar....UZAS!!!!! Bolje da nista nije ni radio. Mnogo smo jadni na tim bekovskim pozicijama.
Bitna je pobeda,ali je mucenje vise nego vidljivo.
Ja se sve nadam prokenjace nas kada bude najvaznije. A mozda i nece. Koji ce nam ***** Jestrovic kada mi mozemo da igramo i bez spica? :D:D

E,sad cu ja vama da ispricam sta je meni pre neki dan ispricao Nebojsa Joksimovic direktno iz Svice. Znamo se ceo zivot. Kuca do kuce.
Kaze covek da su treninzi u Zvezdi go **** u odnosu na treninge u Ksamaksu,sto se tice dela fizicke snage. Da jedva izdrzava treninge a da je u Zvezdi samo trckarao i ne samo on nego svi.pazite ljudi...to je samo jedan Ksamaks.ne postoji TATA,niti ikoga zanima da li taj TATA ima sina. cenim da je aludirao na Milovanovica,ali ne tvrdim.
Kaze daje ta svajcarska liga 50% jaca nego nasa. Plata ako kasni JEDAN DAN,klub ISPADA IZ LIGE,sto im se jednom i desilo pre par godina. A da u Zvezdi plata kasni od 4-6 meseci. Znaci kako se ko proda,tako se isplacuju pare. Na racun imaju svi isto,a sve ostalo primaju na ruke...on to kaze "po ugovoru". Kaze jos i da mu je Zvezda ostala duzna gomilu para i ne samo njemu nego svima redom. Pozajme kintu na par meseci,pa kad im legne plata i premije onda vrate dugove. Podele Toyote da zamazu oci.
Pa, vi sada na osnovu jedne osrednje evro lige kakva je Svica zakljucte koliko smo daleko od Evrope i LS.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back